• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar lutfen yardimci olur musunuz icimi dokmek istiyorum

dikky98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
103
26
13
26
Nisanlimin maddi durumu pek iyi degil evlenmemize 4 ay kaldi avustralyaya calismaya giti orda kuzenleri dayisi falan var baya agir bir iste calisiyor ama ben onun asiri ilgisine alismis biriyim mesela bana cok az yaziyor cok az ariyor genelde aksamlari odasina gidince ariyor konusuyoruz ve ben malesefki anlayisli olamayip bazen kavga ediyorum cocugu sacma yere darliyorum gun icinde vakit buldukca mesaj atiyor aslinda aksamda ariyor ama ben kotu davraniyorum cocuguda uzuyorum nasil avunurum ya nasil bu triplerden vazgecerim gercekten kednimi duzeltmek istiyorum

Bence o çocuk uzun bir süre Türkiye'ye dönmez..
Oradan bir gurbetçi yahut Avustralyali bulur ve evlenir.
Az yazmasının nedeni de yorgunluk değil bizzat sizsiniz sanki..
Geçmiş olsun.
Rüzgar eken fırtına biçer 🤷

Düzeltmek istiyorsanız çok basit, gereksiz trip atmayı bırakacaksınız işte

Nisanlimin maddi durumu pek iyi degil evlenmemize 4 ay kaldi avustralyaya calismaya giti orda kuzenleri dayisi falan var baya agir bir iste calisiyor ama ben onun asiri ilgisine alismis biriyim mesela bana cok az yaziyor cok az ariyor genelde aksamlari odasina gidince ariyor konusuyoruz ve ben malesefki anlayisli olamayip bazen kavga ediyorum cocugu sacma yere darliyorum gun icinde vakit buldukca mesaj atiyor aslinda aksamda ariyor ama ben kotu davraniyorum cocuguda uzuyorum nasil avunurum ya nasil bu triplerden vazgecerim gercekten kednimi duzeltmek istiyorum
Aynen devam et, hazır gitmişken bulur bir avustralyalı çıtır, basar nikahı kalır orda 🙄

Aynen devam et, hazır gitmişken bulur bir avustralyalı çıtır, basar nikahı kalır orda 🙄
Bence o çocuk uzun bir süre Türkiye'ye dönmez..
Oradan bir gurbetçi yahut Avustralyali bulur ve evlenir.
Az yazmasının nedeni de yorgunluk değil bizzat sizsiniz sanki..
Geçmiş olsun.
Rüzgar eken fırtına biçer 🤷
Konu sahibi bu yorumlardan sonra daha çok darlayacak kesin :D :D :D :D

Avustralya'ya mı gitti Avusturya'ya mı ben buna takıldım açıkcası 😃

Nedir bu ilgi merakı? Cidden soruyorum nedir? Buna sevgi diyemezsiniz çünkü değil. Bencilce bir hakaret üstelik o derece çalışıp yorulan bir insana anlayış göstermeniz gerekiyor ilgi isteyip bunaltmak üzmek değil.

10 saniye düşün sonra konuş ya da yaz. İki kere yutkun 3. De çıksın sözler ağzından.

Yetişkinler gibi işe girip gün içinde pıtpıt mesajlaşacak vaktinizi çalışarak geçirebilirsiniz mesela

Back