Arkadaşlar lütfen yardımcı olun

adanaadana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
557
9
arkadaslar ben ıkıncı kez burun estetıgı olmak zorundayım cunku burun ucumda dusme oldu.yanı ıkıncı kez zor bır amelıyat oluyor.sımdı orduda yasıyorum sömestrda samsunda amelıyat olmayı dusunuyorum.üniversıtede lütfi eroğlu nun adını burdan duydum bı kez kımseyı tanımıyorum ne dersınız bana yardımcı olun lutfeeeeeeeeeensenağlama

bu sorularima cvp verebilirsen sevinirim cnm
-burnunda dusme nasil oldu? yani bayagi asariya mi indi?
-burnunda ne gibi degisiklikl yapilmisti sadece ucu mu kaldirildi yoksa baya bir degisim oldumuda ucunda simdi sorun/dusme ortaya cikti?
-hangi doktora ameliyat oldun
-negibi yardim istiyorsun?

canım burnumun ucunda sağ tarafta yuvarlak şekilde bir çukur oluştu.cok dıkkatlı bakınca bellı oluyor o kısmın altıda burun içinde sureklı yara oluyor.burnumda ucundada üst kısmındada baya inceletme yapıldıkı burnum baya degıstı ama gorsen adam bana ıner dedı ınmedı burnum suan karga gıbı ne yazıkkı 6 senedeır ınmedı.ust kısım ıncecık oyuk ucu baya cıkık buyuk.adanada oldum doktorun ısmını bıle unuttum valahı zaten ohastanedende cıkarılmıstı sıkayete gıttıgımde.ben samsunda ıyı bır doktor arıyorummmmmmmmmmmmmmmm

aaa cikarlidi belki daha cok burunlari guzel yapamadi filan?
ana bide izmire filan gitmistir bize denk gelir :KK70:

cnm olmazsa resmini koyabilirmisin?
simdiki halinle
eski burnunun halini?
bi degerlendirme yapalim??????
hem bende cok merak ediyorum , malum cok teredut ediyorum

(olmazsa gozlerini filan gizlersin)

ya canımzannetmıyorum adanadadır o doktor ne işi olacak izmirde
resım yukleyememkı eskı halımde zaten cok bellı resmımde yok ya anlıcan burnum dumduzdu suan ustu oyuk ucu
cıkık ya kargamel gıbı cok fenada napacam bılmıom 6 yıldırda bu burunla yasıom hıc estetıklı gıbı degıl

şöyle söyleyim burnumun sağ ucunda bır cukur olustumercımek buyuklugunde anladınızmı arkadaslar ya samsunda lütfü eroğlu ondokuzmayıs üniversıtesındeymıs nasıl hiç bılen varmı

ya canımm benim üzüldüm senin için.. arkadaşın dediği gibi biz rinoplasti olacaklarda tereddütler var özellikle burun düşmesi olayı çok fena canım sorumu yanıtlarsan sevinirim burun düşmesi kıkırdak çatısıyla oynanılıncamı oluyo benim burun ucum güzel ama kemer aldıracam yani bana burun düşmesi olayının olması ihtimali nedir

canım benım burun amelıyatı olalı 7 yıl olacak...son bır yıldır burnumun sag uc kısmı düştü ..düştü derken soyle bır olay burnumun sag ucunda içe dogru çökukluk var yane içtende burnum kapandı sag tarafı..dıstanda çöken taraf daraldı dıger taraf normal burun delıklerımde farklılastı..anlıcan cok berbat anlatamıyorum belkıde ama..benım burnumun kıkırdak çatısıyla felanda oynandı yanıı ..zaten doktor ılk actıgındada begenmemıstım ust tarafı oymus oymus ortadan ıtıbaren burnum cıkık yandan kargamel gıbı offff burnunuzda cok sıkıntı yoksa yaptırmayın nderım

cnm yaa

doktoru filan sikayet etsen olmuyoimu?
sonucta yapim hatasi gibi bisey var ortada?
tamam 7 yil gecmis ama duzelmede yok nebilm, basbaya bozmus bu odemden filan olusan bisey olmadigi da bellirginlesmis..

cnm cok uzuldum ..belkide tekrar baska yerde ameliyat olabilrsin duzeltme ameliyati..yadabelki onlar karsilar yani eski doktorununu karsilamasini saglayabilrsin?
cnm foto koymicakmisn :KK43:?

cnm yaa

doktoru filan sikayet etsen olmuyoimu?
sonucta yapim hatasi gibi bisey var ortada?
tamam 7 yil gecmis ama duzelmede yok nebilm, basbaya bozmus bu odemden filan olusan bisey olmadigi da bellirginlesmis..

cnm cok uzuldum ..belkide tekrar baska yerde ameliyat olabilrsin duzeltme ameliyati..yadabelki onlar karsilar yani eski doktorununu karsilamasini saglayabilrsin?
cnm foto koymicakmisn :KK43:?

canım doktor bı actı gordum bı daha goremedım benı kandırdı şiş iner dıe ama ınmedı..zaten gıttıgımde tekrar doktoru atmıslardı hastaneden...doktorun adınıda soyadınıda unuttum zaten ona asla bıdaha olmam yane allah bıldıgı gıbı yapsın ne deyım çok perısanım suan burnumun bı tarafından nefesde alamıyorum iç kısmı sureklı yara zaten yaza olacam amelıyat resım koymayıda beceremem ben ya

kızlar ben de burun ameliyatı düşünüyorum. başka sorun yaşayan var mı? bilgi verin lütfen, çok korkuyoruumm:KK59:

X