Çocuk Hastalıkları ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANA...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

beyzaa006

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
216
7
37
53 GÜNLÜK BEBEĞİM VAR..BEBEĞİM AĞLAMIYOR...ACIKINCA MIZILDANIYOR.GERİNİYOR AMA AĞLAMIYOR.BAZEN 5-6 SAAT ARALIKSIZ UYUDUĞU OLUYOR.SADECE BANYO YAPARKEN VE ÇIPLAK KALDIĞINDA AĞLIYOR.SARILIK YA DA HİPOTİROİDİ YOK.AŞI VURULDU AĞLAMADI.ELİNDEN KAN ALINDI AĞLAMADI.ALLAH KORUSUN 2 TANE HASTALIĞIN BELIRTILERI ARASINDA ACIYA KARSI DUYARSIZLIK VAR.ÇOK KORKUYORUM ÇOOOOKKKK...
*****ARANIZDA BEBEĞİ 2 AYLIK OLANA KADAR AĞLAMAYAN VAR MI??BUYUDUGUNDE BIR HASTALIĞI CIKTI MI??KÜCÜKKEN AĞLAMAYIP,UYUYAN ÇOK USLU OLAN BEBEKLERIN BU GUNKU DURUMLARI NE??
-----SİZCE NE YAPMALIYIM????LÜTFEN CEVAP YAZIN AKLIMA KÖTÜ KÖTÜ ŞEYLER GELIYOR.ÇÜNKÜ ÇEVREMDE HİÇ BÖYLE AĞLAMAYAN BEBEK DUYMADIM

konuyla ilgili bilgim yok ama ilginc geldi. bi problem olduguna mi isaret bu acaba doktora gosterdniz mi

benim kız da çok usluydu 2-9 ay arası çok uyurdu dediğiniz gibi 7 saate kadar bile uyurdu hatta dediğinz gibi uyandırmak için her yolu denerdim şarkı söylerdim adıyla çok seslenirdim gözünü dahi açıp bakmazdı bile sütünü vermeye doyurmaya çalışırdım uyanmazdı sadece çok acıkınca ağlardı ama iğne vb şeylerde kesin ağlardı öyle şeylere duyarsız tepkisiz değildi o zaman ben de telaş ederdim ama doktor ve ona aşı yapan hemşireler bişeyi yok deyince telaşı kestim şimdi 2,5 yaşında hiçbir sorunu yok ama tabi her çocuk aynı olacak diye birşey yok bir doktora danışsanız aklınızda soru kalmaz..inşallah bir hastalığı çıkmaz.

Canim banyo yaparken agliyor dedin sanirim bazi bebekler sakin oluyor endiselenme hemen bebegin daha cok kucuk

canım benim büyük oğlum ki şu an 8 yaşında, 1 ayını doldurduktan sonra ağladı aynı seninki gibi acıkınca falan anca mızırdanırdı..hatta kayınvaldemle annem bir olup çocuğu ağlatmaya kalkmışlardı..niye ağlamıyo bu hiç bi sorun mu var diye düşünerek.. seninki banyoda ağlıyormuş benimki onuda yapmamıştı..bence endişelenmeni gerektircek bir durum yok...
ben ilk gözyaşını fotoğraflamıştım hatta..

bu arada bence endişelenmek yerine keyfini çıkart:)) zira benim küçük oğlan düzenli olarak 1 ay boyunca her akşam 7 ile gece 2 saatleri arasında ağladı :))

oğlunuzun fiziksel ve zihinsel gelişimi nasıl şuan peki?

cnm kızının bir sorunu var mı şuan fiziksel ve zihinsel gelişimi nasıl?

çok şükür iki dil biliyorum ben ve onunla konuşuyorum iki dili de öğrendi çok çabuk öğreniyor dün olanı bile unutmayacak hafızada zehir gibi yani sadece biraz yaramaz ortalığı çok karıştırıyor o da her çocuğun öğrenmek için keşfettiğinin belirtisi .bir sorunumuz yok ağlaması gülmesi her hareketi oturaklı bir de iyi haber dediğim her yapma!yı bir daha yapmıyor doğru olanı beni örnek alarak yapıyor .oyuncaklarla da aramız iyi sosyal yanımız da güçlü daha sayayım mı.ama dediğim gibi sizin bebeğinizi doktora göstermeden de olmaz ben birşey diyemem ezbere.

cnm yazdiklarini okuyunca cevap yazmak istedim. bizzat ben bebekken gözumu acmadan uyur hic aglamazmisim. annem beni hic sallamadigini. arada nefes aliyo muyum diye her uykuda yokladigini. oylece koyunca hemen uyudugumu falan soyler yani klasik bebek tanimlarina hic mi hic uymuyormusum hic bir problem de yasamamislar su an da ogretmenlik yapiyorum yani okudum merak etme kendi cocugun acisindan :) bnm cocuklarim da oyle uslu olsunlar istedim ama maalesef normal bebek oldular bildigin aglayan cinsinden. ama ablamin bir bucuk yasinda kizi var daha agladigini duymadim ve hic bir sorunu da yok sukur bana cektigini dusunuyoruz korkmana gerek yok insallah

Merhaba.benim ilk kízımda acıkınca ıhlardı, aşılarında hiç ağlamadı, dişmiş gazmış anlamadım biraz ıkıldardı.2 aylıktan itibaren gece 12 de emzirir yatırırdım sabah kalkardım.bir kere 10 aylıktı sanırım ayağı sandalyeyle masa arasına sıkışmış ıhlayıp durdu ben masadan kalkınca fark ettim.banyoda ağlıyorsa bence orada canını sıkan bir şey var demekki bir şartlarına bak.sadece sakin bir bebek.kızımın zihinsel fiziksel hiç bir sıkıntısı yok şimdi 10 yasında.merak etme ve tadını çıkar.büyüyünce inan o günleri arıyorsun

Hemen endişeye kapılma benim kızımda 2 ay sonra aglamaya başladı ama mutlaka bir doktora git belli testler var onları yapıyorlar şüpheye mahal bırakmamak için. Allaha emanet olun bebişinle, gönlünü ferah tut.

Şimdi altı yaşındaki yiğenim banyo yaparken bile zor uyanırdı ağlamak şurda dursun :) altı ay boyunca öyle uyumuştu böyle rahat olunca ikinciyi hemen yaptı bir hafta önce de üçüncü oğlu oldu :) Bu acıkınca ağlıyor abla diyor :) Hepside maşallah zehir gibi hiç canınızı sıkmayın sütünüz falan gider mazallah. Yine de içinizde tereddüt kalmaması için hekiminize danışın ama içinizi ferah tutun.

AĞLAMAYAN BEBEĞİN ANNESİNDEN YA DA BABASINDAN BİRİSİ SİGARA İÇİYOR MU???ÖZELLİKLE ANNESİ SİGARA İÇTİ Mİ HAMİLELİKTE YA DA NORMAL HAYATINDA???

AĞLAMAYAN BEBEĞİN ANNESİNDEN YA DA BABASINDAN BİRİSİ SİGARA İÇİYOR MU???ÖZELLİKLE ANNESİ SİGARA İÇTİ Mİ HAMİLELİKTE YA DA NORMAL HAYATINDA???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…