Çocuk Hastalıkları ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANA...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
AĞLAMAYAN BEBEĞİN ANNESİNDEN YA DA BABASINDAN BİRİSİ SİGARA İÇİYOR MU???ÖZELLİKLE ANNESİ SİGARA İÇTİ Mİ HAMİLELİKTE YA DA NORMAL HAYATINDA???

AĞLAMAYAN BEBEĞİN ANNESİNDEN YA DA BABASINDAN BİRİSİ SİGARA İÇİYOR MU???ÖZELLİKLE ANNESİ SİGARA İÇTİ Mİ HAMİLELİKTE YA DA NORMAL HAYATINDA???

yok cnm. bnm annemin ağzina sigara sürmüslügü yok eminim sigaradan nefret eder tadini da bilmez ama babam o dönemlerde iciyormus galiba sonradan ben cok kucukken birakti ordan biliyorum

Yok canım sigara içmedim ben.eşimde evde hiç içmezdi ben dahi içerken evde içmezdim kötü koku oluyor diye.sonra kızım iki- Uc aylıkken baba da bıraktı.neden sordun bir ilişkisi mi varmış? Bizzat ben eşimin ve benim bebekliğimizde öyleymiş ona yormustum.

Arkadaşımın kızıda hiç ağlamadan büyüdü :) şimdi ilkokula gidiyor gayet sağlıklı hiç bi problemi yok ki hala konuşuruz hiç ağlamadan büyüttün çocuğu ne şanslısın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…