Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaşlar lütfen yardım

ynsddnz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
72
13
13
31
arkadaşlar sarı saçtan küllü kumrala döndüm zemin açık diye akma oldu hep bu renge ulastı

fakat sorum su beren saatin bihter rolündeki sac rengine nasıl ulasabilirim hangi renk boyamam gerek

onun sac rengı dogal boya yok boyasız renklerı elde etmek de kolay değil ıcınde kullu olmak zorunda ama sac rengın bu kadar acılmısken koyu yapmamanı tavsıye ederım ama yapıcaksan da kullu kumral tercıh etmelısın boya tavsıyesınde de bulunayım loreal exellence boyalar genellıkle bırebır tutar o markayı kullan bence ama sacında acıcı oldugu ıcın uclar tekrar akacaktır ayrıca ben senın sac rengını begendım daha dogal olsun dersen silver kremler var sacı kullulestırıyo onlardan kullanabılırsın

nereden bulabilirim silver krem canım ve berenin sacları siyahtı actırmıs kendi rengi degil onunda yanii

nereden bulabilirim silver krem canım ve berenin sacları siyahtı actırmıs kendi rengi degil onunda yanii
kendı rengım dıyordu beyazlar bıle vardı sacında hatta ınternetten bulabılırsısn kuaforlerde de oluyor bence bu rengın uzerıne cıkolata kahve cok guzel olur ısıl ısıl parlar aralarına da ısıltı attırmıs gıbı olur

benim kendi ana saç rengim buydu fakat bu ne renk bilmiyorum artık kendi saclarımı özledim nasıl dönerim bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…