arkadaşlar ben lise mezunuyum ama aöf adalet okuyorum ikinci sınıfa geçtim sınava ortaöğretim olarak mı başvuracağım yoksa önlisans mı kafam karıştı iyice hııııı bide diyolar ki sen geç kaldın ortaöğretim/önlisans başvuruları sona erdi??????? 27 yaşındayım bi tane çocuğum var bende şansımı denemek istedim acaba geç mi kaldım napim benim en büyük hayalim bi meslek sahibi olmak allahım herkese herşeyin hayırlısını versin
arkadaşlar ben lise mezunuyum ama aöf adalet okuyorum ikinci sınıfa geçtim sınava ortaöğretim olarak mı başvuracağım yoksa önlisans mı kafam karıştı iyice hııııı bide diyolar ki sen geç kaldın ortaöğretim/önlisans başvuruları sona erdi??????? 27 yaşındayım bi tane çocuğum var bende şansımı denemek istedim acaba geç mi kaldım napim benim en büyük hayalim bi meslek sahibi olmak allahım herkese herşeyin hayırlısını versin
hayır canım ne sona ermesi henüz başlamadı bile. başvurular 8/24 temmuz arası
şöyle söyleyeyim adaletten mezun olmazsan liseye girebilirsin ama ben mezun olacağım öyle tercih yapmak istiyorum dersen önlisanstan gir
önlisans daha mantıklı liseden meslek değilsen atanman zor olur en az 90 gerekir
adalette kaç lazım bilmiyorum ama 85 alsan düz olarak bile atanırsın
sınava 3 aya yakın vakit var asılsan olmaz diye bir şey yok
mezun olunca da tercihini yaparsın