arkadaşlar lütfen fikri olan yardım etsin :(

-Lisaaa-

‍‍❤Prens ve Prenses Annesi❤
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
3.513
6.445
158
herkese merhaba ben 2 aylık evliyim evliliğimden sonrası ikinci adet dönemim olacaktı fakat 6gündür olamiyorum 15 gündür her yerim şiş ağrılarım var ama gelmiyor normalde çok düzenlidir adetim ve ben korkuyorum hastalık mı var diye kist nasıl birşey oluyor şu an çalışıyorum ve böyle giderse pazartesi doktora görüncem inşallah acilde birşey belli olur mu acaba

Korkma canım. Hamile de olabilirsin. Eczaneden test al bence. Baktınki hamile değilsen diğer durumları düşünürüz. Birde hemen bu kadar korkma. Evlilik hormon dengelerini değiştirdiği için adetinde bozulmalar olabiliyor ilk zamanlar.ikinciside mevsim Değişikliği olduğu içinde adette düzensizlikler oluyor. Bence böyle bişey olmuştur. Ama önce test yap mutlaka canım

sağol canım gerçekten hiç gecikme olmadığı için özellikle bu kadar süre panik yaptım sanırım ..

sağolun fikriniz için kötü birşey olmasında korkum o yönde

Rica ederim. Bu arada acil e gitmeyin lutfen hicbisey yapmiyorlar bilincsiz igne yapiliyor cogu zaman. Hayirli haberlerle gel inşaallah. Bebek dusunuyormusunuuz bilmiyorum da bence dunyanin en guzel seyi olur endiselenme. Kist asiri agri yapar aklinda bulunsun

Gercekten mi canim bitaz rahatladim simdi evet dusunuyoruz ama yeni evli olunca olur mu ki simdiden diye dusunmuyoruz hic insallah hayirli bi sonuc olur en iyisi pazartesi aile hekimligine gideyim

Gercekten mi canim bitaz rahatladim simdi evet dusunuyoruz ama yeni evli olunca olur mu ki simdiden diye dusunmuyoruz hic insallah hayirli bi sonuc olur en iyisi pazartesi aile hekimligine gideyim

Benim annem ilk geceden hamile kalmış korunmuyorsaniz dogal bi durum. İstersen hic yorulma devlet hastanesi var ise yakinlarda direk ondan randevu al cunku ultrasona yonlendirir seni tahminimce tekrar git gel yapmazsin. Evli oldugunuda belirtirsin hamilelik suphesi oldugundan daha dikkatli incelerler durumu Cabuk testler var eczanede ondanda bi yap kendine belki hic gitmene gerek kalmaz yada hic onlada ugrasma kan testi yaptir kesin sonuclar alirsin. Tecrubelerim bundan ibaret paylasmak istedim. Kotu seyler dusunmeyin lutfen benim icimden iyi seyler geliyor :)

İlk okuduğumda hamile olduğunu düşündüm açıkçası bebek de düşünüyormuşsunuz madem ilk önce bi test yap derim varsa zaten çıkar. Kötü düşünme ki kötü olmasın

İlk okuduğumda hamile olduğunu düşündüm açıkçası bebek de düşünüyormuşsunuz madem ilk önce bi test yap derim varsa zaten çıkar. Kötü düşünme ki kötü olmasın
çalıştığım için fırsat bulamıyorum inşallah testten alıp yapcam en kısa zamanda 10 gün geçsin bekle diyenler var biraz bekleyeyim dedim.

hadi ya ilk geceden demek :) Allahın ne zman verecği hiç belli olmuyor Allahım hayırlısını versin inşallah çok sağol gerçekten fikirlerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…