Merhaba arkadaşlar benim saçlarım da yağlanma ve kepek var hafiften ve aşırı kaşıntı oluyor yıkandıktan hemen sonra ki gün başlıyor. Saçlarımı önce omuz hizasına kestim hala kum gibi dökülüyor kaşınıyor yağlanıyor. En son dedim 3 numaraya vurayım rahat edeyim biraz. Kapalıyım dışarı çıkarsam sorun olmaz ama eşim evde acaba çirkin olur muyum lütfen yazar mısınız? Ya da 3 numara saç ile nasıl hoş gözükebilirim
Saclarım orıyellı. Kuaförde yaptırıyordum bakım. Simdı malum gidemiyoruz.
Kremde kullansam su da kullansam, sertler.
Benimde isimi gorur mu sence, bır de nasıl kullanıcam?
Evet yumuşatıyor kuzum.
Saçını şampuanlayıp duruladıktan sonra suyuna bir bardak falan döküp saç derinin her yerine değmesini sağla,gerçekten yumuşatıyor. Kokuyu da merak etme kokmuyor :)
Evet yumuşatıyor kuzum.
Saçını şampuanlayıp duruladıktan sonra suyuna bir bardak falan döküp saç derinin her yerine değmesini sağla,gerçekten yumuşatıyor. Kokuyu da merak etme kokmuyor :)
Canım saç diplerindeki kabuklanma yüksek ihtimal egzamadan olabilir. Benimde cildimde egzama sorunu olduğu için az çok bilgi sahibiyim. Ama bu soruna kesinlikle burdan çözüm bulamazsın. Korona süreci bittikten sonra acilen cildiye gorun. Eğer saçlarında egzama varsa doktor egzamanin sebebine bağlı olarak bı tedavi uygular sana. Başkalarına iyi gelen şampuan senin vücudunda tepki yapabilir. Çünkü egzamaya sebep olan birçok şey var. Doktor bunu farkedip ona gire tedavi uygular sana. Başkalarına göre şampuan tavsiyesi alma bence