Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Arkadaşlar lütfen fikir ve tavsiye acil

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kaşınma yeni başladıysa polenler yapıyor olabilir gecen sene acillik oldum kasimaktan yara yapmistim kaşınmayı geçtim yanmaya başlamıştı artık. Alerji ilacı kullanmıştım. Kepek icin önerebileceğim elma sirkesi, durulama suyuna elma sirkesi karıştırın. Koku kalmiyor merak etmeyin, kepegi aninda geçiriyor. Dökülme yenimi başladı? mevsimselde olabilir, genetikte olabilir.

Acil derken?

Saclarım orıyellı. Kuaförde yaptırıyordum bakım. Simdı malum gidemiyoruz.
Kremde kullansam su da kullansam, sertler.
Benimde isimi gorur mu sence, bır de nasıl kullanıcam?
Evet yumuşatıyor kuzum.
Saçını şampuanlayıp duruladıktan sonra suyuna bir bardak falan döküp saç derinin her yerine değmesini sağla,gerçekten yumuşatıyor. Kokuyu da merak etme kokmuyor :)

Evet yumuşatıyor kuzum.
Saçını şampuanlayıp duruladıktan sonra suyuna bir bardak falan döküp saç derinin her yerine değmesini sağla,gerçekten yumuşatıyor. Kokuyu da merak etme kokmuyor :)
Yapıcam bunu cunku Saclarım kotu olacak belli etti kendını deneyince yazarım ben ve pamuk Saclarım onlaynız diye

Yapıcam bunu cunku Saclarım kotu olacak belli etti kendını deneyince yazarım ben ve pamuk Saclarım onlaynız diye
Hadiii inşallah.
Ya da soğuk sıkım çörek otu yağı alıp onu bir kere saç derinde beklet. Ciddi anlamda yatıştırıyor ama sirke de iş görür :)

Canım saç diplerindeki kabuklanma yüksek ihtimal egzamadan olabilir. Benimde cildimde egzama sorunu olduğu için az çok bilgi sahibiyim. Ama bu soruna kesinlikle burdan çözüm bulamazsın. Korona süreci bittikten sonra acilen cildiye gorun. Eğer saçlarında egzama varsa doktor egzamanin sebebine bağlı olarak bı tedavi uygular sana. Başkalarına iyi gelen şampuan senin vücudunda tepki yapabilir. Çünkü egzamaya sebep olan birçok şey var. Doktor bunu farkedip ona gire tedavi uygular sana. Başkalarına göre şampuan tavsiyesi alma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…