Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Arkadaşlar lütfen fikir ve tavsiye acil

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

JES

Nirvana
Pro Üye
11 Haziran 2018
17.081
96.832
598
31
Merhaba arkadaşlar benim saçlarım da yağlanma ve kepek var hafiften ve aşırı kaşıntı oluyor yıkandıktan hemen sonra ki gün başlıyor. Saçlarımı önce omuz hizasına kestim hala kum gibi dökülüyor kaşınıyor yağlanıyor. En son dedim 3 numaraya vurayım rahat edeyim biraz. Kapalıyım dışarı çıkarsam sorun olmaz ama eşim evde acaba çirkin olur muyum lütfen yazar mısınız? Ya da 3 numara saç ile nasıl hoş gözükebilirim

Çok sık ve çok sıcak suyla yıkıyorsanız saç derisi kurumuştur. Yağlanma ve kaşınma bundan olabilir.

Evde de mi saçınızı örtüyorsunuz? Havasız kaldığı için olabilir mi yani?
Birkaç gün yıkamayın bırakın yağlansın. Yıkandığınızda da duştan çıkmadan önce sirkeli su dökün saçlarınıza.
Direkt kesmeden önce şu an bu sorun için de doktora gitmenizi önermem o yüzden önce doğal yollardan bir çözüm önermek istedim

Sirkeli su ne yapıyor, canlı durmalarını mı saglıyor?

Merhaba, vichy dercos yeşil olan şampuanı ( çabuk yağlanıyorsa normalden yağlıya olanını alın kuru saç için olanını değil) ya da bioderma node A şampuanını alın. Eczanelerden bulabilirsiniz. Sorun muhtemelen saç derinizde. Saç deriniz hassas ya da egzamalı olabilir. Market şampuanlarına göre biraz pahalıdır ama 2. yıkamadan sonra kaşıntı ve haliyle kepek sorunu bitiyor kendimden biliyorum.
Maalesef saç derisi hassas, sorunlu ya da egzamalıysa saçı havalandırsanız da, serin suyla yıkasanızda fayda etmez. Tek çare uygun şampuanı kullanmak.

Merhaba bir dönem benim de böyle bir sorunum vardı egzema gibi bişey bu. Eczanede ketoral diye bi ilaç şampuan var saç derisindeki o kaşıntı yapan durumu tek yıkamada ortadan kaldırıyo çok rahatlatıyo kesme saçlarını kadının süsüdür saç

Çok sıcak su ile saç yıkamak hem kepeğe hem hızlı yağlanmaya yol açabilir. Ayrıca denediniz mi bilmiyorum ama saçları boyamak da bir müddet yağlanmayı geciktiriyor.

İlla saçlarınızı kesmek istiyorsanız üç numara değil de biraz daha uzun kesin. Size yakışıp yakışmayacağını sizi görmeden bilemeyiz ama.

Ben eşimden ziyade kendim beğenecek miyim onu önemserdim. Ben kendimi güzel hissetmedikten sonra kimin ne düşündüğünün ne önemi var.

Kullandığınız şampuanı değiştirin. Saçı kazıtmak sorunlarınızı çözmez.

Evde örtülü değilim sacım açık sürekli

Saç derisini daha iyi temizliyor ve hava almasını sağlıyor. Bir de bende saçlarımı daha yumuşak ve parlak yaptı.
Saclarım orıyellı. Kuaförde yaptırıyordum bakım. Simdı malum gidemiyoruz.
Kremde kullansam su da kullansam, sertler.
Benimde isimi gorur mu sence, bır de nasıl kullanıcam?

Bi ara kullanmıştım aslında

Banyodan sonra çıkmadan saçınızı soguk suyla yıkayın, biraz havluda sarılı bekleyin. Saçınızı çok suyla yıkamayin.bitkisel saç derisine iyi gelen sabunlar kullanın.

Ne bileyim rahatlarım dedim
Rahatlayacağınızı düşünüyorsanız kazıtın tabi ama sorunlarnızın çözümü değil bu.
muhtemelen çok kimyasal ürünler kullanıyorsunuz saçlarınız için, bir de hava almıyordur evde de kapatıyorsanız. Bunları değiştirirseniz çözersiniz sorununuzu.

Bunu akacağım bioderma benim marka

Hayır evde açık sürekli

Aşırı derecede kepek ve kaşıntı sorunum vardı. Aile hekimime gittim. Medikal bir şampuan yazdı. Çok iyi geldi. Dilerseniz özelden yazabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…