Sirkeli su ne yapıyor, canlı durmalarını mı saglıyor?Evde de mi saçınızı örtüyorsunuz? Havasız kaldığı için olabilir mi yani?
Birkaç gün yıkamayın bırakın yağlansın. Yıkandığınızda da duştan çıkmadan önce sirkeli su dökün saçlarınıza.
Direkt kesmeden önce şu an bu sorun için de doktora gitmenizi önermem o yüzden önce doğal yollardan bir çözüm önermek istedim
Merhaba bir dönem benim de böyle bir sorunum vardı egzema gibi bişey bu. Eczanede ketoral diye bi ilaç şampuan var saç derisindeki o kaşıntı yapan durumu tek yıkamada ortadan kaldırıyo çok rahatlatıyo kesme saçlarını kadının süsüdür saçMerhaba arkadaşlar benim saçlarım da yağlanma ve kepek var hafiften ve aşırı kaşıntı oluyor yıkandıktan hemen sonra ki gün başlıyor. Saçlarımı önce omuz hizasına kestim hala kum gibi dökülüyor kaşınıyor yağlanıyor. En son dedim 3 numaraya vurayım rahat edeyim biraz. Kapalıyım dışarı çıkarsam sorun olmaz ama eşim evde acaba çirkin olur muyum lütfen yazar mısınız? Ya da 3 numara saç ile nasıl hoş gözükebilirim
Saç derisini daha iyi temizliyor ve hava almasını sağlıyor. Bir de bende saçlarımı daha yumuşak ve parlak yaptı.Sirkeli su ne yapıyor, canlı durmalarını mı saglıyor?
Evde örtülü değilim sacım açık sürekliSıfıra vurunca kepek bitecek uzadıklarında ne olacak? Sıfıra vurmak cozum degıl.
Yapısı oyle. Ona gore sampuanlar kullanın
Evde sureklı ortuluyse havasız kaldıkları ıcınde yaglaniyor olabilirler.cozumu sıfıra vurmak degıl
Ne bileyim rahatlarım dedimKullandığınız şampuanı değiştirin. Saçı kazıtmak sorunlarınızı çözmez.
Saclarım orıyellı. Kuaförde yaptırıyordum bakım. Simdı malum gidemiyoruz.Saç derisini daha iyi temizliyor ve hava almasını sağlıyor. Bir de bende saçlarımı daha yumuşak ve parlak yaptı.
Bi ara kullanmıştım aslındaMerhaba bir dönem benim de böyle bir sorunum vardı egzema gibi bişey bu. Eczanede ketoral diye bi ilaç şampuan var saç derisindeki o kaşıntı yapan durumu tek yıkamada ortadan kaldırıyo çok rahatlatıyo kesme saçlarını kadının süsüdür saç
Banyodan sonra çıkmadan saçınızı soguk suyla yıkayın, biraz havluda sarılı bekleyin. Saçınızı çok suyla yıkamayin.bitkisel saç derisine iyi gelen sabunlar kullanın.Merhaba arkadaşlar benim saçlarım da yağlanma ve kepek var hafiften ve aşırı kaşıntı oluyor yıkandıktan hemen sonra ki gün başlıyor. Saçlarımı önce omuz hizasına kestim hala kum gibi dökülüyor kaşınıyor yağlanıyor. En son dedim 3 numaraya vurayım rahat edeyim biraz. Kapalıyım dışarı çıkarsam sorun olmaz ama eşim evde acaba çirkin olur muyum lütfen yazar mısınız? Ya da 3 numara saç ile nasıl hoş gözükebilirim
O zaman is sampuanda. Sirke onermısler bak. Ben denıycem meselaEvde örtülü değilim sacım açık sürekli
Rahatlayacağınızı düşünüyorsanız kazıtın tabi ama sorunlarnızın çözümü değil bu.Ne bileyim rahatlarım dedim
Bunu akacağım bioderma benim markaMerhaba, vichy dercos yeşil olan şampuanı ( çabuk yağlanıyorsa normalden yağlıya olanını alın kuru saç için olanını değil) ya da bioderma node A şampuanını alın. Eczanelerden bulabilirsiniz. Sorun muhtemelen saç derinizde. Saç deriniz hassas ya da egzamalı olabilir. Market şampuanlarına göre biraz pahalıdır ama 2. yıkamadan sonra kaşıntı ve haliyle kepek sorunu bitiyor kendimden biliyorum.
Maalesef saç derisi hassas, sorunlu ya da egzamalıysa saçı havalandırsanız da, serin suyla yıkasanızda fayda etmez. Tek çare uygun şampuanı kullanmak.
Hayır evde açık sürekliEvde de mi saçınızı örtüyorsunuz? Havasız kaldığı için olabilir mi yani?
Birkaç gün yıkamayın bırakın yağlansın. Yıkandığınızda da duştan çıkmadan önce sirkeli su dökün saçlarınıza.
Direkt kesmeden önce şu an bu sorun için de doktora gitmenizi önermem o yüzden önce doğal yollardan bir çözüm önermek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?