- 16 Mayıs 2009
- 849
- 2
-
- Konu Sahibi _butterfly
Rica ederim.Linki kopyalamayı deniyorum hemen canım,ama çalışır mı bilemiyorum.
Göğüsleri büyütmek için ameliyat dışında yöntemler var mı? - UZMAN TV
Bence o başlık içinde yazılanları da okuyun.
Rica ederim arkadaşlar..benim ailemde de normal herkesin,hatta akrabalarda da hiç benim gibi olan yok.Bi ben böyle çıkmışım:) Bu aileden değil miyim diye de düşünüyorum bazenUmarım sağlıklı bi şekilde büyürlerrrr...
Krem ve haplar sakıncalı demiş doktor.Bi bayan da aktardan göğüs büyütücü diye bi ot karışımı almış yanlış anlamadıysam ve kiste yol açmış.Biz doğal yollardan yapıyoruz ama doktor eğer öyle büyütmeye çalışırsanız ve büyürse bundan korkun demiş.Kötü bişi olabilir gibisinden.Felaket tellalı gibi anlattım her şeyi ama ben korktum,sizin de dikkate almanız için söyledim.Ama ben gene masajlara devam edicem yağlarla.küç de yicem ama bunun dışında östrojeni fazla yükseltmeyi düşünmüyorum:)
Canım estetik bana göre de kötü,düşünmüyorum ben de yaptırmayı.Ama göğüs büyütme başlığı altında o kadar çok konu var ki krem ve haplarla ilgili.Ve bunları sürekli kullananlar ya da kullanmak isteyenler var.Bundan dolayı ben açmak istedim o konuyu.Yoksa ben de birtakım büyütme tekniklerine devam edicem,böyle kalmasından dolayı rahatsızım yanii.
Doğrudur canım,olsun biz dikkat edelim de isteyen istediğine yönlendirsin
Doğrudur canım,olsun biz dikkat edelim de isteyen istediğine yönlendirsin
Canım işte bitki çaylarıyla östrojeni de çok arttırmamak lazım diye düşünüyorum.Öyle çok bildiğimden değil,ama kendimce zaralı şeylerden uzak durmaya çalışıorum.Dediğim gibi bikaç bitki karşımından zarar görenler olmuş,yoksa ben de doğal yöntemlerle büyümesinden yanayım.