Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Arkadaşlar lütfen dikkat!!

_butterfly

sonsuza kadar...
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
849
2
Göğüs büyütmeyle ilgili,genel olarak ilk sayfadaki konulara bakıyordum.Bugün son sayfalara da göz gezdiriyim dedim.Şu an o konu ilk sayfada sanırım; 'Göğüs büyütücü karışımları kullanırken dikkat edin' konusu.Orda Prof.Dr. Teoman Doğanın bir videosunu izledim ve o konudaki yorumları okudum.Sizin de okumanızı ve izlemenizi tavsiye ederim.Doğal yöntem dediğimiz çoğu şey beni korkutmaya başladı..:1shok:

Rica ederim.Linki kopyalamayı deniyorum hemen canım,ama çalışır mı bilemiyorum.
BURAYI TIKLAYIN
Bence o başlık içinde yazılanları da okuyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben de izledim şimdi..bi nebze dogru tabi.ama benim ailemin normalken benimki neden yok diyorum.demekki östrojen az olabilir.tabi dikkatli olmak lazım yine de.paylasım için tesekkürleropuyorumnanaktan

Rica ederim arkadaşlar..benim ailemde de normal herkesin,hatta akrabalarda da hiç benim gibi olan yok.Bi ben böyle çıkmışım:) Bu aileden değil miyim diye de düşünüyorum bazen Umarım sağlıklı bi şekilde büyürlerrrr...

Kizlar ben okudum alttaki 4 yorumu sadece soru var ben yanlis ne anlatamadim anlatirmisiniz kizlar neymis yanlislik bu yaptigimizda????

Haaa anladim simdi de ilac tan bahs ediyor adam biz ilacla degil dogal yollardan yiyeceklerden aliyoruz östrojen i bence birsey olmaz ilac degil sonuctaD

Krem ve haplar sakıncalı demiş doktor.Bi bayan da aktardan göğüs büyütücü diye bi ot karışımı almış yanlış anlamadıysam ve kiste yol açmış.Biz doğal yollardan yapıyoruz ama doktor eğer öyle büyütmeye çalışırsanız ve büyürse bundan korkun demiş.Kötü bişi olabilir gibisinden.Felaket tellalı gibi anlattım her şeyi ama ben korktum,sizin de dikkate almanız için söyledim.Ama ben gene masajlara devam edicem yağlarla.küç de yicem ama bunun dışında östrojeni fazla yükseltmeyi düşünmüyorum:)

canım dogruluk payıda olsa abartmıs bence o zaman bu tarz urunler satılmaması lazım yanı bu kadar olsa sacma geldı bana tmm korktum bıraz ama abartmadan yaptıgımız surece bısey olmaz ıns yaa neler yıyıp ıcıyoruz ne ılaclar kullanıyoruz da sankı yanı bırazda estetık yapanlar bu urunlerı yada dogal buyutmeyı hep kotuluyo kı yanı asıl estetık cok daha kotu bence valla o zaman neden saracoglu falan bı cok sey onerıyo madem zararlı bu tarz ınsanlar neden tavsıyelerde bulunsun o zaman demı abartı geldı banakafamçokkarıştı

Canım estetik bana göre de kötü,düşünmüyorum ben de yaptırmayı.Ama göğüs büyütme başlığı altında o kadar çok konu var ki krem ve haplarla ilgili.Ve bunları sürekli kullananlar ya da kullanmak isteyenler var.Bundan dolayı ben açmak istedim o konuyu.Yoksa ben de birtakım büyütme tekniklerine devam edicem,böyle kalmasından dolayı rahatsızım yanii.

oyle canım tamam sen ıyı dusunmussun bılıclendırdın bızı ama vıdeodakı adamın dedıklerı her ne kadar dogruluk payı olsa dahı abartı geldı bana canım yaa normalde de bu ısı yapanlar dogal buyuytmeye hep karsı zaten daha dıkkatlı daha bılınclı olmamız gerek dogru ama o kadar da abartılı olmadıgını dusunuyorum acıkcası benyerimseniben

Adamin söyledikleri abarti mi degil mi bilemem ama Doktor sonucta o da ondan para kazaniyor bence bunlari söylemesi normal kendine yarari oluyor sonucta millet ameliyat olur da dedigi gibi kremler ilaclar felan biz de sadece kuc, hurma, kara üzüm, nar, nar cayi, rezene felan icerek östrojeni arttirirsak bence sorun olmaz adam sonucta bitkiler/meyveler hakkinda kötü birsey demedi duydugum kadariyla krem'e ilaca son gerisine masajlarla devam diyorum ben kizlar;DD

Canım işte bitki çaylarıyla östrojeni de çok arttırmamak lazım diye düşünüyorum.Öyle çok bildiğimden değil,ama kendimce zaralı şeylerden uzak durmaya çalışıorum.Dediğim gibi bikaç bitki karşımından zarar görenler olmuş,yoksa ben de doğal yöntemlerle büyümesinden yanayım.

canım cayları da bılınclı kullanmak lazım ben kullandım kıllanma oldu bırakdım hemen yanı test yapmadan kullanmamak gerek hormon testı demekkı bende ostojen eksıklıgı falan yokmus yanı bılıncsızce ıcmemek gerek yaa offfdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…