Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Arkadaşlar lütfen dikkat!!

Ben zaten cay icmiyorum ki yediklerim ictiklerim sunlar: Kuru üzüm(yeni basladim ona), Hurma, Nar'li Franbogaz'li cay, ve normal yesil veya kara üzüm evde olunca yiyorum onun disinda masajlar bu kadar bunlardan zarar gelecegini sanmiyorum ki benim ictigim cay normal sallama cay....

ben az önce küç yedim üstüne hurma yedim suanda da adacayı içiyorum östrojenden ölürsem haber veririmkaydirigubbakcemile3

ya ameliyatı görmediniz mi korku filmi gibiii...........
ameliyat olacağım varsada OLMAYASIM GELDİ valllaaa bu ne yaaaa ayyyyyyy :S:S:S
hem kızlar bu dr.ların dedikleri birbirini tutmuyo mesela bi dr.a sordular bitkilerler gögüs büyütmek mümkünmü dieee oda KESİNLİKLE EVET dedi bence her denilene inanmamak lazımm bildiğiniz yoldan inanarak gidin kızlar en iyisi bu bence tabi aşırıya da kaçmamak lasımmm :KK66:

Arkadaşlar,doktorun sitesini gezerken bilgi almak isterseniz mail atın diyodu,attım.Cevapta''Ameliyat dışında bi yöntem olsaydı ameliyat olmazdı di mi''gibilerinden şeyler yazıyodu.Bana da biraz yönlendirme gibi geldi.Ama gene de kanser riski taşıdığı doğru.Dediğimiz gibi bilinçli bi şekilde yapalım.Zaten gördüüm kadarıyla bilinçliyiz hepimiz:)

ee yanii hayır adamda paa kazanacakk sana başka yöntemi var bu yolun dermi?
tabiki demezz ne diyicekk estetikten başka çare yok diyicekkk artı işi iyice paraya döktüler hiç inanmıyorumm o estetik cerrahlara.....
:S:S

X