Arkadaşlar lütfen çok önemliii

agrin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
471
5
118
İstanbul
Arkadaşlar mrb. ben 10 gün önce çatlama iğnesi vuruldum.Vurulduktan 5 gün sonra kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişlik var.Ve bügün dayanamayıp test taptırdım:sonuç 3.80 biliyorum negatif ama. Aslında çatlama iğnesiden sonra pozitif çıkar diyolar hamilelik olsada olamasa da.Morelim çok bozuk aslında adetime 10 gün var, sizce değerde bi değişiklik olurmu?Lütfen arkadaşlar ceveplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekürler.

benim bildiğim canım çatlatma iğnesinden 12-13 gün sonra iğneden gelen hormonlar sıfırlanıyor erken yapmışsın o ağrılar normal yumurtlamadan kaynaklı hormon aldığın için sanırsam çok hakim değilim ama inşallah olmuştur bu ay biraz daha sabret canım inşallah allah gönlüne göre verir canım

merhaba arkadaşım bende çatlatma iğnesi ve ganophenle ilk tedavimde hamile kaldım.ağrılar bendede olmuştu yumurta çatladığı için.ben adet olmam grekn güne 1 gün kala teset yaptımhafif bir pembe çıktı ama silikti emin olamadım tabiki.tam adet günümde test yaptım gene ve gene silik bir pembeydi.o gün kan testi yaptırdım değeri 143 tü.sonra 3 gün sonra tekrar yaptırdım ve değer 546 ya katladı.ve hamileydim.şu anda bebeğim kucağımda 5,5 aylıkbir oğluşcuk balım var.darısı senin başına inş.test için henüz erken en azından adet gününü bekle şimdiden moral bozma.moralini yüksek tut.umarım hamişsindir canım.hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Canım öncelikle çok teşekkür edrim Alllah bebişini salıcakla kucağına almayı nasip etsin.ınşallah Allah benimde meleğimi gönderir.Bide az önce böyle açık kahve rengi akıntım olmuş acaba adet mi olucam:sinifsinif:bu nedemek simdi acaba iğneden sonra beklenen adet dahamı erken oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…