Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaslar lutfen cevapppp

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
oncelikle merhaba arkadaşlar ben yeni uyeyim. sorum şu, beyas tenliyim ancak saclarım ve kaslarım koyu renk lmaz: yuzumde bebeksi :ecrin_bebek: sac rengi olarak ne renk düşünürsünüz diye bi goruşlerinizi almak istedim hihoyyyt

benim özelliklerime benzetitim açıkçası. kızılı çok iyi taşıdığımı düşünür bütün çevrem. özellikle şarap kızılını. ama onun dışında bakır kumral da güzel oldu. karamel de yakıçabilir ama açık bir karamel değil tabi ki...

ayrıca kendi saç rengim de koyu kumral. açık renklerden ziyada koyu tonlar daha güzel olur gibi geldi bana. kumralsa koyusu daha hoş olur.

ayrıca çikolata kahvesinin de yakışacağına inanıyorum ama daha denemedim. onu da bayrama denemeyi düşünüyorum. bu renkler uygundur ama tabi nasıl renklerden hoşlanırsın bilemem.

bi resmini koysan daha iyi fikir verebiliriz sanki cnm

yaniii bide kızıl sevmiyorum bennn lmaz: peki saçlarn rengni değiştirirken kaslar konusunda ne diyosunz kıslar yane kaslarnda rengi değişmelimi acep??? :bbo:

ben açıkçası kaşları boyamayı uygun bulmuyorum. bi de kaş öyle bir şey ki küserse hiç çıkmıo falan.ama tabii sen daha iyi bilirsin.

bebeksi yüzünü kapatmak istiyorsan kızıl derim ama sen kızılı sevmiyorsun saçların zaten koyu siyah ve kahve demeyeceğim ama karamel felan denesen?

sizce bu saç rengi nedir kumral diye geçiyo ama sarı gibide ben bir türlü çözemedim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…