- 27 Mart 2023
- 928
- 323
- 23
- Konu Sahibi Cokbilmisbayan
-
Çatlatma iğnesinin yapıldığı günü saymazsak ertesi günden itibaren 14.gün de adet oldum. Genelde 14.günde olunuyor zaten.Arkadaşlar ayın 22 sinde çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ilişki yaptım 35. Saat karın ağrısı yaşadım ve 36. Saatte ki ilişkide ağrım oldu şimdi yumurtlama dönemini ayın 23 ya da 24 ünü baz alacağım değil mi ? Yani 23 ve 24 de ilişki yaşamıştım 24 ünü baz alırsam 9 u regl tarihim çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı gün pozitif gördünüz ya da kaçıncı gün regl oldun yardım eder misiniz teşekkürler
Çok heyecanlıyım ayın 9 unu bekleyeceğim hadi hayırlısı dualarınızı bekliyorumÇatlatma iğnesinin yapıldığı günü saymazsak ertesi günden itibaren 14.gün de adet oldum. Genelde 14.günde olunuyor zaten.
Ama bazen 16.güne kadar uzayan da oluyor.
Test içinde 14.günü bekleyin :)
18 19 günde oluyodumArkadaşlar ayın 22 sinde çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ilişki yaptım 35. Saat karın ağrısı yaşadım ve 36. Saatte ki ilişkide ağrım oldu şimdi yumurtlama dönemini ayın 23 ya da 24 ünü baz alacağım değil mi ? Yani 23 ve 24 de ilişki yaşamıştım 24 ünü baz alırsam 9 u regl tarihim çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı gün pozitif gördünüz ya da kaçıncı gün regl oldun yardım eder misiniz teşekkürler
İnşallahh güzel haberi alırsınızÇok heyecanlıyım ayın 9 unu bekleyeceğim hadi hayırlısı dualarınızı bekliyorum
Ben adet günümde gördüm adeti 15. Gün iğnenin 18. Güne kadar gecikme olabilir max. Oda daha çok gecikirse kontrole gidilmeliArkadaşlar ayın 22 sinde çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ilişki yaptım 35. Saat karın ağrısı yaşadım ve 36. Saatte ki ilişkide ağrım oldu şimdi yumurtlama dönemini ayın 23 ya da 24 ünü baz alacağım değil mi ? Yani 23 ve 24 de ilişki yaşamıştım 24 ünü baz alırsam 9 u regl tarihim çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı gün pozitif gördünüz ya da kaçıncı gün regl oldun yardım eder misiniz teşekkürler
Bu ay tedaviye devam ediyor musunuzBen adet günümde gördüm adeti 15. Gün iğnenin 18. Güne kadar gecikme olabilir max. Oda daha çok gecikirse kontrole gidilmeli
19. Gün mü aslında olsa çıkardı ama yeniyse çıkmaya bilir kan testi verseydiniz keşke11inde çatlatma iğnesi oldum 19oldu normal mi gecikmesi bu kadar bu gün test yaptım negatif
Ya verdim bu gün 19gun geçti hala negatif19. Gün mü aslında olsa çıkardı ama yeniyse çıkmaya bilir kan testi verseydiniz keşke
Kan geldi 19.gunde fikir olsunYa verdim bu gün 19gun geçti hala negatif
Bende pozitif olmuştu 13gunde denedimArkadaşlar konu açtım çamaşır suyu ile denedim eğer doğruysa hamileyim şaka gibi ya hahahahhahaja ben mi kaç defa daha yapmıştım böyle ilk defa oldu iğne etkisini acaba bilemedim li şimdi
Nasıl pozitifti meselaBende pozitif olmuştu 13gunde denedim
19gunde kan geldi
Çamaşır suyunda pozitif yazmış ya güvenmeyin bende yaptım ama kanda negatifti bir hafta sonra yani şimdi kan geldi meselaNasıl pozitifti mesela
Ama sizde de bira gibi oldu mu yaÇamaşır suyunda pozitif yazmış ya güvenmeyin bende yaptım ama kanda negatifti bir hafta sonra yani şimdi kan geldi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?