• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Arkadaşlar lütfen bana fikir verin:(

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ophelia07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
29
0
36
Ankara
Günaydın arkadaşlar. Benim yarımınıza ihtiyacım var. 27 aylık bir oğlum var.Çok şükür herşey yolunda gayet uyumlu anlayışlı bir çocuk. 2 yaş dönemine özgü şeyler yaşıyoruz ara ara ama onlarda normal sınırlarda. Ben 3 bucuk aylık hamileyim bu arada. Yeni bebeğimiz gelmeden oğlumun kreş olayını halletmek istiyorum.Aslında tam 3 yaşını beklemek istiyordum ama şimdi bebek geldikten hemen sonra onu kreşe başlatmak sanki evden gönderiliyor hissi verir ona diye erkeen almak istiyorum. Ankara Gaziosmanpaşa ya da Oran'da çocuklarınızı gönderip memnun olduğunuz ya da yakınlarınızdan duyup iyi referansları olan bir kreş var mı? İnanın çok gözümde büyüyor, nasıl bırakıcam diye bazen düşünüyorum. Sanırım oğlumdan çok bende ayrılma zorluğu var:)) Lütfen bana fikirlerinizi yazın arkadaşlar.

arkadaşlar ben de eryaman da kreş arıyorum yardımlarınızı ve kreş önerilerinizi nedenleriyle :) bekliyorum

vallahi ben 20 günde 3 kreş gezdim sonra ara verdim şimdi 10 gündür bir kreşe başlattım yine. kızım servise iki seferdir ağlayarak gidiyor kaçıyor arabayı görür görmez yarın tekrar konuşmaya gideceğim. kreş işini iyi düşünün.benim bir arkadaşım kurumsal yıllardır olan çoğu kişinin bildiği bir kreşe başlamıştı 3 gün dayanabildim diyor. öyle şeyler anlattı ki kreşlerde kapılarını kapatınca neler oluyor bilemiyoruz çocuk da daha küçükse anlatamıyor istediği gibi.benim kızımda 32 aylık.biz çiğdem yüzüncü yıl çukurambar taraflarına baktık.

vallahi ben 20 günde 3 kreş gezdim sonra ara verdim şimdi 10 gündür bir kreşe başlattım yine. kızım servise iki seferdir ağlayarak gidiyor kaçıyor arabayı görür görmez yarın tekrar konuşmaya gideceğim. kreş işini iyi düşünün.benim bir arkadaşım kurumsal yıllardır olan çoğu kişinin bildiği bir kreşe başlamıştı 3 gün dayanabildim diyor. öyle şeyler anlattı ki kreşlerde kapılarını kapatınca neler oluyor bilemiyoruz çocuk da daha küçükse anlatamıyor istediği gibi.benim kızımda 32 aylık.biz çiğdem yüzüncü yıl çukurambar taraflarına baktık.

Merhaba hanfendi bende daha önce cocuk baktim ayriyetten 2tane cocuk büyùtùm cocuklari cok severimm gayet sabirli sakin bi insanim coxuklarim bùyünyùnce temizlige bašladim ama coxuklar baška egeer hala yarim gùn yardmci ariyosaniz bana ulasirsaniz telden ayrintilari görùśebilirizz saglicakla kalin

Back