Arkadaslar lutfen bakin:( prolaktin yuksekligi ile ilgili

Adetlerin düzenli miydi ara kanaman var miydi? Aslan pencesi iyi gelir adaçayı iciyorum bende 4 gün sonra yumurtlama çalışmalara başlıycam ama icim de de bir korku tabi daha önce düşük yaptığım için.
Adetlerim duzenli canm ortalama 30 gunde bir olurum. 1 2 gun ileri ya da geri oynar bazen. Ara kanamam yok canm bakalim 2 gun sonea falan ovulasyon testlerine baslarim ben de. Bugun yumurtlama akintisi gibi bisey geldi ama yumurtlama icin cok erken diye dusunuyorum. Aslan pencesi icince yumurtlama daha erken olur gibi bisey olablr mi acaba?

Adetlerim duzenli canm ortalama 30 gunde bir olurum. 1 2 gun ileri ya da geri oynar bazen. Ara kanamam yok canm bakalim 2 gun sonea falan ovulasyon testlerine baslarim ben de. Bugun yumurtlama akintisi gibi bisey geldi ama yumurtlama icin cok erken diye dusunuyorum. Aslan pencesi icince yumurtlama daha erken olur gibi bisey olablr mi acaba?
Evet olabiliyor. Bence akıntı geldiyse degerlendirseydin bugünü. Benim daha 9.gün yarından itibaren ovulasyon testi yapicam. Senin kaçıncı gün? Artık aslan pençesi içme canım döllenme olunca bitki çayları düşüğe neden oluyor çünkü

Evet olabiliyor. Bence akıntı geldiyse degerlendirseydin bugünü. Benim daha 9.gün yarından itibaren ovulasyon testi yapicam. Senin kaçıncı gün? Artık aslan pençesi içme canım döllenme olunca bitki çayları düşüğe neden oluyor çünkü
Hadi ya onu bilmiyordm canm o zaman bugunden itibaren icmim. Aslinda bugunu degerlendrme sansim yok cunku 2 gun sonra sperm testi yaplcak esime. O yuzden iliskiye giremiyoruz. 8. Gun bugun yumurtlama icin cok erken ya bilemedm. 10 gunden sonra ovulasyon testine baslarim diyodm

Hadi ya onu bilmiyordm canm o zaman bugunden itibaren icmim. Aslinda bugunu degerlendrme sansim yok cunku 2 gun sonra sperm testi yaplcak esime. O yuzden iliskiye giremiyoruz. 8. Gun bugun yumurtlama icin cok erken ya bilemedm. 10 gunden sonra ovulasyon testine baslarim diyodm
Bence de erken senden gelen akinti sari miydi? Belki adet bitimi akıntısıdır. Yumurtalama akıntısı farklı oluyor uzayan cinsten

Prolaktin degerim 35 cikti. Dostinex kullanip degeri dustukten sonra gebe kalanlar genelde dusukle sonuclanmis. Lutfen yardimci olur musunuz ne yapmam gerekiyor ? Vajinismustum sonra onu yendim sayilir. Kayganlastiriciyla iliskiye girebiliyorm daha dogrusu.sonra servikal polip oldugunu ogrendim onu da aldirdim. Smdi de prolaktin yuksekligini ogrendim. Hep bisey cikiyo. Allah beterinden korusun tabiki de. Ben de anne olmak istiyorm cok istiyorm...
Canım bende kayganlastirici kullaniyodum doktorum o jellerin spermleri öldürdüğünü soyledi afedersin o giriş kısmına zeytin yagi sur dedi az bı şekilde aklında olsun

Canım bende kayganlastirici kullaniyodum doktorum o jellerin spermleri öldürdüğünü soyledi afedersin o giriş kısmına zeytin yagi sur dedi az bı şekilde aklında olsun
Saol canm mumkun oldugunca surmemeye calisiyorm ama dayanamadigim zaman sadece su suruyorum veya estriol suruyorum iyi geliyir canm

Su bazli kayganlsatiricilardami sorun yaratir doktor vermisti ama.tedirgin oldum simdi bebek yagi mi kullansam.bende acaba

Su bazli kayganlsatiricilardami sorun yaratir doktor vermisti ama.tedirgin oldum simdi bebek yagi mi kullansam.bende acaba
Canım öyle su bazlı falan ayrım yapmadi çok zararlı dedi. Ya bebe yağı ya da dediğim gibi zeytin yağı kullan dedi. Ama bence tabiki en güzeli doğal olanı. Bı de şey duymuştum ulrrason jeli satılıyormus doktorlarin kullandigi iste ama onu doktorda duymadım yani kefil olamam

Canım öyle su bazlı falan ayrım yapmadi çok zararlı dedi. Ya bebe yağı ya da dediğim gibi zeytin yağı kullan dedi. Ama bence tabiki en güzeli doğal olanı. Bı de şey duymuştum ulrrason jeli satılıyormus doktorlarin kullandigi iste ama onu doktorda duymadım yani kefil olamam
Himmm ozmana kullanmiyim bende nede olsa dedigin gibi kimyasal olabilir bebe yagi alayim hafta ici doktoruma da sorayim tesekkur ederimm:KK52:

Ohh rahatladim simdi canm.cok sgll doktor persembeye randevu verdi ozmaan kadar iyi oldu ogrendigim .. calismalara devam.ozman:KK48:

Kizlar slm daha once prolaktin 52 cikmisti adet donemimde verdim 16 cikti iyimi sizce
16 iyi bi değer . prolaktin biraz şuursuz bi hormon sanırım:) çünkü eski tahlillerime bakiyorum 30larda falan.. pko olduğum icin doktorum normal karşılıyodu sanırım. son bikac yıldır normal aralıkta . en son 9 10 falan çıktı hatta. yine de arada takip edilir doktorun uygun olan şeyi söyleyecektir

16 iyi bi değer . prolaktin biraz şuursuz bi hormon sanırım:) çünkü eski tahlillerime bakiyorum 30larda falan.. pko olduğum icin doktorum normal karşılıyodu sanırım. son bikac yıldır normal aralıkta . en son 9 10 falan çıktı hatta. yine de arada takip edilir doktorun uygun olan şeyi söyleyecektir
Cokkk tesekkur ederimm 52yi gorunce korkuttu beni ama baya saka yapmis 16 olunca:KK48:

kendiliğinden mi düştü ilaç kullandın mı? bişey olmaz rahat ol ben ne degerler gordum :KK70: en az prolaktin kadar şuursuz bi rahatlık bende de mevcut sanıyorum :)
Hic bisey yapmadim ilk tahlil de adet gunume.10 gun vardi ozman 52 cikti sonra adetin 3 4 gunu verilince dogru cikiyp dediler bu sefer 16 cikti dogrusu oymus:KK48:

Back