Arkadaslar lutfen bakin:( prolaktin yuksekligi ile ilgili

Bu hormon surekli inip cikan bir sey. En dogrusu adetin 3. Gunu baktirmak tabi dogru sonuc cikmamis olabilir canm. Sıkı sutyen giyme hatta evde hep cikar. Gogusler skldgnda veya uyarildgnda da yukseliyormus. Bir de stres etkiliyormus ama gel de streslenme :)
Aslinda bu hafta cok stres yaptim cuma adet gunum hamilemiyim degilmiyim çatlicam dusunmekten adet olursam baska.doktora gidip bidaha yaptiricam testlerimi kafama takildi kendim folik asit alip iciyorum istersen ic dedi doktor beyler:kızgın:

Aslinda bu hafta cok stres yaptim cuma adet gunum hamilemiyim degilmiyim çatlicam dusunmekten adet olursam baska.doktora gidip bidaha yaptiricam testlerimi kafama takildi kendim folik asit alip iciyorum istersen ic dedi doktor beyler:kızgın:
Ben de stres yaptim ya adet gunum cumartesi benm de. Regenesis basladi bana doktor canim folik asit de dahil birsuri vitamin var internetten arastir istersen az pahali ama

Samsun medical park canim. Baska bir dr sadece folik asit vermisti ama smdi gittigim degistirdi regenesise gecti. Kan degerlerim normal su an kansizlik yok vitaminler de iyi. Prolaktini de halletsek:)
Ayy memleketim ins martta gelicem hamile olarak gelmek icin dua.ediyorum :dua: ben istanbuldaym medical parkta birini onerdiler bende ona gidicem bakalim hayirlisi hepimiz adina

Merhaba kızlar benimde 30 cıktı dostinex aslında 2 yıldan beri yüksekti ilk 69 idi. Sonra ilaçsız düşürmeye çalıştım testere disli aslan pencesiyle 69 dan 30 a düştü. Aslan pençesi gerçekten mucize adaçayı ile birlikte içince tüm hormonlarımı düzenledi. Şimdi doktor dostinex verdi onu iciyorum 2 tablet haftada yarim dedi yan etkisi hiç görmedim haftada yarim olduğu için yarın 3.yarımı icicem. Haftaya da adet olucam çalışmalara başlasam son yarımı içtikten sonra düşük olur mu acaba yoksa bir ay daha mi beklesem karar veremedim. Sonra öğrendiğinde kessem yeterli dedi. Ama nette düşük yaptım diyenler çok

Merhaba kızlar benimde 30 cıktı dostinex aslında 2 yıldan beri yüksekti ilk 69 idi. Sonra ilaçsız düşürmeye çalıştım testere disli aslan pencesiyle 69 dan 30 a düştü. Aslan pençesi gerçekten mucize adaçayı ile birlikte içince tüm hormonlarımı düzenledi. Şimdi doktor dostinex verdi onu iciyorum 2 tablet haftada yarim dedi yan etkisi hiç görmedim haftada yarim olduğu için yarın 3.yarımı icicem. Haftaya da adet olucam çalışmalara başlasam son yarımı içtikten sonra düşük olur mu acaba yoksa bir ay daha mi beklesem karar veremedim. Sonra öğrendiğinde kessem yeterli dedi. Ama nette düşük yaptım diyenler çok
Canim aslan pencesi icerken korunmak gerekiyor mu peki?? Once dusurup sonra mi gebe kalmak gerek?

Canim aslan pencesi icerken korunmak gerekiyor mu peki?? Once dusurup sonra mi gebe kalmak gerek?
Aslan pencesi rahîm icin cok faydali yumurtlamaya kadar icip sonra bırakmak gerek çünkü bitki çaylarının hepsi bebeğin düşmesine neden olabilir. Ben prolaktin yuksekken hamile kalmışım haberim yoktu ve düşük yaptım doktor ondan değil-dir dedi ama ben dusurmeden prolaktini hamile kalmak istemiyorum

Benim de 68 di diye hatırlıyorum dostinex kullandım diğer ay hamileydim.
Düşük olmasını direk ilaca bağlamak doğru değil
Dert etme kolay düşer inş
İnternetten araştır bir de prolaktin yükselten yiyeceklerden uzak dur hamile kalana kadar

Aslan pencesi rahîm icin cok faydali yumurtlamaya kadar icip sonra bırakmak gerek çünkü bitki çaylarının hepsi bebeğin düşmesine neden olabilir. Ben prolaktin yuksekken hamile kalmışım haberim yoktu ve düşük yaptım doktor ondan değil-dir dedi ama ben dusurmeden prolaktini hamile kalmak istemiyorum
Nasil yaptin peki tarif eder misin canim? Senin 60lardaymis gunde bir kere mi yaptn? Benm 35 ya her gun mu yoksa 2 gunde 1 mi yapmam gerek acaba

Benim de 68 di diye hatırlıyorum dostinex kullandım diğer ay hamileydim.
Düşük olmasını direk ilaca bağlamak doğru değil
Dert etme kolay düşer inş
İnternetten araştır bir de prolaktin yükselten yiyeceklerden uzak dur hamile kalana kadar
Inanın sadece prolaktin yüksek olsa bu kadar dert etmem. Pıhtılaşma ıstmosel ve kucuk bir polipte görüldü. Ilk hamileligimde hiçbir sıkıntım yoktu. Şimdi tekrar düşük yapmaktan korkuyorum. Ama soyle düşünüyorum eğer yazıldıysa gene düşecek kismette varsa gelecek. E2 hormonun 15 iken aslan pençesi ve düzenli beslenme ile 50 ye cıktı bence mucize. Sağol arkadaşım motelin için. Dostinex kullandığın sırada mi çalışmalara başladın. Ben dostinex bitince 3 gün sonra çalışmalara baslasam mi sence.

Nasil yaptin peki tarif eder misin canim? Senin 60lardaymis gunde bir kere mi yaptn? Benm 35 ya her gun mu yoksa 2 gunde 1 mi yapmam gerek acaba
Testere dişli aslan pençesini ve adaçayını birleştirip kaynamış suda 2-3 dakka demledim. Sonra ılıyınca ictim. Birde sıkı sutyen takmadim meme uyarılmasina dikkat ettim. Incir yemedim ve soda içmedim. 30 a kadar düştü ama 30 dan aşağıya düşmedi ama olsun çok ilaç içmekten kurtuldum 2 tablet yeterli dedi doktor. 60 olsaydı 8 tablet verecekmiş

Sabahları ac karnına ictim canım günde bir kere iki kere içsem daha iyiydi belki ama sabahları ictim tek. Istersen netten bak kur şeklinde olanlara ben kafama yaptım.

Inanın sadece prolaktin yüksek olsa bu kadar dert etmem. Pıhtılaşma ıstmosel ve kucuk bir polipte görüldü. Ilk hamileligimde hiçbir sıkıntım yoktu. Şimdi tekrar düşük yapmaktan korkuyorum. Ama soyle düşünüyorum eğer yazıldıysa gene düşecek kismette varsa gelecek. E2 hormonun 15 iken aslan pençesi ve düzenli beslenme ile 50 ye cıktı bence mucize. Sağol arkadaşım motelin için. Dostinex kullandığın sırada mi çalışmalara başladın. Ben dostinex bitince 3 gün sonra çalışmalara baslasam mi sence.
Canm ben polip aldirdim . Ondan korkma hicbisey olmuyo. Ama aldirmazsan gebelige engel olabiliyo yolu kapattigi icin. Eger bu ay gebe olmazsam esimden ve kendimden tahlil yaptirim diyorum. Alttan muayenemde sknti yok da baklmasi gereken baska hormon tahlilleri de var

Şöyleki 10 ay hap kullandım sonra bıraktım etkisi geçsin diye başka korundum ve doktora gittim gebelik düşündüğüm için folik asite başladım sonra da tahlilde prolaktin yüksek çıkınca dostinex de vereyim dedi doktor o ay korunmadım diğer ay oldu. Bir de ovulasyon testi kullandım nokta atışı oldu sanki tabiri caizse. Kafam rahat ne zaman olursa olsuna bıraktığım için d çabuk olmuş olabilir yani Yaradan engel tanımaz o ruh bedene girecekse girer sen kalbini Allah’a teslim et hayır dile gerisi çabuk gelir inş

Kızlar bugün test yaptırdım 30 dan 10 a düşmüş değerlerim.doktorum bu hafta yarım yarım 1 tablet daha alsan sorun olmaz dedi. Şükürler olsun düşmüş İnşllah bende hamile kalırım bu ay
Ay hadi insallah canim. Guzel haberlerini bekliyoruz. Su an iyi dusmus baya guzel degerin :)

Kızlar bugün test yaptırdım 30 dan 10 a düşmüş değerlerim.doktorum bu hafta yarım yarım 1 tablet daha alsan sorun olmaz dedi. Şükürler olsun düşmüş İnşllah bende hamile kalırım bu ay
Merhabalar bu test icin bidaha ne icin gidiyosunuz benim 56 cikmisti doktor bisey olma dedi adetimin 3. Gunu bidaha baska.doktora gitmeyi dusunuyorum sadece ona bakarlarmi

Back