- Konu Sahibi vals_dancer
Ben hormon testini adetin 3. Günü degilde 2. Günü yaptırmak zorunda kaldim. Prolaktin 26 çıktı doğru mudur bu değer..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Ovulasyon testinde pik gördükten ne kadar sonra ilişki oldu? Örneğin ben 12. Gün pik görüyorum o gün mü yoksa ertesi gün mü ilişki olmalı ?siz nasıl kullandınız?Ovulasyon testini dene. Yumurtlama günlerini tutturamıyo olabilirsin. Ameliyattan dolayı 3 ay bekledik iyileşmeyi, 4. Ay ovulasyon testinin yol göstermesiyle de, oldu şükür..
Merhaba. Ben hep 7. Gün ölçtürüyordum. İlki 32 çıkmıştı ilaç kullandım 1 e düştü. Şimdi regl 2. Gün ölçtürdüm 19 çıktı. Doktorum normali bulmuş dedi. Allahım yardımcımız olsun.Ben hormon testini adetin 3. Günü degilde 2. Günü yaptırmak zorunda kaldim. Prolaktin 26 çıktı doğru mudur bu değer..
Merhaba. Ovulasyon testinde pik gördükten ne kadar sonra ilişki oldu? Örneğin ben 12. Gün pik görüyorum o gün mü yoksa ertesi gün mü ilişki olmalı ?siz nasıl kullandınız?
Ya şöyle regl biter bitmez gün aşırı ilişkiye başlıyoruz. Örn.9-11 gibi. 11 de ilişki oluyor bakıyorum 12. Gün çift çizgi. Bu kez sık ilişki olacak diye arada kalıyorum :) pik olana kadar 9. Günden sonra beklemeliyim acaba?Çift cizgiyi görünce yumurtlama başladı demek.. o günü cok iyi degerlendirmen lazım, zaten ertesi gün bi daha test yaptıgında silik cıkar, bu da yumurtlama bitti demek. Ama yumurtanın vücutta bi gün canlı kalabildigini düşünürsek o günü de degerlendirmekte fayda var..
O zaman 26 günde bir oluyosun adt? Teste uy bence faydasını görürsün, 12. Gün cifti görüyosan, 10-11-12-13 hatta 14 e agırlık ver.. öncesinde ve sonrasında gün aşırı olabilir..Ya şöyle regl biter bitmez gün aşırı ilişkiye başlıyoruz. Örn.9-11 gibi. 11 de ilişki oluyor bakıyorum 12. Gün çift çizgi. Bu kez sık ilişki olacak diye arada kalıyorum :) pik olana kadar 9. Günden sonra beklemeliyim acaba?
Bir ay 27 bir ay 28 günde regl oluyorum. Ovulasyon kullanıyorum bi kaç aydır. 11 den itibaren koyulaşıyor hatta 13 14. Güne kadar sürüyor . Gecen ay 12 ve 13. Gün pik geçmedi. Ama maalesef şuan regl oldumO zaman 26 günde bir oluyosun adt? Teste uy bence faydasını görürsün, 12. Gün cifti görüyosan, 10-11-12-13 hatta 14 e agırlık ver.. öncesinde ve sonrasında gün aşırı olabilir..
Geçen ay ilaç kullanmışmıydınız? Bende ilacı aldığım ilk ay reglm gecikmişti. Normalde hiç gecikmez. Ve hep 11-12 . Günlerde pik olmaya başladı. Sanırım 13. Güne kadar yumurtlamış oluyoruz. Adaçayı gibi yada bal tarçın çörekotu gibi yumurtalıkları uyaran besinler de etkili olabiliyor. 4 aydır yakından takip ediyorum. Göğüs hassasiyetim de aynı sizin gibi.Arkadaşlar iyi akşamlar ya bu ay yumurtlama testi yaptım 12.gün başladım ilk gün ikinci çizgi bayağı belirgindi sonraki günlerde hiç Yok bugün 17.günüm. Adet düzensizliği de başladı prolaktin 29 çıkmıştı göğüs hassasiyeti var devamlı stres mi yapıyorum anlamadım.70lerrde prolaktin vardı hassasiyet yoktu.notmalde 28 günde bir adet olan ben geçen ay 33 günde oldum.sanırım vücudum bana oyun oynuyor![]()
Şöyle düşünüyorum ben ; içtiğimiz çay hormon düzenlediği için lh seviyesini de doğal olarak etkiliyor ve yumurtlamamızı kolaylaştırıyor. 12. Gün ovulasyon çift çizgi ise ve 36 saat içinde yumurtladığımızı düşünürsek ( genel yorum böyle diye yazıyorum ) aslında 13. Gün yumurtlamış oluyoruz. 27-28 günde bir regl olan biri için normal gibi geliyor bana. Belki denk gelmiştir döllenme olmuştur. Allah büyük. Ben de çok dertliyim artık üzüntüden migren krizim tutuyor bazen. Allahım yardım etsin.Geçen ay ilaç kullanmadım ama aslan pençesi içtim ters etki mi yaptı bana acabasürekli hassasiyet birde ovulasyon testi yapıp yumurtlamayı yakalayamadım anlamadım ben bu işi