- Konu Sahibi vals_dancer
-
Prolaktin takibi yaptiriyorm ilac kullaniyorum diyebilirsin. Asil doktorum burda degil ama adetim 3. Gununde oldgm icin size geldm kan tahlili icin diyeblrsinMerhabalar bu test icin bidaha ne icin gidiyosunuz benim 56 cikmisti doktor bisey olma dedi adetimin 3. Gunu bidaha baska.doktora gitmeyi dusunuyorum sadece ona bakarlarmi
Insallah hamilesindir insallah hamileyimdir :)Cok tesekkur ederim.kizlar yarin adet olursam ki ins olmam 3. Gun gidicem tesekkurler
Insssss allahimm konuyu biliyosunInsallah hamilesindir insallah hamileyimdir :)
Haklisin canım öyle. Bakalım hayırlısı ile olur insŞöyleki 10 ay hap kullandım sonra bıraktım etkisi geçsin diye başka korundum ve doktora gittim gebelik düşündüğüm için folik asite başladım sonra da tahlilde prolaktin yüksek çıkınca dostinex de vereyim dedi doktor o ay korunmadım diğer ay oldu. Bir de ovulasyon testi kullandım nokta atışı oldu sanki tabiri caizse. Kafam rahat ne zaman olursa olsuna bıraktığım için d çabuk olmuş olabilir yani Yaradan engel tanımaz o ruh bedene girecekse girer sen kalbini Allah’a teslim et hayır dile gerisi çabuk gelir inş
Kaç tablette 10 na düştü canım bende haftaya ölçturcemKızlar bugün test yaptırdım 30 dan 10 a düşmüş değerlerim.doktorum bu hafta yarım yarım 1 tablet daha alsan sorun olmaz dedi. Şükürler olsun düşmüş İnşllah bende hamile kalırım bu ay
Ben de bugun adet oldum. Pazartesi baktiricam bakalim. Ee ne dediler canim peki? Ne zaman cikacak sonuclar?Dun adet oldum ve bugun direk gttim.doktora prolaktin olcturucem sadece dedim ama hic beklemiyordum adetken muayene olacagimi hayattan sogudum.resmenbir suru baska testlerde yazdi bakalim bu sefer ne cikicak
Canim.ozel sigortam var ama karsilamadi hepsini oyuzde devletten randevu aldim pazartesi yaptiricam eşim icinde sprem testi verdi hepsine bakip ona gore konusuruz dedi bisey yoksa 6 8 ay denersiniz olmazsa diger yöntemlere baslariz dedi bakalim.ins bisey cikmazBen de bugun adet oldum. Pazartesi baktiricam bakalim. Ee ne dediler canim peki? Ne zaman cikacak sonuclar?
Insallah canm.. esinden sadece sperm testi mi aldilar yoksa kan ve muayene de yapiliyor mu?Canim.ozel sigortam var ama karsilamadi hepsini oyuzde devletten randevu aldim pazartesi yaptiricam eşim icinde sprem testi verdi hepsine bakip ona gore konusuruz dedi bisey yoksa 6 8 ay denersiniz olmazsa diger yöntemlere baslariz dedi bakalim.ins bisey cikmaz
Sadece sperm istedi canim zaten kan istese vermez cunku kan verirken bayiliyor tansiyonu dusuyor ins kan vermek durumunda kalmaz yoksa yanariz vermezInsallah canm.. esinden sadece sperm testi mi aldilar yoksa kan ve muayene de yapiliyor mu?
Canim ne mutlu sana. Daridi basimiza.. benm de bu ay 30 cikti. 1 ayda 35ten 30a dustu kendiliginden. Cok sukur :)Prolaktinim 80 kusurlerdeydi.Kadın dogumcuya gittim,dostineks verdi iki tane hapti ikiye bölüp pazartesi persembe ictim.Burda oyle seyler okudum ki tamam dedim benim bir sene dusmez bu deger:)Hic adet gormedim bir daha hamile kalmışım. V vals_dancer diyecegim o ki her sey olmasi gerektigi zamanda oluyor lütfen kafana takma Allah yardimcin olsun.
Baya dusuk canim ama ilaci biraktign icin yukselmeye baslar ve birkac gun icinde normale doner diye dusunuyorumKizlar bende dostinex ictim 2 tablet 30 idi değerim içmeden önce. 3 önce bitti ilacim gidip bugün olcturdum değerimi 2.5 cıktı. 5 'n altı düşükmüş şimdi çalışmalara başlasam mi yoksa düşük mu değer başlamak için.
Inşallah çalışmalara başlayayim o zaman. Sen ne yaptin düşürebildin mi prolaktiniBaya dusuk canim ama ilaci biraktign icin yukselmeye baslar ve birkac gun icinde normale doner diye dusunuyorum
Ben ilac falan hicbisey kullanmadim. Tekrar ölcturdum 30a dusmus kendiliginden. Sütyeni cok sıkı kullanirdim onu gevsek kullandim. 35ten 30a dusmus hemen. Smdi de yumurtlamaya kadar aslan pencesi iciyorum canm. Normal degerine gelir diye umuyorum. Zaten 30 da cok yuksek degl. Benm doktorum 35e bile ilac yazmadi dusun :)Inşallah çalışmalara başlayayim o zaman. Sen ne yaptin düşürebildin mi prolaktini
Adetlerin düzenli miydi ara kanaman var miydi? Aslan pencesi iyi gelir adaçayı iciyorum bende 4 gün sonra yumurtlama çalışmalara başlıycam ama icim de de bir korku tabi daha önce düşük yaptığım için.Ben ilac falan hicbisey kullanmadim. Tekrar ölcturdum 30a dusmus kendiliginden. Sütyeni cok sıkı kullanirdim onu gevsek kullandim. 35ten 30a dusmus hemen. Smdi de yumurtlamaya kadar aslan pencesi iciyorum canm. Normal degerine gelir diye umuyorum. Zaten 30 da cok yuksek degl. Benm doktorum 35e bile ilac yazmadi dusun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?