Arkadaslar lutfen bakin:( prolaktin yuksekligi ile ilgili

Evet canım gideceğin doktora söyle belirt durumunu bakar o zaman . Ben prolaktinimi ölçtürmek istiyorum geçen sefer yüksekti doktor ilaç vermedi ama ilaç kullanan arkadaşlarım var de

Merhabalar bu test icin bidaha ne icin gidiyosunuz benim 56 cikmisti doktor bisey olma dedi adetimin 3. Gunu bidaha baska.doktora gitmeyi dusunuyorum sadece ona bakarlarmi
Prolaktin takibi yaptiriyorm ilac kullaniyorum diyebilirsin. Asil doktorum burda degil ama adetim 3. Gununde oldgm icin size geldm kan tahlili icin diyeblrsin

Haklisin canım öyle. Bakalım hayırlısı ile olur ins

Dun adet oldum ve bugun direk gttim.doktora prolaktin olcturucem sadece dedim ama hic beklemiyordum adetken muayene olacagimi hayattan sogudum.resmen bir suru baska testlerde yazdi bakalim bu sefer ne cikicak

Dun adet oldum ve bugun direk gttim.doktora prolaktin olcturucem sadece dedim ama hic beklemiyordum adetken muayene olacagimi hayattan sogudum.resmen bir suru baska testlerde yazdi bakalim bu sefer ne cikicak
Ben de bugun adet oldum. Pazartesi baktiricam bakalim. Ee ne dediler canim peki? Ne zaman cikacak sonuclar?

Ben de bugun adet oldum. Pazartesi baktiricam bakalim. Ee ne dediler canim peki? Ne zaman cikacak sonuclar?
Canim.ozel sigortam var ama karsilamadi hepsini oyuzde devletten randevu aldim pazartesi yaptiricam eşim icinde sprem testi verdi hepsine bakip ona gore konusuruz dedi bisey yoksa 6 8 ay denersiniz olmazsa diger yöntemlere baslariz dedi bakalim.ins bisey cikmaz

Insallah canm.. esinden sadece sperm testi mi aldilar yoksa kan ve muayene de yapiliyor mu?

Prolaktinim 80 kusurlerdeydi.Kadın dogumcuya gittim,dostineks verdi iki tane hapti ikiye bölüp pazartesi persembe ictim.Burda oyle seyler okudum ki tamam dedim benim bir sene dusmez bu deger:)Hic adet gormedim bir daha hamile kalmışım. V vals_dancer diyecegim o ki her sey olmasi gerektigi zamanda oluyor lütfen kafana takma Allah yardimcin olsun.

Canim ne mutlu sana. Daridi basimiza.. benm de bu ay 30 cikti. 1 ayda 35ten 30a dustu kendiliginden. Cok sukur :)

Kizlar benm prolaktin 35ten 30a dustu 1 ayda. Ilac veya cay icmedim henuz ama yumurtlamaya kadar aslan pencesi icicem biraz daha dussun diye. Bu 1 ayda tek yaptigim sey ben sutyeni cok sıkı kullanirdim..en gevsegine getirdim. Bence en etkili sey oydu. Onun haricinde maalesef stresten uzak kalamiyorum ya cok istiyorum ama..hem isim geregi hem de yapim bu sekilde. Stresle basa cikamiyorm bir turlu.. neyse yine de 30a dusmesi cok iyi bence cok mutlu oldum:)

Kizlar bende dostinex ictim 2 tablet 30 idi değerim içmeden önce. 3 önce bitti ilacim gidip bugün olcturdum değerimi 2.5 cıktı. 5 'n altı düşükmüş şimdi çalışmalara başlasam mi yoksa düşük mu değer başlamak için.

Baya dusuk canim ama ilaci biraktign icin yukselmeye baslar ve birkac gun icinde normale doner diye dusunuyorum

Inşallah çalışmalara başlayayim o zaman. Sen ne yaptin düşürebildin mi prolaktini
Ben ilac falan hicbisey kullanmadim. Tekrar ölcturdum 30a dusmus kendiliginden. Sütyeni cok sıkı kullanirdim onu gevsek kullandim. 35ten 30a dusmus hemen. Smdi de yumurtlamaya kadar aslan pencesi iciyorum canm. Normal degerine gelir diye umuyorum. Zaten 30 da cok yuksek degl. Benm doktorum 35e bile ilac yazmadi dusun :)

Adetlerin düzenli miydi ara kanaman var miydi? Aslan pencesi iyi gelir adaçayı iciyorum bende 4 gün sonra yumurtlama çalışmalara başlıycam ama icim de de bir korku tabi daha önce düşük yaptığım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…