Arkadaşlar lıste hazırlıyorum neler almalıyım Türkıyeden tavsıyeler beklıyorum :)

valarmorghulis93

Valar Morghulis
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
1.178
890
123
Merhaba arkadaslar ailem bu sabah Turkiyeye gidiyorlar herzaman bir cok sey almalarini istiyordum liste hazirliyordum ama bu kez gafil avlandim neler almaliyim tavsiyelerinizi bekliyorum yemek icmek herseyy olabilir akliniza ne geliyosa sampuan bile kozmetik aktardan kurler icin bitkiler yaglar .vs

yardimlarinizi bekliyorum :)

Domates ve biber salçası, pulbiber, dağ kekiği, kuru incir ve kayısı, çifte kavrulmuş lokum, türk kahvesi, kayseri mantısı aklıma gelenler.
Sanırım açım, onunla da ilgili olabilir bu durum.

Son düzenleme:
Domates ve biber salçası, pulbiber, dağ kekiği, kuru incir ve kayısı, çifte kavrulmuş lokum, türk kahvesi, kayseri mantısı aklıma gelenler.
Sanırım açım, onunla da ilgili olabilir bu durum.

ayy mantiii :))))))))) cok sagol digerleri burdada var cok tesekkurler "tlfk"

ayy mantiii :))))))))) cok sagol digerleri burdada var cok tesekkurler "tlfk"

Şimdi aklıma geldi, sever misiniz bilmiyorum ama içli köfte
Dondurulmuş şekilde muhafaza eden yerler var, oradan temin edilebilir.
Ha bir de aklıma gelen illa ki vardır ama buranın sabunları başka yerlerinkine inanın benzemiyor.
Pek çok ülkeden deneme amaçlı aromalı sabunlar aldırdım ama bizimkiler başka hakikaten.
Hacışakir kokusu=temizlik

hakikaten Allah razi olsun ablam o kokulu ve sekilli sabunlari tembihlemisti yine unutmusum o sabunlari nerde bulunur?

hakikaten Allah razi olsun ablam o kokulu ve sekilli sabunlari tembihlemisti yine unutmusum o sabunlari nerde bulunur?

Aileniz hangi şehre gelecek bilmiyorum ama marketlerde bile bolca mevcut artık.
Hele büyük şehirlerde pazar market denilen bir kavram oluştu.
Orada hem baharat hem bakliyat hem yöresel ürünler hem de bu temizlik ürünlerine rahatlıkla ulaşırlar.

cok tesekkurler istanbula gidicekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…