Arkadaşlar komik ama bir okadarda enterasan

Konuya bak ya :D çakmakla yakacakmış ha hemde sana tut diyo :D bana öyle dese sevgilim bi tane çakarım gözünün üstüne sırnaşık şey

ahahahahahahha çok güldüm yaaaa ilk nasıl oldu peki, senin ilk tepkin ne olduysa ona göre azıtmış olabilir.. valla ilk kez böyle bişey duyuyorum ama samimiyetin çok şeker gerçekten.. bence bağırsak problemine çözüm bulmanın yollarını ara, bitki çayı falan içir ömür geçer mi öyle insanla :D

kızlar bu karşınızdaki adamın rahatlığından kaynaklanıyor sanırım

benim eşimde çok sık yapıyor bunu ve ben her seferinde "napıyosun ya, tuvalete gitsene" falan diye tersliyorum, yada ters ters bakıyorum her seferinde pardon diyo özür diliyor ama yapmaktanda geri kalmıyor
çok sinir bozucu bir durum valla varsa bir çözümü bana da söyleyin lütfen

Gaz sağlık problemi olabilir ama ben asla gülünecek birşey göremiyorum bunda.
Sizin konuyu açma nedeniniz ne ben onu da anlamadım, rahatsız olmadığınız çok belli, güya esprilerle donatıp sevgilinizin ne şekillerde osurduğunu, nasıl koktuğunu, neler söylediğini falan yazmışsınız, kusura bakmayın da bize ne sevgilinizin poposundan :olmaz: Bence bu hem çok ayıp, hem çok iğrenç hem de hiç komik değil. Küçük bir çocuk dahi osursa gülmem, ben bunda gülünecek birşey göremiyorum? Sağlık problemi olabilir, istemeden kaçırabilir bunlar sorun değil, yapan özür diler yanındaki tolere eder ama eğlenmek ve eğlendirmek için osurmak, çocuk gibi biri gülünce tekrarlamak falan. Benim en tahammül edemediğim şeyler bunlar :olmaz:
Sizin konuyu açma sebebiniz benim sevgilim böyle osuruyo, sizinki nasıl osurur, geğirir mi, siz nasıl iğrençlikler yaparsınız gibi olmuş. Karı-koca, anne-kız, abla-kardeş hiç farketmez her türlü ilişkide arada bir mesafe olmalıdır, böyle laçka olan ilişkiler sağlıklı olmaz, samimiyet böyle birşey değil :umursamaz:

konuyu açma nedenim konuyu açtığım yeri tekrar okursan anlarsın arkadaşlar bu benim yanımda rahat olduğu içinmi vede beni çok sevdiği içinmi böle yoksa bu herif beni tınlamıyormu konumun içindeki bu diyaloğu okusaydın konuyu açmamdaki maksadı anlardın ya osuruyor geğiriyor diye soğumama engel değil sevgimden bişi azalmaz arkadaşlar soğurum felan diyince bende bu benim sğumama engel değil diyince memnunmu olmuş oluyorum ya arkadaşım bu kkda bir sorun var herhalde konuya bir çöp sokan oluyor böyle sevgiliniz veyatta eşiniçz yapınca nasıl karşılık veriyorsunuz böylesi davranışlar hemde bu huyundan terkettirmek için kızıyorum sinirleniyorum anlamıyor beni sevmiyor desem soğutmaya çalışıyor desem yook istese bunu çok güzel becerir

Sizin konuyu açma sebebiniz benim sevgilim böyle osuruyo, sizinki nasıl osurur, geğirir mi, siz nasıl iğrençlikler yaparsınız gibi olmuş. Karı-koca, anne-kız, abla-kardeş hiç farketmez her türlü ilişkide arada bir mesafe olmalıdır, böyle laçka olan ilişkiler sağlıklı olmaz, samimiyet böyle birşey değil :umursamaz:[/QUOTE]
ya sen nekadar saçma konuşuyorsun böyle benim sevgilim böyle osuruyor sizinki nasıl osuruyormu dedim konuyu nereye bağlamaya çalışıyorsun anlam veremiyorum derdin ne özelden yazda anlayım aradaki mesafeye gelince bende onu düşünüyorum işte beni çok yakınmı görüyor arada mesafe olmayınca bu demek değilki laçka olacak bütün ilişkilerde olmaz canım sen osurdu diye soğursan uzaklaşırsan sevgilinden olur sevginden azalırsan olur üf ne saçma sapan konuşuyorsun kendi kendine okuyup anlamadan yorum yapmışsın

ya benim sevgim osuruktan burunkarıştırmaktan dötünü bile kaşısa soğumam seviyorum benim soğumam için bu soğutmak istemiyor soğutmak istese neyden soğuycamı bilir ihanet tek bundan soğurum benden başkasına ilgi duyması beni çıldırtır kafayı yedirtir soğumama neden olur nefret ederim o benim huyumu bilir başka hiç bişiden soğumam ya ben onun herşeyini seviyorum ya kızlar sizin sevgililerinizde size böyle davranışlar sergileyen tek pırt üzerinden değerlendirmeyin lütfen konuyu bunun gibi ağız şapırdatmak geğirmek veyatat farklı şeyyler anam nasıl vazgeçircem bide en pis huy

tabi her insanın düsüncesi farklıdır canım. ama bi ikaza ihtiyacı var bnce. Canım benim ins sewqilin seni gerçekten svdiqi için böledir. düsünsene senden gizlisi sklısı olmayan içi dısı bir insanla olmak qüzel bence. :asigim:

bu nasıl bir saygısızlık türü ya.. benim eşim öyle bişi yapamaz.. birde sadece benim yanımda yapıyormuş çok büyük lütuf gibi.. hemen ortamı terkederim böyle bir terbiyesizlikte.. sizin maşallah keyfiniz yerinde gibi görünüyor..

aksine tam tersi okadar birbirimizi seviyoruz ki sorun morun yok aksine anlamadım çözemiyorum gerçi pırtın neresini çözcem yapa yapa dikiş tutmayacak popa geleni koyuru verir artık istem dışı çıkar hehehe:dance:

bana sen yalnış anlamadıktan sonra diyor allahım pırtın yalnış anlhamamasımı olurmuş bugün gülmekten ölcektim vallaha kızıyorum aşkım yapma çok ayıp diyorum çok hoş bir hareket değil diyorum aşkım buseferki kokmadı iyi diyo gülesim geliyor yüzüde kızarmıyor arsızın

yav resmen pırt yapıyor birde utanmadan kokuyor diyor birde aşkım uzak dur bu seferki sesli olcak diyor geçende aşkım yanında çakmak varmı diyordu nedenki dedim deney yapcam neden dedim pırt yapınca yanacakmı diyor ana gelinde siz gülmeyin

ya sen nekadar saçma konuşuyorsun böyle benim sevgilim böyle osuruyor sizinki nasıl osuruyormu dedim konuyu nereye bağlamaya çalışıyorsun anlam veremiyorum derdin ne özelden yazda anlayım aradaki mesafeye gelince bende onu düşünüyorum işte beni çok yakınmı görüyor arada mesafe olmayınca bu demek değilki laçka olacak bütün ilişkilerde olmaz canım sen osurdu diye soğursan uzaklaşırsan sevgilinden olur sevginden azalırsan olur üf ne saçma sapan konuşuyorsun kendi kendine okuyup anlamadan yorum yapmışsın

Her mesaj ayrı ayrı olay ama hepsini alıntı yapmam mümkün değil, hepsini tekrar okumaya tahammülüm de yok zaten. Toplum içinde gaz çıkarmamak görgü kuralıdır. Nasıl herkesin içinde popomuzu kaşımıyor, burnumuzu karıştırmıyorsak, çişimiz gelince çömelip işemiyorsak, başkalarının yanında gaz da çıkarmayız. Kaçırmak farklı bilerek yapmak farklı, bunu gülmek ve güldürmek için yapmak çok farklı. Ben de recep ivedik'e kim gülüyo acaba diyodum, büyük kısmı çok yakınımdaymış :umursamaz: Benim için bunların anlatılması da cinsel hayatın anlatılmasından farksız ayrıca.. Yazdığım mesajdan sonra asaletle ilgili "espriler" yapılmış, adab-ı muaşeret kurallarına uymak, uymayanları görgüsüz saymak asaletse, evet ben asil bir insanım. Ayrıca her kadının asil, zarif ve naif olması gerektiğini düşünenlerdenim. Yanımda bu tarz görgüsüzlükler yapılmasını kabul edemem, hele hele bunlara gülüp insanlara siz de böyle şeyler yaşıyo musunuz gibi sorular hiç sormam :olmaz:
Konu sahibesi hanım, ben bu kadar asil bi insan olarak size siz diyosam, sizin de bana sen değil siz demeniz gerekir. Özel mesajla falan kavga edecek mahalle karısı gibi mi görünüyorum ordan, kendimi özel mesaja gerek olmadan çok rahat açıklayabilirim. Konu başlığı bile yeterli, "arkadaşlar komik ama bir o kadar enteresan" Komik olmadığı benim açımdan zaten aşikar, enteresan olan da sizin yorumlarınız mı, komik bulunması mı emin değilim. Ama emin olduğum birşey var ki, kimseye hakaret etmedim, söylediklerim genel geçer kurallardır.

Her mesaj ayrı ayrı olay ama hepsini alıntı yapmam mümkün değil, hepsini tekrar okumaya tahammülüm de yok zaten. Toplum içinde gaz çıkarmamak görgü kuralıdır. Nasıl herkesin içinde popomuzu kaşımıyor, burnumuzu karıştırmıyorsak, çişimiz gelince çömelip işemiyorsak, başkalarının yanında gaz da çıkarmayız. Kaçırmak farklı bilerek yapmak farklı, bunu gülmek ve güldürmek için yapmak çok farklı. Ben de recep ivedik'e kim gülüyo acaba diyodum, büyük kısmı çok yakınımdaymış :umursamaz: Benim için bunların anlatılması da cinsel hayatın anlatılmasından farksız ayrıca.. Yazdığım mesajdan sonra asaletle ilgili "espriler" yapılmış, adab-ı muaşeret kurallarına uymak, uymayanları görgüsüz saymak asaletse, evet ben asil bir insanım. Ayrıca her kadının asil, zarif ve naif olması gerektiğini düşünenlerdenim. Yanımda bu tarz görgüsüzlükler yapılmasını kabul edemem, hele hele bunlara gülüp insanlara siz de böyle şeyler yaşıyo musunuz gibi sorular hiç sormam :olmaz:
Konu sahibesi hanım, ben bu kadar asil bi insan olarak size siz diyosam, sizin de bana sen değil siz demeniz gerekir. Özel mesajla falan kavga edecek mahalle karısı gibi mi görünüyorum ordan, kendimi özel mesaja gerek olmadan çok rahat açıklayabilirim. Konu başlığı bile yeterli, "arkadaşlar komik ama bir o kadar enteresan" Komik olmadığı benim açımdan zaten aşikar, enteresan olan da sizin yorumlarınız mı, komik bulunması mı emin değilim. Ama emin olduğum birşey var ki, kimseye hakaret etmedim, söylediklerim genel geçer kurallardır.
ben sana hakaret ettin demiyorum benim nasıl hitap etmeme gelince ben nasıl istersem öyle hitap ederim sen nasıl hitap edersende öyle hitap et bu beni ilgilendirmez ben tek o konu üzerinden söylemedim sizin sevgilileriniz sizin eşiniz pırt yapıyormu diye sormadım sizin eşiniz veyatta sevgilileriniz böyle şeyler yani ayıp sanılacak şeyler yapıp hiç bişi olmamış gibi doğal bişiymiş gibi karışlıyorlarmı diye sordum vede senin asil olup olmadığına kendin konuşup kendin dinliyorsun ben onun orasını bilemem tatlım sen asilmisin değilmisin bu benidi hiç ilgilendirmez tamam senin açından komik olmaya bilir renkler ve zevkler tartışılmaz canım

Back