E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi esmerguzeli06
topik asilzade kaynıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaz sağlık problemi olabilir ama ben asla gülünecek birşey göremiyorum bunda.
Sizin konuyu açma nedeniniz ne ben onu da anlamadım, rahatsız olmadığınız çok belli, güya esprilerle donatıp sevgilinizin ne şekillerde osurduğunu, nasıl koktuğunu, neler söylediğini falan yazmışsınız, kusura bakmayın da bize ne sevgilinizin poposundan lmaz: Bence bu hem çok ayıp, hem çok iğrenç hem de hiç komik değil. Küçük bir çocuk dahi osursa gülmem, ben bunda gülünecek birşey göremiyorum? Sağlık problemi olabilir, istemeden kaçırabilir bunlar sorun değil, yapan özür diler yanındaki tolere eder ama eğlenmek ve eğlendirmek için osurmak, çocuk gibi biri gülünce tekrarlamak falan. Benim en tahammül edemediğim şeyler bunlar lmaz:
Sizin konuyu açma sebebiniz benim sevgilim böyle osuruyo, sizinki nasıl osurur, geğirir mi, siz nasıl iğrençlikler yaparsınız gibi olmuş. Karı-koca, anne-kız, abla-kardeş hiç farketmez her türlü ilişkide arada bir mesafe olmalıdır, böyle laçka olan ilişkiler sağlıklı olmaz, samimiyet böyle birşey değil :umursamaz:
ya benim sevgim osuruktan burunkarıştırmaktan dötünü bile kaşısa soğumam seviyorum benim soğumam için bu soğutmak istemiyor soğutmak istese neyden soğuycamı bilir ihanet tek bundan soğurum benden başkasına ilgi duyması beni çıldırtır kafayı yedirtir soğumama neden olur nefret ederim o benim huyumu bilir başka hiç bişiden soğumam ya ben onun herşeyini seviyorum ya kızlar sizin sevgililerinizde size böyle davranışlar sergileyen tek pırt üzerinden değerlendirmeyin lütfen konuyu bunun gibi ağız şapırdatmak geğirmek veyatat farklı şeyyler anam nasıl vazgeçircem bide en pis huy
aksine tam tersi okadar birbirimizi seviyoruz ki sorun morun yok aksine anlamadım çözemiyorum gerçi pırtın neresini çözcem yapa yapa dikiş tutmayacak popa geleni koyuru verir artık istem dışı çıkar hehehe:dance:
bana sen yalnış anlamadıktan sonra diyor allahım pırtın yalnış anlhamamasımı olurmuş bugün gülmekten ölcektim vallaha kızıyorum aşkım yapma çok ayıp diyorum çok hoş bir hareket değil diyorum aşkım buseferki kokmadı iyi diyo gülesim geliyor yüzüde kızarmıyor arsızın
yav resmen pırt yapıyor birde utanmadan kokuyor diyor birde aşkım uzak dur bu seferki sesli olcak diyor geçende aşkım yanında çakmak varmı diyordu nedenki dedim deney yapcam neden dedim pırt yapınca yanacakmı diyor ana gelinde siz gülmeyin
ya sen nekadar saçma konuşuyorsun böyle benim sevgilim böyle osuruyor sizinki nasıl osuruyormu dedim konuyu nereye bağlamaya çalışıyorsun anlam veremiyorum derdin ne özelden yazda anlayım aradaki mesafeye gelince bende onu düşünüyorum işte beni çok yakınmı görüyor arada mesafe olmayınca bu demek değilki laçka olacak bütün ilişkilerde olmaz canım sen osurdu diye soğursan uzaklaşırsan sevgilinden olur sevginden azalırsan olur üf ne saçma sapan konuşuyorsun kendi kendine okuyup anlamadan yorum yapmışsın
ben sana hakaret ettin demiyorum benim nasıl hitap etmeme gelince ben nasıl istersem öyle hitap ederim sen nasıl hitap edersende öyle hitap et bu beni ilgilendirmez ben tek o konu üzerinden söylemedim sizin sevgilileriniz sizin eşiniz pırt yapıyormu diye sormadım sizin eşiniz veyatta sevgilileriniz böyle şeyler yani ayıp sanılacak şeyler yapıp hiç bişi olmamış gibi doğal bişiymiş gibi karışlıyorlarmı diye sordum vede senin asil olup olmadığına kendin konuşup kendin dinliyorsun ben onun orasını bilemem tatlım sen asilmisin değilmisin bu benidi hiç ilgilendirmez tamam senin açından komik olmaya bilir renkler ve zevkler tartışılmaz canımHer mesaj ayrı ayrı olay ama hepsini alıntı yapmam mümkün değil, hepsini tekrar okumaya tahammülüm de yok zaten. Toplum içinde gaz çıkarmamak görgü kuralıdır. Nasıl herkesin içinde popomuzu kaşımıyor, burnumuzu karıştırmıyorsak, çişimiz gelince çömelip işemiyorsak, başkalarının yanında gaz da çıkarmayız. Kaçırmak farklı bilerek yapmak farklı, bunu gülmek ve güldürmek için yapmak çok farklı. Ben de recep ivedik'e kim gülüyo acaba diyodum, büyük kısmı çok yakınımdaymış :umursamaz: Benim için bunların anlatılması da cinsel hayatın anlatılmasından farksız ayrıca.. Yazdığım mesajdan sonra asaletle ilgili "espriler" yapılmış, adab-ı muaşeret kurallarına uymak, uymayanları görgüsüz saymak asaletse, evet ben asil bir insanım. Ayrıca her kadının asil, zarif ve naif olması gerektiğini düşünenlerdenim. Yanımda bu tarz görgüsüzlükler yapılmasını kabul edemem, hele hele bunlara gülüp insanlara siz de böyle şeyler yaşıyo musunuz gibi sorular hiç sormam lmaz:
Konu sahibesi hanım, ben bu kadar asil bi insan olarak size siz diyosam, sizin de bana sen değil siz demeniz gerekir. Özel mesajla falan kavga edecek mahalle karısı gibi mi görünüyorum ordan, kendimi özel mesaja gerek olmadan çok rahat açıklayabilirim. Konu başlığı bile yeterli, "arkadaşlar komik ama bir o kadar enteresan" Komik olmadığı benim açımdan zaten aşikar, enteresan olan da sizin yorumlarınız mı, komik bulunması mı emin değilim. Ama emin olduğum birşey var ki, kimseye hakaret etmedim, söylediklerim genel geçer kurallardır.