Arkadaşlar komik ama bir okadarda enterasan

Gecen senede bi bayan böyle konu acmıştı...
Ay ne gülmüştüm kaydirigubbakcemile3
Hatta konu sahibesinin yazdıgına göre...
Sevgilisiyle yorgan altındayken yaparmış. Daha sonra yorganı yellermiş :roflol::roflol:

Neyse gelelim asıl konuya...
Ben rahatsı zolurum acıkcası. Yanımdayken cok rahat olmucak.
Benden cekinmeli benden ondan...
Çok muhabbet tez ayrılık getirir hesabı-tatlicadiarzu-(Bana göre:icecream:)

çok arsızlaşmış anam ne bu hani bilmeden olsa pardon özür dilerim filan dese sorun bile olmaz

ama ne bu böyle zart zurt ya fazla geniş yaymış yani yapısında rahatlık var yada tınlamıyo canım ne bu böle...

ye ben anlamadım kızsam yapıyor sinirlensem bağırçam çağırsam küssem yine yapıyor birde bana bir osuruktan küseceksen küs sana diyecek bişi bulamıyorum diyor ya ayrılalım desem neden osuruktanmı diycek kendimi gülünç duruma düşürcem 2 senelik ilişkim birde çokta seviyorum millet neden ayrıldı diye sorsalar söylemek için 3 kez düşüncem söyleyincede gülecekler bundan dolayımı diyecekler ya benim yanına giderken kulak tıkaçları almam lazım duymamazlıktan gelcem oda yapa yapa artık bıkacak yapmayacak yada ben bunun dötüne tıpa takmam lazım yoksa ayrılık olmaz ya nekadar gülünç kendime gülüyorum osuruktan ayrılık

trajikomik canım yaa...

kabızlık ilacı içir seninkine yahu ne geniş adam bu böyle yani süreklimi yapıyo cnm??

2 senedirki çıkıyoruz ve son 3 aydırki böyle anlamadım gaz problemi var evli olsaydık eve doğal gaz bağlatmaya gerek yoktu bol bol kaco osuru faydalan anam düşünmesi bile kabus sabahtan akşama kadar evin içinde cart cart zart zurt allahım kalçasını kıvırdıkça birtane fırlatacak birde kokuyor iğğğğğğğğğğğğğğğ

eşim çok sık gaz çıkarır.. her gaz için kalksa heralde uyuyamaz.. çünkü her saat başı belki daha çook... gaz tutup sancı çekmesini istemem. o da her kaçırdığında özür diler.

ama sevgiliyken böyle birşeyi yoktu... şimdi işten geliyor üşütmüş oluyor... o zamanlar birkaç saatlik buluşma arasında öyle bişiy yapmazdı

Aman sizde ya herşeye iğrenirim soğurum vs vs deyip duruyorsunuz..
Ne nanemollu ne kibar insanlarmışsınız.
Ne kadar garip görünsede bunlar sağlıkla ilgilidir..
Gaz sancısı çekmenin ne demek olduğunu bilen varmı aranızda acaba?
Bu yüzden hastanelik olan insanları biliyorum ben ya...
Gazını tutmak çok zararlıdır.

ya benim sevgim osuruktan burunkarıştırmaktan dötünü bile kaşısa soğumam seviyorum benim soğumam için bu soğutmak istemiyor soğutmak istese neyden soğuycamı bilir ihanet tek bundan soğurum benden başkasına ilgi duyması beni çıldırtır kafayı yedirtir soğumama neden olur nefret ederim o benim huyumu bilir başka hiç bişiden soğumam ya ben onun herşeyini seviyorum ya kızlar sizin sevgililerinizde size böyle davranışlar sergileyen tek pırt üzerinden değerlendirmeyin lütfen konuyu bunun gibi ağız şapırdatmak geğirmek veyatat farklı şeyyler anam nasıl vazgeçircem bide en pis huy

canım sorun zaten soğumak değil sorun adamın genişliği biraz daha kibar olabilir evet bende asla iğrenmem ne olursa olsun bende aynısını yapıyorum insan doğası bu...!!!
ama bunu sevgilisinin gözüne sokması trajikomik:emir_bebek:

her ne olursa olsun rahatsız oldugunu bile bile hala yapması saygısızlıktır!!
haa bilmeden yaparsa amenna bende bişe demem...saglık sorunu varsa da pırtlıycak degil her dakka dr a gider olur biter :delphin:

bilincsiz olursa saygi duyarim utanmasin diye duymamis gibi yaparim ama bilincli yaparsa ve devamli sekilde olursa acikcasi rahatsiz olurum.tuvalet var sonucta..ve kendime saygisizlik olarak algilarim..sen rahatsiz degilsen sorun yok zaten..

bence çokta ciddi bi soruun değil
he enazından insan içinde yapmasa ii olur millet bakar bön bön

canım sizin osuruktan bi ilişkiniz var malesef
senin herif seni hiç osuruk kadar değer vermiyor
bu ilişki nin osuruk kadar değeri yok

ilginç benzetmelerkaydirigubbakcemile3 erkek arkadasın cok arsızmış ama sen yazarken bıle gülüyorum dıyosan sorun yok demektır mutlu mesut yasayın bu şekılde o halde..

ay çok güldümkaydirigubbakcemile3. rahatlığından yapmıştır. tepki verseydiniz yapmazdı belki ama siz de gülmüşsünüzkaydirigubbakcemile3
abartmayın bişey yok bunda kaydirigubbakcemile3
ay yaaaakaydirigubbakcemile3

valla benim eşimde hiç yapmazdı ama hiç unutmam recep ivediği izliyorduk bi pırt yapıverdi filmin yan etkisinden olsa gerek ama 1 yıllıklık evliyiz ve hemen özür diledi ve utandı garibi bende birşey demedim ama mesela benim babam zaten oooo iyice aşmıştı valla hiç çekinmezdi ama hakkını yemiyeyim annemi severdi ne bilim işte komik bişe yavvv

Aman sizde ya herşeye iğrenirim soğurum vs vs deyip duruyorsunuz..
Ne nanemollu ne kibar insanlarmışsınız.
Ne kadar garip görünsede bunlar sağlıkla ilgilidir..
Gaz sancısı çekmenin ne demek olduğunu bilen varmı aranızda acaba?
Bu yüzden hastanelik olan insanları biliyorum ben ya...
Gazını tutmak çok zararlıdır.

Bence de..Bir ....40 doktora bedelkaydirigubbakcemile3
Ablamın görümcesinin kocası iki de bir Numune'ye gidiyordu e haliyle ablamda kalıyorlar..Sordum abla ya bunlar ne zamandır doktora gidip geliyorlar neymiş derdi diye..Adam gaz çıkaramıyormuş,aylarca geldi gitti hastahaneye..E akrabaları falan da arıyor durmadan..Neyse telefonda konuşuyorlar bir gün..Nolmuş dedim..Şükür pırtlamış dedi kaydirigubbakcemile3 Bütün sülale ohhh çekmişti bir pırt'a..:roflol:
Şaka-maka bunlar çok küçük şeyler bana göre..Samimi buluyor demek ki N'apsın, tutamıyor demek ki..İyi brşey değil tabi ama çok çok büyütülecek bir şey de değil.

Gaz sağlık problemi olabilir ama ben asla gülünecek birşey göremiyorum bunda.
Sizin konuyu açma nedeniniz ne ben onu da anlamadım, rahatsız olmadığınız çok belli, güya esprilerle donatıp sevgilinizin ne şekillerde osurduğunu, nasıl koktuğunu, neler söylediğini falan yazmışsınız, kusura bakmayın da bize ne sevgilinizin poposundan :olmaz: Bence bu hem çok ayıp, hem çok iğrenç hem de hiç komik değil. Küçük bir çocuk dahi osursa gülmem, ben bunda gülünecek birşey göremiyorum? Sağlık problemi olabilir, istemeden kaçırabilir bunlar sorun değil, yapan özür diler yanındaki tolere eder ama eğlenmek ve eğlendirmek için osurmak, çocuk gibi biri gülünce tekrarlamak falan. Benim en tahammül edemediğim şeyler bunlar :olmaz:
Sizin konuyu açma sebebiniz benim sevgilim böyle osuruyo, sizinki nasıl osurur, geğirir mi, siz nasıl iğrençlikler yaparsınız gibi olmuş. Karı-koca, anne-kız, abla-kardeş hiç farketmez her türlü ilişkide arada bir mesafe olmalıdır, böyle laçka olan ilişkiler sağlıklı olmaz, samimiyet böyle birşey değil :umursamaz:

Back