Arkadaşlar komik ama bir okadarda enterasan

ya tamam isteyerek yaparsın ama bukadarda isteyerek yapılmaz beni gıcık etmeyemi çalışıyor desem yoo öyle bi sorunuda yok ya seviyorum hemde çok bir pırttan sevgimden bir azalma olmaz ama benim anlamadığım neden böyle ben yengeme gülerdim abim yapardı yengem kokuttun derdi abimde neyapayım derdi güldüm allah bana beterini verdi dikiş tutmuyor geleni koyuruyor bizimkide abim yine günde 3 öğün yemekten sonraları yapardı bizimki ne yerse ardında 10 posta dahada fazla anladım midesi hazmetmiyor yediklerini garibim kendine rahatlama yolu bulmuş birde bana akım sen hiç hayatından yapmazmısın diyo

şimdi pırt tırt yapıyorsaa yarın birgün gecmes hala devam eder benim eşimde aynı zort zort ceker yapma dedigimde tıcımdamı bekleteyim der agzını şapırdadır vala hiç çekilmiyo ama napcan el mahkum ewliyiz bi o sebeblerden ayrılınılmaz allah kolaylık wersin cnm

senin yanında yapıyorum degerini bil diyor ha .ay valla gülüyorum.canım neyin degerini bilecekmişsin ya bulunmazmıymış o .herkesde var ayol...:roflol:

yani evliyken bile bu kadar yüz göz olunmasını doğru bulmuyorum
kazara olsa neyse diycem insanlık hali ama insanın sevdiğinde bi esrarengiz yanın hep kalması lazım bence
bi de kıymet bilicekmişiz evlilik yıldönümünde bi tutam pırt:sinifsinif:iğrenç..

senin yanında yapıyorum degerini bil diyor ha .ay valla gülüyorum.canım neyin degerini bilecekmişsin ya bulunmazmıymış o .herkesde var ayol...:roflol:

hiç sorma birde beninm onun için nekadar değerli olduğumu anımsatmaktada geç kalmıyor beyfendi kızsam anlamıyor surat assam anlamıyor sen diyor hiçmi yapmıyorsun diyor ya nediyorum geçen aşkım yanında çakmak varmı diyor neyapcan diyorum deney yapcam gerçekten yapınca yanabiliyormuymuş diyor ben yaparken sen ardıma geç çakmağı çak diyor :1shok: bende yok artık devenin nalı dedim aşkım deney yapalım neolur diyor sırf meraktan başka bişi yok diyor

işte benm evlendiğimde olmasını istemediğim bişi.. karı koca olduk diye,tek başına olduğu gibi BU KADAR rahat olması.. gaz çıkarmak,burnunu karıştırmak,keyfi geğirmek,tuvalet kapısı açıkken marifetmiş gibi gülerek tuvaletini yapması (arkadaşlarımdan duyduklarımı anlatıroyrm..) bunlar saygısızlık gerçekten.. bundan rahatsız olduğunu söyle bence..umarım aynı şeyler benm de başıma gelmez..bi kere yapacak kadar rahat hissetmişse kendni,onun devamı gelir gibime geliyo :S

haklı olabilirsin burnun karıştırmakta var diğerleri yok evlensek diğerleride gelir bnim bu olaya dur demem gerek ardamarı çatlamış beyfendinin

sen gülüyosun falansa o da yüz buluyo, kendince seni güldürdüğünü hoşuna gittiğini düşünüyo
bunu da ilk defa duyuyorum, çok garip

ben yengeme derdim ya bune nasıl çekebiliyorsun durmadanda yapılmazki yengemde seven insan kabullenir diyordu bende bunun kabullenecek birtarafı yok derdim abim en çok burnunu karıştırır üstelik yengem anlatırken gülerdim sen bak etrafa biri gelirse haber ver ben burunumu karıştırıyım dermiş yengeme yengemde etrafa bakarmış sonra tammamı dermiş abimdetamam bitti dermiş bu olaya nekadar güldüm benim midem bulanır üstelik ana başıma beteri geldi benimkide pırtçı artık evlenince yatak odası kokudan artık yapa yapa hayliyle sis kaplayacak duman olcak kokusuda ekstradan gelcek dumandan gözgözü görmeyecek birbirimizi dahi göremiycek kokudanda boğulcaz yada ben onu tez elden boğup öldürcem

çok ama çok ayıp,ne kadar sevgilinde olsa eşin bile olsa yinede insanlarda birbirine bir saygı kalmalıdır, hep çok karşıyımdır buna, nolursa olsun dikkat edilmeli, ben olsam o anda soğurdum iğrenç yaa sen onun şey seslerini dinleyip kokusunu çekmek zorundamısın, en nefret ettiğim olay bu, dikkat edecek kendine sahip çıkıcak,sevgilisine saygısı olacak adam dediğinin

bu zamana kadar ünvde bir sevgilim vardı o yapmıştı birkere o anda o kadar soğudumki gercekten en nefret ettiğim şey eşimle sevgiliykende asla öyle saygısızlıklar yapmadı yapmazda evlenince yaparmı acaba diye düşünüodum ama yapmıo bunun için tuvalete gidio çoğu sefer fark ediyorum asla kabul edemem iğrenç bişi büyük saygısızlık

ayy cok kotu yaa :roflol:

neyseki bizimkinin öyle huyları yok arada bi mide si biraz rahatsız o yuzden normalde dikkat eder ama bazen telefonda geğirir ondada hıc bozuntuya vermez ne oldu derim hiiç sen devam et der gülüp geçeriz ama sureklı dayanılacak gıbı deıl ya gercekten arsızlıga vurmus..
belkıde ılkını hatayla yapmıstır caktırmamak ıcın devam edıyordur :roflol:

bide sana özelmiş ya sen simdi anlattın burda sana özelliğide kalmadı herkes birazcık nasıbını almıs oldu yazık cocukta bı ıkınızın arasındakı olay sanıyor sırnaşık şey

bnm dayımda böyle manitalarını tavlamadan önce dişleri fırçalamalar parfümler el yıkamalarrr ama evde eli g..tnde gezioo ıyyğğ ve gazman gibi saat başı pırtt yapıoo şimdiki yengemin yanınndada böyle bu tipler çift karekterli ya artık senin tamamiyle ona ait olduğunu düşündüğünden bukdr rahattır iğrenç ya:)

ya ben böle bişeden sogumazdım ama yapmasınıda istemesdim bende guldum su anda komigime gitti ya kaydirigubbakcemile3 acıkca hoşlanmadıgını söyle yapıcak bişe yokk acıkcası vereliniortak

Back