Arkadaşlar komik ama bir okadarda enterasan

esmerguzeli06

esmerguzeli
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
509
1
96
Ankara
ya arkadaşlar bunu yazarkenbile gülesim geliyor utanılacak bir konu ama benim herif utanmıyor ya sizin sevgilileriniz yanınızda gaz kaçırdımı bilmeyerek kaçırsa neyse benimki bilerek yanımda pırt yapıyor birde suratıma bakıyor aşkım neyapım diyor geldi tutimmi diyor ben diyorum her yerdemi böylesin vallaha hiç kimsenin yanında yapmam değerini bil diyor sizce bu benim yanımda rahat olduğu içinmi vede beni çok sevdiği içinmi böle yoksa bu heri beni tınlamıyormu bugün kaçkere yaptı en son e yeter artık hakkını veriyimde s..ç bari dedim gülüyor ya okadar yaptıki pırt sayamadım sayısını unuttum birde kokuyor allaha aşkına sizinkileriniz böyle bişi yaparmı ya pırt değil sadece utanılacak bişi yaparmı ve hiçbişi olmamış gibi davranırmı bu arada 2 senelik çıkıyoruz 3 aydırki böyle

bana kalirsa cok ayip yahu..
hani cok tutarsin kendini de bir hareketle kacirirsin anlarim onu..
ama obur turlu cok cok ayip..
hos gorulcek birsey degil bana kalirsa.

ya bende anlamıyorum aşkım neden yaptın diyorum birde gülüyor koktu yav diyor ozaman benimde gülesim geliyor durumuna şaşırıyorum daha halen düşündükçe kendi kendime gülüyorum ya inanın bugün sayamadım sayılcak gibi değil sayısını unuttum

:roflol: :roflol:
ay cnm akşam akşam amma güldüm ha
kız nasıl dayanıyosun sen
ben mesela ağzını şapırdatarak yemek yiyenleerden nefret ederim
erkek arkadaşım da yapmaz
ama bazen bir iki saniye inadına yapar
o zaman bile o iki saniye sinir olurum
hadi bir defa yapsın iki defa yapsın ben sayamadım diyosun
çok ayıp bence cnm
bi daha yaparsa sert tepki göster bu sefer ki gerçekten kızdığını anlasın
belki dwe o kadar kızmıyosun zannediyordur....

bir de şu aklıma geldi
ilişkinizde sorunlar varmı
bir de kendineden soğutmak istiyor olmasın sakın cnm CADIARZU

bir de şu aklıma geldi
ilişkinizde sorunlar varmı
bir de kendineden soğutmak istiyor olmasın sakın cnm CADIARZU

aksine tam tersi okadar birbirimizi seviyoruz ki sorun morun yok aksine anlamadım çözemiyorum gerçi pırtın neresini çözcem yapa yapa dikiş tutmayacak popa geleni koyuru verir artık istem dışı çıkar hehehe:dance:

:roflol: :roflol:
ay cnm akşam akşam amma güldüm ha
kız nasıl dayanıyosun sen
ben mesela ağzını şapırdatarak yemek yiyenleerden nefret ederim
erkek arkadaşım da yapmaz
ama bazen bir iki saniye inadına yapar
o zaman bile o iki saniye sinir olurum
hadi bir defa yapsın iki defa yapsın ben sayamadım diyosun
çok ayıp bence cnm
bi daha yaparsa sert tepki göster bu sefer ki gerçekten kızdığını anlasın
belki dwe o kadar kızmıyosun zannediyordur....

ya sert tepki vercem yüzüne bakınca yüzüde kızarmıyor haline gülüyorum onun o haline birde arkasından bugün aşkım biraz uzak dur bu seferki çok sesli geliyor dedi şaşırdım hehe aşkım yapma gözünü seviyim millet yalnış anlayacak dedim aman boşver diyo sen anlamadıktan sonra diyo akannehir

hayir esmerguzeli bu yuzden ayrilsaniz pirt nedeniyle ayrildik mi diceksin :)))
valla ben de tutamadim kendimi guluyorum kusura bakma :))

bana sen yalnış anlamadıktan sonra diyor allahım pırtın yalnış anlhamamasımı olurmuş bugün gülmekten ölcektim vallaha kızıyorum aşkım yapma çok ayıp diyorum çok hoş bir hareket değil diyorum aşkım buseferki kokmadı iyi diyo gülesim geliyor yüzüde kızarmıyor arsızın

ama bu kadar rahat olması bana normal gelmedi, demekki evlenince bayağı bişeylerini görecen, sen ona bundan sonra recep de(ivedik)kaydirigubbakcemile3
hoşuna giderse şaşırmam gerçikaydirigubbakcemile3

hayir esmerguzeli bu yuzden ayrilsaniz pirt nedeniyle ayrildik mi diceksin :)))
valla ben de tutamadim kendimi guluyorum kusura bakma :))

ben zaten gülmekten bitiyorum şuan bile yüzünün kızarmamasına halen yapınca gülmesine hayret ediyorum gülüyorum canım ailesinde felan yok ailesinin yanında bile yapmam kimsenin yanında diyor tek senin yanında diyor değerini bil diyor aşkım annenin yanında gelan yaparmısını veyatta onlar yaparmı diyorum yok kız salakmıyım ben diyor hehe:dance:

ama bu kadar rahat olması bana normal gelmedi, demekki evlenince bayağı bişeylerini görecen, sen ona bundan sonra recep de(ivedik)kaydirigubbakcemile3
hoşuna giderse şaşırmam gerçikaydirigubbakcemile3

yav resmen pırt yapıyor birde utanmadan kokuyor diyor birde aşkım uzak dur bu seferki sesli olcak diyor geçende aşkım yanında çakmak varmı diyordu nedenki dedim deney yapcam neden dedim pırt yapınca yanacakmı diyor ana gelinde siz gülmeyin

valla canım eskiden, hatırlarmısın bilmem, okan bayülgenin zagası vardı, orda zuzaylılar diye bi bölüm vardı,komedi parodi bölümünde, ordaki karakterler veda ederken, "os.rga gülenin os.ruk kadar aklı yoktur" derdi, sözüm meclisten dışarı kızma ama aklıma o geldi vallakaydirigubbakcemile3
bence sen netten o videoları bul izlet onakaydirigubbakcemile3

canım benim eşim öyle bile isteye yapmaz ama kaçırırsa da utanmaz yani.insanlık hali içinde mi tutsun kaçtı mı kaçıyor iştesırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey ama babam ve erkek kardeşim bile isteye yaparlar bunu annem ve gelinimizde bundan rahatsızlar tabiki ama öyle çookkk büyük tepkilerde vermiyorlar.

Back