arkadaslar karnıma darp aldım yardım

Suan bisi olmamaissa bile sanıyorum dikkat etmek gerek düşük riski oluyormuş Dr gi görün inşallah bisey omaz birdahada bırak öldürsünler birbirlerini ne karışıyorsun ki

Canım geçmiş olsun bebeğin henüz küçük olduğundan sıvı tarafından korunur bu darbelerden...hatta benimde ultrasonda hareket ettirip ,döndürmek için dr.baya dürtüklüyor cihazla...heralde zararlı olsa yapmaz o kadar ama bebek büyüyüp yeri daralınca alabileceğin darblerden daha çok etkileniyor...annem kardeşime hamileyken karnını pencere koluna çarpmıştı ve kardeşim doğduunda ayağı burkuk morarmış ve içe dönük doğdu ve küçücük bebekken alçıya alındı...tabi annem bunu yaşadığında doğumu çok yakındı...bebek belirginleşmeye başladıktan sonra dikkat etmeliyiz...

kızlar dr gıdıcem bırazdan dua edın nolursunuz cok ıcım huzursuz ya banada bu tarz seyler olursa allah kızımı korusun ınsallah ve tum bebıslerı dua edın karnımdakı agrıda sertlesmede gıtmedı cıkıcam bırazdan gelınce durumu yazarım sızee

kızlar dr gıdıcem bırazdan dua edın nolursunuz cok ıcım huzursuz ya banada bu tarz seyler olursa allah kızımı korusun ınsallah ve tum bebıslerı dua edın karnımdakı agrıda sertlesmede gıtmedı cıkıcam bırazdan gelınce durumu yazarım sızee

geçmiş olsun canım dikkat et demicem ben çünkü bazı şeyler istem dışı oluyo maalesef kim bilir ne kadar korktun da aralarına girdin benim de geçenlerde ailemde çok kötü bi tartışma oldu çok korktum ve 2 gün sonra erken doğum tehlikesinden hastaneye yattım atlattım çok şükür ama ya bişey olsaydı...kendi ailenden insanlar bile hamile i,nsanın yanında nasıl davranacağını bilmiyosa dikkat etmiyosa yazık...........inş.iyi haberlerle gelirsin...

Canım benim inşallah doktorundan güzel haberlerle dönersin.Bir daha da bırak canım ya karısma boyle seylere hamilesin sen bebişini de kendinide koruman lazım senin yanında kavga edip seni strese sokmaları bile yanlıs bence.Güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar destegınız ıcın cok tesekkur ederım gıttım dra hıcbısıyı yok kızının dedı cok sukur onlar bısuyun ıcındeler o su onları korur dedı sukurler olsun saglıklıyız cok sukur dıkkat et bundan sonra napmıyoruz kavgaya gırmıyoruz dedı 20 haftalıgız cok sukur yıne sordumkızın olucak dedı allahım sana bınlece sukurler olsun kızımı bana saglıkla verıcekınsallah burda bana destekolan butun arkadaslarımada cok tesekkur ederım saolun sızle rahatladım allah hepımızın cocuklarını saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasıp etsınn saolun kızlarrrrcok saolunn

Amin canım. Bu arada çok geçmiş olsun. Şükürler olsun bebişin de iyiymiş.

geçmiş olsun canım. 5 aylık hamileyken voleybol topu gelmişti karnıma bende çok korkmuştum ama Allaha şükür bir şey olmadı. Ne kadar dikkat etmek istesek de bazen olabiliyor işte böyle şeyler.

X