arkadaslar karnıma darp aldım yardım

E

EU3

Ziyaretçi
arkadaslar dun esım ve abısı cok cıddı kavga ettıler esıme bıse olcak dıye korktum araya gırdım hamıleyım dıye belkı ayrılırlar dıye yalnız o sırada karnıma bıdarp aldım herhangı bıse yok suan agrı yar sadece okadarbebegıme bısey olmusmudur cok korkuyorum harkette edıyo ama bıyerıne zarar verırmı bu tarz darplar 19 haftalık hamıleyım yarıdm edın arkadaslar

işalalh bişey olmamıştır keşke karışmasaydın birazda kendini düşünseydin melekler onu şimdi korumuştur

canım ölee hafif darbelerden bebeğin etkilenmediğini biliyorum ama çok mu sert bi darbeydii?
Allahın izniylen bişey olmamıştır ama sen bi doktoruna görün durumuda anlat

canım benim geçmiş olsun...üzülme hareketleri normalse yani önceki gibiyse sorun yoktur Allahın izniyle.içinde bulunduğu amnio sıvısı bebeği dış darbelere karşı koruyor diye biliyorum,yani bir nevi tampon görevi yapıyor.darbe çok şiddetli olmadıkça (düşme,kaza v.s Allah korusun) amnio koruma kalkanı gibi.
bebeğinin hareketlerini sık sık kontrol et.her hangibir aksilik olursa da dr. a git.
ve ne olur Allah tekrarını yaşatmasın ama birdaha böyle şeyler olursa kendini tut mümkün olduğunca...ALLAH bebeğine de sana da sağlık versin her daim.hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
eşin ve kardeşine de üzülme onlar kardeş nasılsa,bigün hatalarını anlar barışırlar...

sağlıcakla kalın canım...

arkadaslar dun esım ve abısı cok cıddı kavga ettıler esıme bıse olcak dıye korktum araya gırdım hamıleyım dıye belkı ayrılırlar dıye yalnız o sırada karnıma bıdarp aldım herhangı bıse yok suan agrı yar sadece okadarbebegıme bısey olmusmudur cok korkuyorum harkette edıyo ama bıyerıne zarar verırmı bu tarz darplar 19 haftalık hamıleyım yarıdm edın arkadaslar

ahh canım yaaa içim acıdı şimdi.. bir şey olmaz allahın izniyle korkma.. bebeğin senin rahminde tahmin ettiğinde daha güvende..rahim zarı amniyon sıvısı korur onu.. rabbim seni ve bebeğini korusun..

ınsallah ıcımdekı vıcdan azabını anlatamam yazdıklarınızı okurken agladım ınanın cokıcım acıyo cokk yaserttı darp ama oleya tam hatırlamıyorumda nasıldı dıyeeama serttı sanırım

cok gecmıs olsun.. istersen doktorunla bu konuyu bir gorus ıcın rahat eder en azından ama bencede bır sey olmamıstır, eger cok sert degilse darbe.. tekrar gecmıs olsun..

bence de bişey olmamaıştır.. doktor bana karnına marketlerde kutu taşıyan araç çarpan bile gördüm.. hiçbirşey olmamaıştı demişti.. ama yine de git bir muayene ol bebeğini gör seninde için rahat etsin..çok geçmişolsun..

gecmıs olsun.bencede bısey olmamıstır harekette edıyormuz zaten.ama yınede bı doktorunla gorus ıcın rahat etsın...

ay kiyamam sana once sakin ol tatlim amniyon sivisi onlari her turlu darbeden koruyor diye biliyorum hareketleri de iyi diyorsun ama boyle durumlarda en guzeli direk doktorunu araman, doktorundan iyi kimse bilemez hem rahatlarsin da. Insallah saglicakla dogum vaktinde oldugunda dogum hikayeni yazacaksin bizlere hicbir zaman kendini uzme, bebisin hisseder.ama lutfen sen boyle konulara bir daha asla karisma. cok gecmis olsun.

bence doktorunu ara bi görün en azından için rahat eder. Sen bu halle (bak yazarken ağladım diyosun) bebeğe daha çok zarar verirsin. hem emin olmadıkça için rahat etmeyecek. tecrübelerimle konuşuyorum canım. ama merak etme ben trafik kazası geçirmiştim tam 19.haftadayken ve ben ne darbeler almama rağmen bebğime hiçbişey olmadı. şimdi 2 yaşında kızım. Yani Allah korumak istesin yeter ki hiçbişey olmaz. içini rahat tut ama doktorada git mutlaka.

canım gecmış olsun hereketlerını hısedıyormuşsun herangı agrın sızında yokmuş kanama suda gelmemış cok sukur bısey olmaz allahım onları koruyor bende 2hafta once 4yasındakı kızım kosarak gelıyormuş tam korıdorun kosesınde karnıma kafasını bayagı sert carptı karnımda oan acıcıdı ama bısey olmadı sukur bırdaha oyle araya falan gırme dıkkat et

canım çok geçmiş olsun.kanama falan olmamış korkma bence.allahım korumuştur bebeğini.

canım bence yinede doktora görünmende fayda var bu tip durumlarda 72 saat içinde belli olur bebeğin sağlığı zaten. Benimde 7 aylıkken evime hırsız girdi beni hırpaladılar ve karnımın üzerine düştüm. Doktora gittiğimde doktorda 72 saat beklemeyliyiz bu zaman zarfında karnında ağrı kanama veya aşırı sertlik olursa hemen gel demişti. Allahtan bebeğime birşey olmadı ve ay sonunda oğluşum allah kısmet ederse yanımda olacak... :emir_bebek:

cok gecmıs olsun gulum
sen genede doktora gıt için rahat eder en azından

geçmiş olsun canım inşallah bi sorun yoktur
kontrolün ne zaman dr.a sorsan daha iyi olur

ya aradım doktorumu sımdı karnımda agrıda var sertlesmede var ıstırahat edın eger gecmesse gelın dedı harketlerını hıssedıyorsanız problem yoktur dedı ama su sertlesme olayı benı cok rahatsız ettı noluyoı sertlesme olunca

bişey olmaz zaten ters bişey olsaydı kanaman olurdu bi de bebek çok küçük olduğu için alanı geniş ve esnek korumuştur kendini diye düşünüyorum

inş. bişi olmamıştır canım ama doktoruna bi görün,kontrol ettir.hem içinde ki kuşku gider hem de bi sorun varsa müdahale edilir..geçmiş olsun canım :teselli:

X