• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum :(

Yldzdogu

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
144
140
23
Merhaba arkadaşlar siteyi misafir olarak çok takip ettim fakat sorunumu yazmak istedim artık biraz uzun olabilir şimdiden kusura bakmayin lutfen.
Benim 2.5 yıllık bir ilişkim var seneye evlilik düşünüyoruz üniversiteyi yeni bitirdim atanmayi bekliyorum. Sorunum şu ki benim annem evlilik, nişan, düğün masrafını hep karşı tarafa yaptırmak istiyor bir çöp bile almayı düşünmüyor. Başlık parası isterim şu kadar bilezik isterim şu kadar gram olsun falan filan. Erkek arkadaşımla biraz üstten bu konuları konuştuk ailesinin asla sıcak bakmayacağını kendisinin de saçma bulduğunu, ablasının düğün masraflarını bile onların karşıladığını söyledi. Ama annemi vazgeçiremiyorum bu düşüncelerinden ilerde çok sorun çıkacak biliyorum sırf bu yüzden ayrılmayı bile düşünüyorum.. çok sevdiğim için vazgeçemiyorum:( bana bir akıl verin. Bu arada durumumuz çok iyi değil babam ayrı yaşıyor bizden ve başka cocuklari karisi hayati var. Ben işe başlarsam bile anneme aileme bakmak zorundayım. Bu durumda benim evlenmem imkansız gibi..

açıkçası bir tarafa yüklenmek kesinlikle yanlış bir durum.

bu noktada anne sen de karışma nişanlımın ailesi de karışmayacak biz kendimiz yapacağız her şeyimizi diyeceksiniz.

resti çekmeyip mal mülk sevdasından sevdiğiniz adamdan mı olacaksınız?

Rest çekin annenize ayrıca biraz katıyım biliyorum ama kimse kimseye bakmak zorunda değil eli ayağı tutuyorsa. Benim içime fenalık geldi burada allah yardımcınız olsun.

açıkçası bir tarafa yüklenmek kesinlikle yanlış bir durum.

bu noktada anne sen de karışma nişanlımın ailesi de karışmayacak biz kendimiz yapacağız her şeyimizi diyeceksiniz.

resti çekmeyip mal mülk sevdasından sevdiğiniz adamdan mı olacaksınız?

Annem bu konu dışında çok iyi bir insan. Onu asla üzmeyi de göze alamıyorum. Sıkıştım kaldım bi yol bulamadim :( ne yardan ne serden gecemiyorum

Rest çekin annenize ayrıca biraz katıyım biliyorum ama kimse kimseye bakmak zorunda değil eli ayağı tutuyorsa. Benim içime fenalık geldi burada allah yardımcınız olsun.
Anneme aşırı düşkünüm. Çok çileler çekti bizim için kendimi borçlu hissediyorum ona karşı ah bir de şu huyu olmasa..

Annenin durumu yokmuş düğününe pek katkısı olmaz bu durumda sen girceksin bi işe az çok 1 2 sene caliscaksin ceyizini yapcaksin hem çalış hem yine evede katkın olsun evlenicegin insanada bizim durumumuz yok ben herseyimi kendim yapicam calisicam dersin beklesin oda yok beklemiyor ozaman herşeyi kendi yapar ancak böyle olur ama annenin başlık parası işi falan saçma onu kimse kabul etmez bide altın bilezik bilmem ne alirlarsa alirlar yoksa illa olcak diye bişey yok annen çok yükseklerde uçuyor kimse enayi değil bunları söylerse kimse evlenmez aç gözlü anasi derler oda girsin bi işe çalışsın evine katkısı olsun

Herkese merhabalar. Yazım biraz uzun olacak ama okuyan ve fikirde bulunan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Ben biyoloji bölümünden yeni mezun oldum ve birincilikle bitirdim. Her aile gibi benim ailemin gözünde de oldukça yüksek bir yerdeyim. Ancak erkek arkadaşım bir takım sebeplerden dolayı üniversiteyi bırakmak zorunda kalmıştı, o dönem de askerliğini yaptı . Kendisi bizim ailecek tanıdığımız bir ailenin oğlu ve benimde çocukluk arkadaşım. Ancak Benim üniversite okumam ve 1.lik ile bitirmem onun da şuan güvenlik işi yapması hep konuşuluyor yüzüme vuruluyor. Kimse acaba çocuk neden bıraktı ya da en azından askerliğini yapmış işi var demiyor . Aksine küçümseniyor. Çok üzülüyorum bu duruma lütfen bana yardım edin. Herşeyin maddiyat olmadığını düşünen vardır elbet öyle değil mi ?

Herkese merhabalar. Yazım biraz uzun olacak ama okuyan ve fikirde bulunan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Ben biyoloji bölümünden yeni mezun oldum ve birincilikle bitirdim. Her aile gibi benim ailemin gözünde de oldukça yüksek bir yerdeyim. Ancak erkek arkadaşım bir takım sebeplerden dolayı üniversiteyi bırakmak zorunda kalmıştı, o dönem de askerliğini yaptı . Kendisi bizim ailecek tanıdığımız bir ailenin oğlu ve benimde çocukluk arkadaşım. Ancak Benim üniversite okumam ve 1.lik ile bitirmem onun da şuan güvenlik işi yapması hep konuşuluyor yüzüme vuruluyor. Kimse acaba çocuk neden bıraktı ya da en azından askerliğini yapmış işi var demiyor . Aksine küçümseniyor. Çok üzülüyorum bu duruma lütfen bana yardım edin. Herşeyin maddiyat olmadığını düşünen vardır elbet öyle değil mi ?
Sen çalışıyor musun?

her ikitarafta üstlenmeli üstüne düseni annen böyle yapmaya devam ederse skkıntı yaşarsınız anneni karsına al konus

Back