Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cok merak ediyorsan yarin git kan testi yaptir cikar merak etmiyorsan dayanabilirim diyorsan iki gun daha dayan testi tekrarla bizide durumdan haberdar et:)kızlar, adetim 5 gün gecikti öğlen test yaptım ve hayal meyal bir çizgi var.... kamerada belli olmuyor ama ben o çizgiyi görüyorum çok açık gri gibi sanki.. bu zamana kadar 4 tane gebelik testi yapmıştım hiçbirinde ikinci çizginin ç sini bile görmedim. kafayı yemiş olamam dimi
Canim merhaba biraz zaman geçmiş ama merak ettimhamile misin?Eki Görüntüle 1894696 arkadaslar neolur bi bakarmisiniz ikinci cizgi cokta hafif olsa varmi yokmu adetime bi hafta kala yaptim bu kadar slik cikmasi normalmi yada slik cikmismi ne olur cvp verin
Yok hayatim hamile degilim ama insaAllah sen hamilesindirCanim merhaba biraz zaman geçmiş ama merak ettimhamile misin?
Benimde adete 1 hafta var bugün sabah test yaptım aynı seninki gibi çıktı ama testten 20 dk sonra çıktı acaba var mıdır
Bende değilim canım galiba hiç öyle hissetmiyorum hata yaptım erkenden test yaparak bak şimdi bütün moralim bozulduYok hayatim hamile degilim ama insaAllah sen hamilesindir
Yok cnm bozmaa belli olmazzz belkide hamisindir ona gore davran yinedeBende değilim canım galiba hiç öyle hissetmiyorum hata yaptım erkenden test yaparak bak şimdi bütün moralim bozuldu
Bilmiyorum canım erken yaptığım için testi şimdi böyle moralim bozuk umarım öyleyimDrYok cnm bozmaa belli olmazzz belkide hamisindir ona gore davran yinede
Merhaba, benim de silik testim var, bir kac gune kadar netleşir sanıyorum. yazarım buradan, test sonucum aşağıda. hayırlısı olsun hepimiz içinMerhaba arkadaşlar adete 4 gün kala ovulasyon testim böyle çıktı yumurtlama zamanında yapmıştım gitgide silikleşmişti fakat şimdi t çizgisi daha belirgin böyle olup hamiş olan var mı bi yorumlar mısınız
sweet Dreams, ben bugün dayanamayıp dijital test yaptım, sanırım hamileyim, ama yarın kan tahlili de yaptıracağım. sonucu paylaşırım, lütfen sende paylaş, bol şans :)Merhaba arkadaşlar adete 4 gün kala ovulasyon testim böyle çıktı yumurtlama zamanında yapmıştım gitgide silikleşmişti fakat şimdi t çizgisi daha belirgin böyle olup hamiş olan var mı bi yorumlar mısınız
Canım çok sevindim Gözünaydın ben dün adet oldum nasip değilmiş inş seninki olumlu sonuçlanırsweet Dreams, ben bugün dayanamayıp dijital test yaptım, sanırım hamileyim, ama yarın kan tahlili de yaptıracağım. sonucu paylaşırım, lütfen sende paylaş, bol şans :)Eki Görüntüle 1935033
Arkadaşlar merhaba benim adetlerim cok düzensiz yumurtlama günümden bir gün önce ilişkim ilişkinin üzerinden tam 6 gün sonra tam rahim boşluğuna rahmimin ortasına cok derin bir iğne batması hissi yaşadım bundan bir günn sonrada adet oldum adetim ilk 3gün yoğun geldimsonfa damla damla 5 gün sürdü fakat adet öncesi şişen acıyan göğüslerim hala düzelmedim hala deli gibi acıyor dokununca ayrıca yumrtlamadann sonra çıkan ateşimin normalde adet olunca düşmesi lazımmış ateşim de hala düşmedi hala yüksek ara ara kasıklarıma batmalar oluyor 3gün önce idrar testi yaptım negatif sizce bu durumda hamile olma ihtimalim var mı?
Bu prolaktin yüksekliğinde hormonumu nasıl tekrar normal seviyeye indirebilirim siz doktora mı gitmiştiniz neden yükseldi acaba bu hormonumAdetten sonra hala göğüslerinizde hassasiyet varsa hormonlarınızdan biri yüksek olabilir. Daha önce bi kere başıma gelmişti, sanırım prolaktinim yüksekti o yüzden adetten sonra bile hassasiyetim geçmemişti. Sonucunuzda zaten negatif çıktıysa hamile değilsinizdir.
Bu prolaktin yüksekliğinde hormonumu nasıl tekrar normal seviyeye indirebilirim siz doktora mı gitmiştiniz neden yükseldi acaba bu hormonum