Merhabalar, benim oğlum 33 aylık. biz bugün başladık eğitime. aslında daha önce lazımlık almıştım 2 yaşından önceydi alışsın diye ama annem lazımlığa alışırsa tuvalete hiç yapmaz dedi o tecrübeli diye bir bildiği vardır diye kaldırdım lazımlığı. bizimki aradı lazımlığını birkaç gün. çişin gelince tuvalete gidelim dedim. sifona basmaya bayılıyor. ben ne zaman tuvalete girsem yanımda ben ondan önce bassam kıyamet kopuyor. mecbur bekliyorum o basıyor. ara ara benimde çişim var dedi maksadı sifona basmak ama oturduk klozete yapmadı hiç doğru dürüst. bende çiş yoksa sifona basmakta yok deyip izin vermedim. bugün alıştırma kildodu aldım. giydirdim. gelince söyle dediim. sık sık sordum. ama cevap bile vermedi. ne var ne yok. tv seyrediyoduk beraber koltukta pepe vardı. çişimiz tuvalete diye şarkılı olanından hemde. bizimki kalkınca birde ne göreyim. koltuk su içinde valla çılgına döndüm. hani gidecektik sifona basacaktık dedim ama nafile
( çıkardım klilodu hiç bir işe yaramıyormuş çünkü. altını açtım kilotsuz filan belki anlasılır çiş geldiği diye. minderler var evde onları çiş eğitimi minderi olarak tayin ettim. burada oturacaksın dedim koltukta oturmak yok dedim. yoksa ben kafayı yiyecem her dakka ben koltuk yüzü minderi yıkayamam nasıl baş ederim sonra!!! mindere de yaptı bak yaptım dedi. hani gidecektik tuvalete dedim. ses yok!! aradan 15 dk. geçmedi birde baktım salonun ortasına yapmış halı yok tabi yerde. sakın elleme dedim bez alıp banyodan gelene kadar baktım üstüne basmış ses çıkarıyo. çişini yaptığına değilde sözümü dinlemeden beni bekle sakın dokunma dediğim halde çişiyle oynamasına çok kızdım. daha önceleride hatta bugünde çişim var deyip 1 saate yakın süre tuvalette oturduğumuzu biliyorum
hiç birşey yapmadan kalkıyo. offff nasıl bir iş bu yaaaaa
( daha bugün ilk gün ama ben pes ettim şimdiden bile. bizimkide ikide bir bez bağla dedi ama bağlamadım. off ekimde 3 olacak bu süreç uzdaıkça inatlaşmalarda olur diye çok korkuyorum... acaba lazımlığı ortayamı çıkarsam yoksa böyle tuvalete oturmayı mı öğretsem çok kararsız kaldım. bana tecrüblereinizi paylaşırmısınız ikisinide deneyen varmı lazımlık olursa tuvalete öğrenmezmi yardım lütfen teşekkürler...