dırımım alıntı yapamıyoruz biz yaa,
ben sadece kendim sorum yaşıyorum sanmıştım,herkes yaşıyor bak,yönetime bi şeettrirversen yaa,,
wavycim hoşgeldin kuşumm,naber teyzemiz,yeğenlerimiz nasıl..
wavycim toksoplazmayı serdar bey istemiyor,
hatta ben hastaneye gitmişken yaptıryım demiştim,bi arkadaşım yersiz bir sıkıntı yaşamıştı onunla alakalı,
serdar bey tahlil sonucunda onu görünce bozuldu,dedi biz istemeyince hiçbişey yaptırmayın,gereksiz yersiz şeyler bunlar,dikkate bile almadı yaani..
dime önemsemiyor onu. bende pazartesi devlet hastanesine gittim yta. orda dr sormuştu toksoplazma nasıl çıkmıştı diye. bende iyi çıktı heralde bilmiyorum tüm testlerim iyiydi dedim. şimdi burda da görünce kafama takıldı. dimek gerek duyulmuyor..
dırımım canım sen yaz yine aklına geldikçee,,
tülay diğer topikte de yazdım canım,kiloları haftalarına göre harika maşallah,,
dırımım canım ben işte hastaneden ayrılırken Ali bey usg ye aldı,
biri 1890 gr,biri 1820 gr dı,30+6 da sanırım,, nasıl sence,şöyle 3-4 haftaya ne kadar olurlar dersinn..
yada küvözden kaçıncı haftaya kurtaırırz bu durumda?
iyi maşallah,biz de seni ve yavrularını öpüyoruz canımmmopuyorumnanaktan
bilgisayarım sizlere ömür sanırsam wavyymm,bugün de eşim hastaneden nöbetçi,annemlerde takılıyorum da ordan giriyorum yani,uyuz oldum hıh:dilcikar:
hoşbulduk canım. öpüyor yeğenlerin seniopuyorumnanaktan ayy bugün biraz işlerim vardı onları hallettim. azcık uzanayım dedim. eneee uyumuş kalmışım. biraz önce uyandım. ay heryerim şişmiş. davul gibi olmuşum. uyuya uyuya zaten ben dombili olucam. ye iç yatlülülülülülü
Dirim kıss fırçada atarmışsın. fırçanı yeriz seninn. iştah bu sıralar süper zatenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
alemsin yaaaaaaaaa:teytey::içelim:
ayyy dırııım ben de öyleyimdir ,
mesela adet olurum,hani hiç ağrım sancım olmaz çok şükür,anlamazdım bile,
ama gel görki üç gün öncesinde bana bir hafakanlar basar,çıldırı,kendimi tanıyamazdım gerginliğimde,,
ben de mümkünse benden uzak durun derdim yakınlarıma,bilirlerdi onlar da,
bu arada bebekler sayesinde hiç o işlele işimiz yok,ne güzel bişeymiş o da heee..
yönetime iletimin için teşekkürler canım arkadaşımm..
arkadaşlar bebekler doğduğunda kiloları düşük olmazsa sünnet yaptırmak istiyorum... görüşlerinizi alabilirmiyim.........
arkadaşlar bebekler doğduğunda kiloları düşük olmazsa sünnet yaptırmak istiyorum... görüşlerinizi alabilirmiyim.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?