Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada tıpta çalma diye bişey varmış ikizler arasında duydunuzmu bilmiyorum bana doktor söledi bugün duydum çok güldüm.oğluşum daha yukarda kızım aşağıda ve oğlum daha iri doktor diyor azcık çalıyormuş kardeşinin besinlerinden.ama korkma olabilir dedi
herkese merhaba uzun süredir yoktum. hymarry sanda geçmiş olsun canım. benimde kasık ağrım var günde 3 defa nidilat kullanıyorum. idrarda enfeksiyonda çıktı. onun içinde ilaç kullandım. bu arada şeker çıktı. hastanede yattım. şu an raporluyum. hymarry sana birşey sorucam gerçi yazmışsın ama.benim ağrım yatakta sağa sola dönerken, yada ayağa kalktığımda ilk birkaç adımda ağrım oluyor. hani sezeryanda kestikleri yer varya işte tam orası bir çizgi halinde ağrıyor. bu konuda bir fikrin var mı? yada benim gibi ağrısı olan arkadaşlar var mı?
toksoplazma ile ilgili açıklamam sana yazılmıştır ALAİNA.Ama alıntı yaparken gene bir uyuzluk oluşmuş.Sinir şey...Alıntıyı kimden yaptığım da belli olmamış...:dilcikar:
aşkolsuuuunn,
senin yazdıkalrın burda bize ne kadar ışık tutuyor söylerim hepp,
ama bazen mesela çok tartışılan ve uzun süren bir konuda uzun uzun yazıyorum ben de,sonra bir bakıyorum bir başkası benimkinin ayynısını yazıveriyor,sonra o fikir üzerinden yazılmaya devam ediliyor,halbuki önce ben yazmışım hihihikaydirigubbakcemile3,
yani sayfaların arasında karışşabiliyoruz bazen canım..