canlar günaydııınn,
herkese hayırlı ramazanlar,
yırttınız bu yıl oruçtan,sizi gidi oruçsuzlar siziiiiikaydirigubbakcemile3
töbee töbee hihihihikaydirigubbakcemile3
dün yazamadım,bilgisayarım çöktü sanırsam yaaw :gitme:
bugün annemlerdeyim ,aşim akşam hastanede nöbetçi,geç gelicek diye,kız kardeşler,annemler prenses gibi bakıyorlar bana valla:kedi:
malum çarşamba günü 1.30 gibi hastaneden çıkış yaptık Allaha şükür,evimi özelmişiiim,eşimi özlemişiiim,Allah hepimize sağlık sıhhat versin,evlerimizin saadetini arttırsınen mükemmel yer de olsa hastane zorr,gayet iyiyim hamdolsunn,ama artık gezmiycem,neyse ki herşeyimiz tamam Allaha şükür..
canbebeğim,canımm biz de oda yapıcaktık önce,ama evimiz çok büyük değil şimdilik,bu yüzden oturma odamızı feda aetmek istemedik,ama ilk zamanlar böyle düşünmüyorduk ve bebish ten biz de mobilya beğenip anlaşmıştık,adamların tahta ve mobilyaları gerçekten taş gibi,çok kaliteli,sonra çekmece ve dolap kapakları stoplu,yani tince sert kapanmıyor,çekmeceler çekince düşmüyor,bunlar çok önemli ayrıntılar,çok güzel,fiyata hiç takılma hayırlı olsun canım,,
kaswacım nasılsın canımm,takıl buraya yaaa,
sen de almışsın mobilyanı okuduğum kadarıyla,hayırlı uğurlu olsun,
meleklerime yazmış,hal hatır sormuşsun canım çok teşekkür ederimm
muallimim canım nasılsıınn,ya senin Bhcg sonucunu beklediğimizi ve bu topikte kız bence senin üçüz var yaaa diye yazdığımı dün gibi hatırlıyorum,tam 15.haftan bitti maşallah canımmmm..
çekirgem ccccccöööhh demiş kaçmışsın,nasılsın canımm
wavycim kuzuummm,dün telde konuşmuştuk,yarım kalmıştı,ben dönemiyorum bazen sonra da balık hafızamla unutuyorum vallaa,dönemedim sana canım,hoşgör,deliliğime ver,,hayırlı nice sağlıklı yıllar diliyorum eşinle ve doğacak bebeişlerinizle canımm,
biz de geçen ay kutlamıştık hatırlarsın,o zaman yemeğe gittiğimizde demiştik,Allah kısmet ederse seneye kızlarla beraber kutlarız,birine sen yedirirsin,birine bennn,siz de öyle olcaksınız inşallahhhopuyorumnanaktan
canbebek canım sancıyı sormuşsun,yani bu sancı bebekleri sağdan sola döndürememe haliyle,yada kalkmaya yeltenirkenki zorlanmayla çok alakasız bir ağrı oluyor,tam mide hizasında durup dururken sıkışıp tepe yapan,kaskatı olan,sonra ağrının göbek altına ağır bir adet sancısı gibi sıkışarak inmesi ve sanki büyük tuvaletini zsorlayan bir ağrıya dönüşerek tüm bu saydığım yerleri kaplaması gibi bir ağrıı,,
bu ilerleyen haftalarda oluyor,ama sıklığı ve süresi önemli,yine de sizler için erken canım,fazla kendinizi dinlemeyinn