hymarry canım evine hoşgeldininş bida sadece zamanın geldiğinde doğurmak için gidiverirsin bi çırpıda doğurur geliverirsin :))
herkese merhaba uzun süredir yoktum. hymarry sanda geçmiş olsun canım. benimde kasık ağrım var günde 3 defa nidilat kullanıyorum. idrarda enfeksiyonda çıktı. onun içinde ilaç kullandım. bu arada şeker çıktı. hastanede yattım. şu an raporluyum. hymarry sana birşey sorucam gerçi yazmışsın ama.benim ağrım yatakta sağa sola dönerken, yada ayağa kalktığımda ilk birkaç adımda ağrım oluyor. hani sezeryanda kestikleri yer varya işte tam orası bir çizgi halinde ağrıyor. bu konuda bir fikrin var mı? yada benim gibi ağrısı olan arkadaşlar var mı?
hymarry gelmiş. ama gitmiş( kaçırdım kuzum seni yaa. ama aramızda görmek güzel seni. hoşgeldin şekeer..
kıslar pzt günü şeker yüklemesi tam idrar testi ve tsh lara baktıtcam ay kan vermekten kanım kalmadı yaa..
bu arada dün akşam çok güzel geçti. gel gelelim kendimi yaşlanmış gibi hissettim yaw.. koca karılar gib bi süre sonra sırtım karnım ağrıdı oturamadım doğtu dürüst. yemeğimizi yiyip kalktık olduk yani.. ahh ahh ama hep hahyal kurduk gelecek yıl minnoşlarımız yanımızda oalcak alahın izni ile. elleri ile yemek yemeye çalışacaklar diyeopuyorumnanaktan
hymarry,hoşgeldin canım,geçmiş olsun,inşallah rahat rahat gününü tamamlarsın,hepimiz de tabii.
canım,ben de öyle valla,hayatımda ilk defa dışarda yemek yemektense evde yatmayı tercih eder hale geldim.oturamıyorum keyif yapmak için,hemen eve gelmek istiyorum.
önce yazmışsın,benimd e bu hafta ayaklarım davul oldu ya,terliğim falan olmuyor.
canım benim tüm sıkıntıların için acil şifa diliyorumm,,
canım sağdan sola soldan sağa dömndükçe o bebekleri yerleştikleri yerden kaldırmak gibi bir ağrı o,o normal canım,
bu yüzden acele olarak yerinden kalkmamak yavaşça ayağa kalkıp oturmak gerekiyor,o normal canım,canını sıkma,bebekler ağırlaştıkça bu zorluk daha da artıyor,ama sancı çok farklı bişey..
bu arada tıpta çalma diye bişey varmış ikizler arasında duydunuzmu bilmiyorum bana doktor söledi bugün duydum çok güldüm.oğluşum daha yukarda kızım aşağıda ve oğlum daha iri doktor diyor azcık çalıyormuş kardeşinin besinlerinden.ama korkma olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?