Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hadi bakalım...şimdi aklıma 12. haftam geldii..allahım yavrularımızı bağışlasınnnnn
gelir hiç merak etme. kalbini temiz tut..gelmese benimkiler gelmezdi..14. haftadan beri düşük tehlikesiyle yatıyorum
hayırlı olsun canım...allahım sağlıkla yatırsın..
amin canım cümlemizinkileri..
kıslar bu arada sabah hymarry ile konuştuk.. allaha şükür sağlığı yerindeymiş. evde kendisi fakat bugünde pc ile ilgili bi sıkıntısı var sanırım açamıyor. bilginiz olsun..
evet canım ya... artık herşey çok daha zor... ama hep şükrediyorum çünkü 36 yaşında ikiz gebeliği allahın izniyle yinede rahat geçirdim diyebilirim... ama aynı sitede karşı blokta oturan arkadaşıma giderken bile çok yoruluyorum... iki kat merdiven çıkıp iki saat nefesimi ayarlayamıyorum..... yinede bu bile hamileliğimin devam ettiğine bir işaret deyip 8 yıllık mucizelerim için şükrediyorum....
kaswacım evet bebişlerimin odasını çok beğenerek aldım... ne güzel seninkiler bugün yarın gelecek.... benimkiler bayrama yakın gelecekmiş.... beyaz mobilya aldım hayalim hep öyleydi... çok açık bazı yerlerinde mavileri var... kulplarında ayıcıkları var... oldukça sade bir mobilya... iki karyola aldım... onları ayrı ayrı yatırıcam herkes yerini bilsin :)) 4 kapılı gardorap + iki karyola +şifonyeri +oyuncak kutusu + emzirme koltuğu + yatakları ve uyku setleri içindeymiş zaten + birde cibinlikleri var.... ben çok beğenerek aldım.. allah tüm isteyenlere nasip etsin... iyi günlerde kullanmak nasip etsin.... senin takım nasıl canım? ne renk aldın?