Kevsercim ben 500 tlye yaptırdım cnm detaylıyı gittiğim hastanede bu konuda uzman bir dr baktı.....,bence yaptırmak gerekli mesela benim bebeğimin birinde böbreklerinde genişleme tespit edildi doğmadan bunu görmüş olmak takip açısından çok önemli...
yaaa.. e noldu peki nasıl takip ediliyor şimdi böbrekleri?
ay kıslar nolcak benim bu halim. hergün bişey çıkyor. bugünde birden karnıma ağrılar girdi bağırsaklarım bozuldu. midem fenalaştı. ayy ölüyom sandım. altan üstten tamamen boşaltınca rahatladım ama halim kalmadı yaamafoldumben
ayyy üzülme cnm beee ben hamiş değilim bendede oluyorr
slm arkdslar bende ıkız annesi olucam nasıp olursa 27+1gunluk hamıleyım gebelıgımın ılk donemlerınde olusan sırt agrılarım yıne basladı acaba normalmıdır benımle aynı olan arkdslar sızdede mevcutmu bu sırt agrıları yardımcı olursanız sevınırım
kılzar ya inş bizde o günlere gelebiliriz daha çok yeniyiz 9 haftayı geçtik biz yatk odası falan bana daha hayal gibi geliyor hala inanamıyorum ikizlere:))
kızlar birde şunu sorcam bulantılarınız kaçıncı haftada geçti acaba
slm arkdslar bende ıkız annesi olucam nasıp olursa 27+1gunluk hamıleyım gebelıgımın ılk donemlerınde olusan sırt agrılarım yıne basladı acaba normalmıdır benımle aynı olan arkdslar sızdede mevcutmu bu sırt agrıları yardımcı olursanız sevınırım
duygu merhaba, hoşgeldin..
canım sırtındaki ağrı nasıl bir ağrı kürek kemiklerin ortası üst tarafta noktasal ağrılar mı? bende de benzer şikayetler vardı ama benim spazmlar oluşuyordu göğsümde sıkışıyordu safra kesesine kum çıktı.. sen bi takip et ağrılarını eğer öyle bşiy varsa yağlı yiyeceklerden uzak durman gerekecek..yumurta falan yasaklandı mesela ban,
geçmiş olsun tekrarda, bebişlerin hayırlı olsun inş.
aman duygucum bu sırt ağrısı benide öldürüyor valla.... ama galiba herkesin hamileliği farklı geçiyor.... benim mesela hiç bel ağrım olmadı ama sırt ağrımdan geceleri uyuyamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?