canlarım tek tek alıntı yapamıyoruuum,tek tek mesajlarınızı okuyorumm,
burcincimm, kaswamm, muallimimm,umudumsunn, cennet, tülaycığım ilginize çok teşekkür ediyorumm,yani burdaki destek moral çok ama çok farklı bir hal,birbirinden hiçbir menfaati olmayan insanların birbirleri için üzülmeleri,dertleriyle dertlenmeleri,dua etmeleri ne kadar muhteşem bir durum,ne tarifsiizz,,
tekrar ismini andığım anamadığım herkese çook teşekkür ediyorumm,
bugün de hastaneden çıkamadım kızlar,öğlen vakti bir ara canım çok sıkkındı,doktorlardan bir haber alamadık,büyük doçent hastasıyla ilgili bir referans vermedi mi,kimse hiçbirşey söyleyemiyor,bu yüzden de doktorun ağrı takibinin yarına kadar devamını,bu yüzden yarın çıkış yapılabileceğini söyledi.
Çok moralim bozuldu,evde yemekleri yaptı kız kardeşlerim,bizi bekliorlardı,bugün de kalıyorsun dediklerinde koptuummm..
Ama eşim geldi,bugün kolumda serum olmadığı için aşağı bahçeye indik eşimle,herşeyi çok özlemişimm,siz de evinizin,eşinizin,eşyalarınızın ve bugünkü konforunuzun kıymetini bilin kızlarrr,
onun dışında iyiyim,kolumdaki damar yolu duruyor ama sürekli serumu çıkardılar,kasılmalarım yok gbi,inşallah idrardaki enfeksiyond a temizlenmiştir.Yne hepinizin samimi dularını bekliyorum inşallahh..
bebiş istiyoruz canım benim seni de okudum,iyisin maşallah,çok sevindim,,
yanlız kafama takılmıştı ve şu ciğer geliştirici iğne etkisini burdaki doktorlardan birine sordum ve kesinlikle böyle birşey olamaz,bebeğin alveolleri gelişip sonra sönmez,gelişti mi o artık hazırdır,oyuncak mı bu,olur mu öyle şey,dedi,güldü,,,
bu iş sonuçta bir yoğurt yiyiştir muhkakkak ama burda böyle söylediler canım,sonuuçta her durumda ikimizde karlıyız inşallahh..