benim birazcık sıkıyor cnm ama giyilmeyecek gibi değil
kaçıncı yılll cnm tebriklerr
canım sen ne giysen yakışırr...
canım sen ne giysen yakışırr...
canbebek canım işlerini,eksiklerini tamamla gerçekten,bir daha da çıkmamaya gayret et bebeğimyerimseniben
nilim kevserim genişleme ağrıları öyle erken haftalarda başlayan ağrılar olmuyormuş,
rahim kasılması ağrıları tam olarak mide hizasında bebeklerin kaskatı olmasıyla başlıyor,burda rahim ağrı takibini de bu noktadan yapılıyor hastanede,burda,
kevsercim çok fazla kendini dinleme canım,henüz erken inan,daha ilerleyen zamanda sıkıntıların olur,,
bu bahsettiğim mide hizasında kasılmayla başlayan bu kasılma,göbek hisazından rahim üstüne kadar gelip kasıklarına kadar inen bir ağrı oluyor,sanki büyük tuvaletini de kaçıracakmışsın gibi bir ağrı..
üstelik bu hafif ağrı olarak nitelendiriliyor,çok zor...
Bebişim 30. haftana gelmişsin bile maşallah........kritik haftaları atlattın sayılır,inşallah 6 hafta daha bekler bebeklerin.....bende bir 30. haftaya atsam kendimi valla ne isterim....günler geçmiyor yamafoldumbenbir haftada 2 kez acillik olunca korktum kendimdenmafoldumben
bebiş istiyoz ciğer geliştirici iğneyi bende vuruldum onu sorıyım dr.a paylaşman iyi olmuş bizlerle buarada ağrım azlmş biraz 55 gözüktü nstde en büyüğü şimdilk seruma yatışa gerek yok evde istirat dedi gene yatak verdi neyse artıkyatıcaz keske 35-36 ları görebılsek
çantayı gerçekden çok iyi fiyata almışsın chıcconun kını ben 45 e almışdım 2hafta önce
sevilaycm benım dr.umda 3lü tarama testini yaptırmadı çoğul gebelıklerde beebeklerin kanları karıştığı için zaten randıman alınamıyormuş ayrıntılı usg yew göndermişti perinatoloğa gtmiştim
kendinize iyi bakın kızlar....
kızlar biz geldikkkkkkk hepinizide özledikkkkk opuyorumnanaktan
eko testimiz gayet güsel geçtii,,allaha bin şükür bi sorun yok... kaydirigubbakcemile5
gelirken kız kardeşimide getirdimm onunla beraberizzz çok sık giremeyebilirim çünkü hasret gidericezz opuyorumnanaktan
umarım hepiniz iisinizdir ,,hepinizi öpüyorummm...bu arada bende iimmm kaydirigubbakcemile5
ayyyyyyyyyyyyyyy sıra dayagımı........................ya ben korkarım..........................
bunu bilemezsinn:jeyyar:yok yaa kıymazsın sen bizeee kaydirigubbakcemile3
nevram sağol...az kaldı bakalım..canım bende öyle diyordum 28i görsem ne isterimm 30oldumm şimdi 32 i görsemmmm.....canım ben sana yazdım korkmaa herşey geçecekk..36 da doğumlar nasip eder inşallahh.. ben sana yazacağımm nevraa hadii 38 oldun doğur artık yeter diyeceğimm..inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?