ikiz olduğunu ne zaman öğrendiniz. ben 5 haftalıkken gittim. tek kese vardı. kendim ikiz olduğum için bi umut ikizdir diye dua ediyodum. 6+4 günlük hamileyim. yarın kontrole gidicem. ikizse belli olurmu?
canım yarın belli olur büyük ihtimsalle. ama bazı arkadaşların 8. haftada bile süpriz yapan melekleri var..
merhaba arkadaşlar ben geldimmmmmm....kaynattıklarınızı okumaya çalıştımm..kızlar faazla gezmeyinn.. yatınn dinlenin.rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsunn..aman llahım kimseye yaşatmasınn..sizlere dularım38 i görünnnnn..tülay git yat canım hastanede...inan çok iyi geliyor o serumlar
kızlar bana gelince ben dün yine hastaneye yattım..ve her 2 haftada bir yatacağımm.. neden biliyormusunuz..28. haftada vurulduğumuz ciğer geliştiriciiğnelerin etkisi geçiciymiş...dr bana ne dese beğenirsinizz...bunlar internette yazmıyor değilmii..çok güldükk..benim dr allahtan birşey olmazsa 12 ekimde doğumdedi..yani bende ziller çalıyor..ve sonra ultr. gittik. bebişlerimin biri 30 hafta 1435 gr biri 28+2 1235 gr.. drum bana sakın telaşlanma bu haftalarda böyle olur dedi yani haftalar arasındaki uyumsuzluk..çünkü 2 hafta önce aradaki fark 4 gün iken şimdi çıktı 10 güne..ama kızlar korkmayın önemli değilmiş..kızlar hazırlıkları bitirin.yarın benim tüm hazırlıklarım bitiyor.. dedemiz yarın odalarını alıyor.. allahım nasip edrse düzledikten sonra foto çekip koyacağımm. benden bu kadar hepinizi ve yavru kuşlarınızı öpüyorumm
ben buarada hastaneden çıkınca carrefoura gittimm..gezmeyin diyene bekınnzemuszemus niveanın atta çantasından aldım bir tane kalmıştıı..haftalar öncede almaya niyetlenmiştim fakat hep vazgeçtim sonra alırım diyee. ve o 1 tane 3 haftadır satılmamış ve aldımm ve 37 tl yeee...normalde 59.. sonra 2-5 kg prima altımm. ve preaptamil küçük kutu mama aldım..
hymarryy öpüyorum seni umarımmm bir an önce taburcu olursun hayoırlısıylaaaa...
canım iki hafta sonra 2 doz daha yapılacakk.. yani önümğzdeki iki haftada doğarsa problem yok ama 3.hafta olursa problem olur diye dr.. 34. haftaya kadar yapacaklar..35. haftada zaten bebeklerin ciğerleri gelişiyormuş..bu arada gerçekten süper fiyata aldımm 1 tane kaldı diye fiyat düşüktü canımm..
sor canım ..ben artık eylül 3 gibi gideceğim yada 7 eylülde gideceğim. o zamna tekrra vurulacak.. sağol canım benimmm.ama eğerb ben gidersem yine aynı fiyat isee hemen haber veririm..
bu arada sormak istedigim bide üçlü tarama ikizlerde saglıklımı yapılması sartmı? doktorum gerek görmedi ya sizce yatırmalımıyım?
uff kıslar yaa 2 gün sonra evlilik yıldönümüz. kıtafetten yana şikayetim yok hala eski elbiselerimi giyebiliyorum ama ayaklarım öyle şişki hiç bi ayakkabım olmuytor yaaa( yemeğe de güzel bi elbisenin altına terliklede gidilmezkimafoldumben
doğumdan sonra eski numaralarımıza dönebiecekmiyiz. ay dönemezsek acırım ayakkabılarıma valla .. ayakkabı maynağıyım ben de:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?