Hymarry geldiiii
okudum yazdıklarınızıı,biz de haftalar önce bebiş istiyoruzla teğet geçmişiz burda konuşmuştuk,bi buluşamadık,mağazalarda eşya kapışırken karşılaşmak kısmet olcak demekkaydirigubbakcemile3
kızlar biz halen hasranedeyiz haber getiren götüren sevgili arkadaşların,arayıp soran mesaj atan,burda hayırlı dualarda bulunan tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum veeee diyorum kiiiii:
oturun nan kıçınızın üstüne
klava:,20.haftanıza kadar işlerinizi tamamlayın sonra daha ayakları uzatıp yatın o kadarkaydirigubbakcemile3
heheheh biraz sert bir çıkış oldu sanırsam ama inanın böylee,
hastanede çok ilgin hikayeler duydum,mis kokan bebekler gördüm kızlar,herşey yavrular için,
sancı çekmek çok zor normal doğurmak biz ikizler için mümkün değil,gözünü seviyim sezeryanın,burda seksio diyorlara.s
kızlar hastane ortamı için alınması gerekenleri ön hazrılıkla tecrübe ettim,şimdi değil de kısmnet olursa evime gidince yazarım,hastane çantamızı sancımın başladığı gün hazrılamıştık,fotoğrafını çekerdim fakat artık bu durumda artık arabanın bagajında tutuyoruz çantayı,çekmek kısmet olmayacak..
benim halime gelince,kollarım delik deşik koskoca vücudumda damarlarım incecik olduğundan damar yolu bulamıyorlar,bulsalar incecik damarlar patlayıveriyor serum deri altına gidiyor,ağrı sızı..
doktorlar 3 gündür yoğun magnezyum takviyesiyle kasılmaları durdurdular,bugün dozunu azaltıp bakaacaklar,sancı olmazsa yarın taburcuyum inşallahh..
Allaha şükür bizim bir eksiğimiz kalmadı bugüne,gidip Komun mağazasından bulamadığım gecelik sabahlık için tam 120 lira verip kazıklandım kabul ediyorum,ama bir de oraya gitseydim sanırsam orda doğururdum hihihihihikaydirigubbakcemile3
aklıma gelenler dağınık daüınık yazıyorum işte,,
sırayla doğsun yavrular inşallahh,,
dırımkızı sana ve yavrulara maşallah,,kızlar dırım bi güzell,bi bakımlııı hmm misler gibi vallahaazemuszemus
wavycim dikkat edicez canım benim,
kaswacım fazla gezmiycez artık,sen de tamamladın herrşeyi gerçi maşallahh,
cennet maşallahın var tam 35 olmuşsun bugün,e yavrular hareket edemezler tabi,cenneti ala mı ayol orası bağ bahçe kştursun yavrular ihihihhikaydirigubbakcemile3,ama kalp atışlarının düzenbi çok önemli,bu şakaya gelemz işte,hayırlı sağlıklı zamanlı doğumun olsun canım inşallahhh
ya daha ismini sayamadığım ban ahayırlı temennilerde bulunan her arkadaşıma çok teşekkür ediyorum gerçektenn,hepinizi çok seviyorum..