canım çok sağol şimdi daha iyiyim arada oluyor ama öyle ciddi bişey değil ağrım olmuyor en azından. ama haftasonu özellikle dün çok rahatsız etti beni iki saat dışarıda kaldık eve zor attım kendimi.. allah hepimize şifa versin vaktinde doğumlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:wavycim kasılmanmı vardı cnm şimdi okudum,şimdi iyisin dimi aman çok dikkat et geçmiş olsun....
ay sorma bi an bende acabaa dedim heyecanlandımdelikafadulden ama teyet geçmişiz yine yaww. ama inanıyom bi gün demstoctra karşılaşacaz:roflol:kaswacım wavy yazınızı heycanla okudum acaba birbirlerini gördülermi diyee sonra ttüühhh dedim yaaa görmemişlerr :))) :roflol: ne güzel bir anı olurdu :roflol:
inanıyorum bir gün o gün gelecek ve sana Hülya Koçyiğit koşması gibi koşarak sarılacağım wavyim...kaydirigubbakcemile3 Lolipoplarda buluşacak inş....
slm arkadaşlar nasılsnz hmary hoşgeldin kızlar bu seferde basıma gelentursercm dediğin gibi gebelık alerjısı dendı ferrum fort kesıldı benımde şimdiilk fenstil diye jel verdi dr.um düün gece 1 gbi agrım basladı en yakın hastaneye gttm nst cekıldım 40 cıvarı agrım çıktı sabah kendı dr.umu aradım gttm ordada 65 55 cıvarı bırkac agrım cıktı hemen ciğer gelştirici iğneleri vurdurdu nidilat 20 şer dk.arayla 3 adet içtim sonrasında tekrar nstye baglandm buseferde ağrım 45 civarıydı en büyüğü nidilat 6 saatte bir içilcek yrn öğlende nstye bağlanıcam ilaca cvp.verip vermediğine bakılcak vermezse hastaneye yatış verılcek serum la geçiktirmeye calısılacak doğum canım çok sıkıldı
slm arkadaşlar nasılsnz hmary hoşgeldin kızlar bu seferde basıma gelentursercm dediğin gibi gebelık alerjısı dendı ferrum fort kesıldı benımde şimdiilk fenstil diye jel verdi dr.um düün gece 1 gbi agrım basladı en yakın hastaneye gttm nst cekıldım 40 cıvarı agrım çıktı sabah kendı dr.umu aradım gttm ordada 65 55 cıvarı bırkac agrım cıktı hemen ciğer gelştirici iğneleri vurdurdu nidilat 20 şer dk.arayla 3 adet içtim sonrasında tekrar nstye baglandm buseferde ağrım 45 civarıydı en büyüğü nidilat 6 saatte bir içilcek yrn öğlende nstye bağlanıcam ilaca cvp.verip vermediğine bakılcak vermezse hastaneye yatış verılcek serum la geçiktirmeye calısılacak doğum canım çok sıkıldı
sağol tatlım şımartma beniiiiiiiivalla ne söylesem az sana yavrucuumm,süper ev hanımı da sensiiin,
süper anne de sensinnnopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?