Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim yaa sıkma canını bişi yoktur.yerleri daraldı ice ondandır bence.kısmetse doğum ne zaman?
vavyy cnm çok geçmiş olsun dikkat et artık yatışa geçin kızlarrr
valla bende şuan yarımsaat uyumak için neler yapmazdım ...ama maleseffff aksamda erken yatamam neyseee uykuyuuu unutuyoruz zamanlaaa
cennet cnm öncelikle maşşallahh ben senin haftanı göremedim bile 32 haftadam artık hareket hissetmiyordum ben cnm ....ama karnıma açıp bakıyordum alanları daraldığından sert tekmeler yerine karnımı şekilden şekile sokuyolardı ....karnını aç takip et ben böle yaptımmmmçok şükür sağsağlim yanımdalarr
ben de sürekli takip ediyorum hareketleri çok belli oluyor çıkıntılar oluşuyordu bugün az olunca panikledim biraz..
wavycım ya kasılman mı oldu bılmıyodum canım rabbım mşıfa versın yat dınlen canım o zaman.................dıkkat et ınş kasılma onleyıcı ılac verdımı doktor
aman canım benım bol bol dınlen,,,artık bızım ıcın tehlıkelı donemler,,,ben yere yatıp ayaklarımı koltuga dıkıyorum ara ara cok ıyı gelıyor tavsıye ederım,,,
allah gostermesın cok ayakta kalmaktan,ıs yapmaktan,bebegın yanlıs pozısyona gırmesınden,kasılmalardan rahım boyu kısaldımı 2 ye dustumu hemen serklaj yapıyorlar,sonra sadece wc ye kalkabılıyorsun,,,ılk hamılelıgımı bu sekılde gecırdım cok zor ,,,a.s.
geçmiş olsun canım
vavyy cnm çok geçmiş olsun dikkat et artık yatışa geçin kızlarrr
valla bende şuan yarımsaat uyumak için neler yapmazdım ...ama maleseffff aksamda erken yatamam neyseee uykuyuuu unutuyoruz zamanlaaa
cennet cnm öncelikle maşşallahh ben senin haftanı göremedim bile 32 haftadam artık hareket hissetmiyordum ben cnm ....ama karnıma açıp bakıyordum alanları daraldığından sert tekmeler yerine karnımı şekilden şekile sokuyolardı ....karnını aç takip et ben böle yaptımmmmçok şükür sağsağlim yanımdalarr
merhaba kızlar nasılsınız...artık çok fazla giremiyorum günler çok yoğun geçiyor...hymarry ve wavy geçmiş olsun kızlar umarım hemen iyileşirsiniz....artık sonlara yaklaşıyoruz allah yardımcımız olsun bu haftalar baya zorlu arada bir sancılarım oluyo valla hepininizi öptüm...kendinize iyi bakın
opuyorumnanaktan
çok sağol canım benim. bide karnım bana ağır gelmeye başladı bu bünyeye bu karın fazla yawkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3wavy,geçmiş olsun canım,ben de artık yoruluyrum ve yavaşlamamız lazım anlıyorum,vücudumuz kendi sinyalini veriyor valla,dinlememiz lazım,birşey yapma sen de artık,yavaş yavaş eşyalarımız tamamlarız o kadar.
ben de 14.haftada kesildi bulantı,sonra hiç olmadı,senin miden hassas mı acaba,ara ara midem kötü diyorsun ya?benim normalde de çok hassas değildi.
ben de bazen kalkamıyorum yerimden,eşim elimden tutup kaldırıyor,kendi kendime çok gülüyorumkaydirigubbakcemile3 miden ondandır işte,su yüzüne çıkmıştır işte,zaten hassas herşeyimiz şimdi.aman sorun bu olsun.sağlıkla zamanımızı dolduralım da,bunlara katlanacaz artık