can bebek benim facem yok dimi sende orada hamiş resimlerimde var doğum sonrasıda farkı görebilirsin
senden boyle guzel seyler duyuyorum,,dıger ıkız annelerı cok farklı anlatıyorlar,bırı uyurken dıgerı uyumuyormus,sureklı aglıyorlarmıs,mama yapmaya yetısemıyorlarmıs,,,neler neler,,bakıcısız olmaz dıyorlar,,,bende bırden fazla kısı ılgılendıgınde sımardıklarını dusunuyorum,40 cıkana kadar kayınvalıdelerımız annelerımız olsun,sallıyorlar pıspıslıyorlar sonra gıttılermı cocuklar durmaz tabıı,,,
aslında karnı toksa,gazı yoksa,altı temızse,ıstedıgı kadar aglasın,,,,,,,,,,,,demek kolay tabıııı,,,ama oyle bır ozlem varkı ıcımızde,sarılmadan koklamadan nasıl dururuz bılmem,,,,,kaydirigubbakcemile3
cnm kırkgün bunalıma girdim lohusalık ve bebeklere yetememe kokusu
sonra kendimiz kalınca programlı oluyorsun
heee bizdede varr aynı anda mama isteği mama yapma ama herzaman hazırlığı bırakmıyorum bikere 10 biberonum var sitrelize makinası 8 biberon alıyor herzaman bir sürahi kaynamış soğuk suyum var sıcak su iseee ketılda suyum var hemen ısıtıyorum kaynamış soğuk su koyunca fokur fokur kaynamasına gerek yokk....
yani iki ayağım bi papuca girmiyorrr.............................
sen cok becerıklısın canım masallah,,,bende dıger ıslerde falan pratıgımdır,elım hızlıdır,aslında kendıme guvenım var,cok fazla karısanım olmıycak yoksa cınlerım tepeme cıkıyor,,,:bbo:
sagol dırımkızı ıyıym ınş.............sıkıntıdan nette sorf yapıyooooooooom................bebışler uyuyo galıba senın
vavy cnm korkutmak istemem ama kasılma gibi bişey de olabilir bu dönemde nst ye girsen beebk kalp atışı alınmaz ama sancılarını görebilirler sanırım 14 haftada kanamadan sonra 20 haftamdaki kontrolümde doktorum sıkı sıkı tembihlemişti karnın taş gibi olursa şu orta kısmı muhakak ara demişti çok şükürki olmadı taş gibi oluyorsa ve kasıkda ağrı varsa bi doktorunla görüş derim .......
ve yat dinlennn
şimdi nasılsın acaba wavy.... çok yürüdüğüm zaman benimde karnım taş gibi oluyor... hemen oturma ihtiyacı duyuyorum.... bende öyle gaz sancısı değilde aşağıya ara ara kramp girer gibi oluyor... aslında yaşadıklarımız az çok aynı şeyler.. ama dinlenince geçiyor değilmi canım... benimde 3 gündür bu aşağıya vuran ağrılar canımı sıkıyor... biede bişey sorucam sizdede akıntı var demi kızlar... yani su gibi... aman ya hymarryden sonra hepimiz korkar olduk... bu doğum sancılarıda nasıl bişey bilmiyoruzki ona göre davranalım... canım sen yinede dinlendikten sonrada geçmediyse bir dr a görün derim için rahat eder......... :uhm:
sağol canımcanlar iyi geceler.. kaswa wavy canbebek geçmiş olsunn.. kızlar birkaç gündür bende karnımın artık aşağılandığunı hissediyorum..yarın kontrol var.afedersiniz benim şeyimede sanki bıçak saplıyuorlarr.. ayrıca bebklerin atışlarını makatta hissediyorum...allahım hepimize 36 ları görmek nasip etsinn
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
canım benım,kesınlıkle muayne olman gerekıyor,,,ıhmal etme,,,,seni korkutmak ıstemem ama belkı hatırlarsın 3 hafta once kadar ben bu yuzden hastanede yattım nerdeyse dıkıs atılıyordu,,,serum ve ılac tedavısı gordum,,,,doktor dınlenıceksın ve 3 lt.kesın su ıceceksın dedı,,,bacaklarını yukarda tutup bol bol dınlen,,,gecmıs olsun ınsallah,,,ama sakın ıhmal etme,ara hemen doktoru,,,,
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wavy cim hoşgeldin dinlen canım bol bol.. inşallah bundan sonra kasılmaz dikakt etmemiz lazım.. rahim boyunu bende ölçtürmek istiyordum ama unutmuşum
olmuyoo hoşgeldin canım oh ne güzel bekçinde gelmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?