Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canlar,yazılarınızı okuyorum ama tek tek alıntı yapmayayım,herkesi öpüyorum,sevgilerimi gönderiyorum canım arkadaşlarım..
herkes iyi gibi maşallah,kıl tüy işine ben hazırlıksız yakalandım açıkçası,çok kötü bir durmda da değildim ama iyi de değildim yani,ama doktorlar bunu takmıyorlar hiç.Tabi ben kesinlikle böyle olsun istemezdim ama her zaman tedbirli olmakta fayda var:kedi:..
damar yolumu bulamıyorlar kızlar,sürekli magnezyumlu serum alıyorum,bu aralıksız devam edecekmiş,bulunamayan damarlarla o kadar zor ki,,serumla çk susuyorum sürekli su içiyorumm,sürekli tuvalete gidiyorum,elimde serumla çk zorr,bugün canım bu serum işine çok sıkıldım,tam 45 dakika damar yolu aradıalr,eklemden buldular,canım yanıyorrmafoldumben
kızlar hazırlıklarınız her yönden tamamlayın,magnezyum takviyeniz varsa sakın ihmal etmeyin,,sancı ve kasılmalar için ben bu takviyeyi alıyorum,,
çok öpüyorum herkesi yavrularıyla berabera.s...
kıslar bişey oracağım . iki gündür pek iyi hissetmiyorm kendimi. bugün biraz dışarı çıktık am zor attım kendimi ave. karnım aşağıdüşecek gibi ağrıdı.. eve geldim hemen uzandım ama hala iyi değilim ne olduğunuda anlayamıyorum. böyle karnımda bebekşer kasışır gibi oluyor. rahim bölgeme hani gaz sancısı girer ya öyle bi sancı giriyor. ayağa kalktığıma daha çok artıyor. tırsttım yaa.böyle başına gelen var mı bu ne yaaa...:sinifsinif:
canım sağol cevabın için. dr randevum 24. haftada. yarın burdaki kadın doğuma gideceğim. bakalım ne dicekler çok gerildim ya. resmen ara ara sancı giriyor kasığıma:gitme:yatağa mahkum olucam diye ödüm patlıypr. tuvalete giderken bile sanki alttan çıkacaklarmış gibi geliyor. sanki çok özür dilerim şeyimi aşağı çekiyolarmış gibi garip bi şey oluyor:kedi:canım öncelikle geçmiş olsun. benim yaklaşık bir aydır bu durum mevcut. sanki akrnımın alt tarafına kasıklarıma bişey düşüyomuş gibi sızı var. bide sağ tarafımda kasılmalar oluyor yarım saate bir onu sağdaki ebebğimin çok hareket edip dönmesine bağladım ben. karnımın alt tarafındaki ağrıyıda dr bebeğin kasığa indiğini söyledi. azıcık yürüyüp hareket ettiğim zaman hemen ağrıyor hatta pc nin başında koltukta otururken bile karnımın altına baskı yapıp ağrı yapıyor. dr ye söyledim ben normal dedi hepsine fazla yorulmayıp kalkmıycaksın dedi.. sende sor istersen tatlım ..
canım sağol cevabın için. dr randevum 24. haftada. yarın burdaki kadın doğuma gideceğim. bakalım ne dicekler çok gerildim ya. resmen ara ara sancı giriyor kasığıma:gitme:yatağa mahkum olucam diye ödüm patlıypr. tuvalete giderken bile sanki alttan çıkacaklarmış gibi geliyor. sanki çok özür dilerim şeyimi aşağı çekiyolarmış gibi garip bi şey oluyor:kedi:
ara ara girbılıyorm. çünkü kanamalarım var dua edin lütfen 14 haftaya girdik ama hala devam edıyor yat diyorlar yatıyorum. Raporluyumnigne ve progestana deavm ama korkuyorum. lütfen birileri bişiler söylesin. bu kahve rengi lekeler ve kanamalar ne zaman biticek ve ben ne zaman tadını cıkarcam