Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım tutmuyorrr...egeli,, hoşgeldinn.naıslsınnn
hoşbulduk pamukşekerimmm evet haftada 1 de olsa eveetttttttttttttttttttttttttttttt sonundaaaa ama şimdide bel ağrılarım okadar çokki hiçbişeyden zevk alamiom...çatlıycam bel ve sırt ağrısından.. :1no2:
ya kızlarr daha kahvaltı yapmadım yapamiorum yaaa canım 1 lokma bişi istemioooo napıcammm hergün böle oluoooo... varmı tavsiyeleriniz..
hiçkimsenin hamilelik sıkıntıları birbirini tutmuyor canım... benim hamileliğim boyunca hiç belim ağrımadı ama sırtımın ağrısından öldüm... benim ayaklarım çok erken şişmeye başladı.... benim haftalarda olan birçok arkadaşımda yoktu.... işte herkes farklı yaşıyor hamileliği.....
bu arada arkadaşlar oğluşlarıma isim bulamıyoruz ya.... siz belirleyn arkadaşlar varmı? siz ne koymayı düşünüyorsunuz oğlunuza? en azından birbirimizden fikir alırız.....
canım benimde canım hiçbişey istemediği sabahlar cornflaeks yapıyorum sütle... birkaşıkta reçel koyup tatlandırıyorum.... hem pratik oluyor...hemde hamilelerin yapması gereken bir kahvaltı türüymüş... bütün vitaminleri bir kerede alıyorsun işte..... cokacimcoook
egeli hoşgeldin canım dışarı çıkıyomusun artık
nil cim biliyomusun sanki ikimiz aynı doğurucaz gibi geliyor bana 3 gün var sadece aramızda hayırlsıı artık :teytey: muallakta olanda gönlünden ne geçiyorsa hakkında ne hayırlıysa o olur inşallah şekercim :Saruboceq:
ay kıslar kahvaltı büyük dert valla benimde canm hiç bişey istemiyor ama zorla yiyorum sırf bebişlerim için. bugün tost yaptım am sanki lokmalar boğazıma dizilir gibi oldu. özellikle ne yediğimi yazdım belki canınız çeker:)))
bizim zilli kızlarımızın ismi yaren ve ceren olacak allah izin verirse..