bak bi şopar daha gelmiş...... sende bizdensin ha... bizimkilerde selanik göçmeni valla... hala yunanistanda akrabalarımız var.....
günaydınnn güzel anne adaylarrııı..
herkes iyi ve bir sorun yok inşallahhh..
canancığım gel canım sen yanıma bizde senle hemşoyuzzz.. bende malatya ünv. sivasta okudum..
Canım doktorun ilaç verdiyse o ney fazl ane eksik bilerek verir,bende 1 bardak süt içiyorum çalışırken hergünde birde ayranım vardı ama şimdi içmiyorum ya bişi daha soracağım çarşamba günü ikili test için doktorum dışında bi hastaneye gittim bu arada laf açılmıışken şunuda söyleyeyyim ikili test yaptıracak arkadaşlar özel çapa hastanesinde ikili test ücretsiz sadece 10 lira muayne ücreti alıyolar.soruma geleyim bana ilaç kullanıyomusuun dedi dr bende elevit kullandığımı söyleidm bana kan ilacı verdi gyno ferro sanol adı bu iki ilaçtada b 12 demir ve folik asit var ikisini bi alsam acaba ağır gelirmi yada fazla gelirmi fikri olan benle paylaşırmı acaba
heee iyii:kedi:ayol tatlım ben o 2 erkeği can bebek için söylemiştim senın kızlarınıı biliyorum canım benım
iyi iyi,zaten şnun şurası daha ne kadar takılırım bilmiyorum,bu arada şaka yapıyoz hymarrycım senı tanıyorum artık alınırmıyım sana canııımmm
ben de hiç rüya gören biri değildim ama sık sık görür oldum,günaydın kızlarrrrrrrrr......... bende bakalım kaç sayfa okuyacağım gene dedim ama kimse gelmemiş... kıslar hayra yorarak rüyamı anlatıcam size.... ben doğurmuşum... benim bebeklerden birini getiriyorlar inan 6-7 aylık falan hemde bir kız.... ama ağzındaki bütün dişleri tam hemde inci gibi.... ama yinede kanım kaynıyor bir an.... emzirmek istiyorum sıkıyorum sıkıyorum göğsümü süt gelmiyor... birkaç damla bişey geliyo........ öbür bebeğimi battaniyede sarılı gödüm ama yüzünü görmedim... sizce bu nasıl bir rüya kızlar... endişelendim biraz....... akşam midemin ağrısından çok huzursuz uyudum acaba ondanmı....allahım hayır etsin inşallah.........
güüüünaaydıınnnnnnzemuszemusgünaydınnnnnn kızlarrrrrrrr biz geldikkkkkk opuyorumnanaktan
egeli cnm benimde tansiyonum çok düşerdi tatlım olabiliyor öle bir düşüyordki kafamı sağdan sola çeviremiyordum
iiiz fıstık sen nasılsınnnn zemuszemus
sağol burcin cnm iyiyim koşturmacadayım sadeceee misafir var aksama
yine tansiyonum düştü kızlarr yaaa valla ölüom sandımmm nieee bende bu sürekli oluoo yaaa :sinifsinif:
[
kızlar ellerim sabahları yumruk yapamayacağım kadar şişiyor,parmaklarım uyuşuk,ellerim şişkinlikten taş gibi,bir çaydanlık bile tutamıorum,şuan klavyenin tuşlarına bile el yordamıyla basıyorum yani,çok sinir oluyorum,
geçen gittiğimde doktoruma sordum,olur,ödemden dolayı bilek tendonları sıkışıyor,bu yüzden oluyor,normaldir fakt artarak devam edecek demişti,nitekim de öyle oluyorrmafoldumben
faceye giremiyorum kendi pcmden canım,başka yerden girersem kabul edicem canım,msn deekleştik zaatikaydirigubbakcemile5marryy cnm merhaba seni faceden ekledim artı msn den resimleri yollayacaktım ama eski sürüm dedi.............
ben misafir ağırlyacağım için çok yoğunum valla şuan alişi uyutmak için oturdun kalkayım hemen evi süpürecem mutfağımı silecem ve bayoyu temizleyeceğim gerçi balkonda oturulcak ama olsun
ikramlarımı yaptım hazırladım .......son iki şeyimi aksam üzeri yapacam otururken çamaşırlarımıda kjatladım makinaya çocukların çamaşırını atacam dünki çıkardıklarımız bir makina oldu bir iki ağız mendilide vardııı ..................çokkk işim var çokkk.....tabaklar tepsi çaydanlık hazırlanaca
iyidir canım,işte yazdığım gibi ufak tefek şikayetlerim oluyor,onun dışında iyiyiz diyelim çok şükür,,dırımkızı, egeliii, Hymarry kızlaaaaarrrrr..
merhaba..
ne vr ne yok..nasılsınız bakıyım?
canım doktorum bu son gittiğimde tansiyon için şey dedi,yine tansiyonum düştü kızlarr yaaa valla ölüom sandımmm nieee bende bu sürekli oluoo yaaa :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?