hani gündüz değil de akşam takılıyorsun ya,o yüzden sordum..
benim tanıdığım hymarryy son haftasında bile olsa çıkar ve kendi işini kendi hallederrr taaammıı :umursamaz:
Kızlar bende trakyalıyım babam selanik göçmeni,silivriliyim bende...tekirdağı da çok iyi bilirim çok arkadaşım var orda.....
bende 1 bardak süt içiyorum çalışırken hergünde birde ayranım vardı ama şimdi içmiyorum ya bişi daha soracağım çarşamba günü ikili test için doktorum dışında bi hastaneye gittim bu arada laf açılmıışken şunuda söyleyeyyim ikili test yaptıracak arkadaşlar özel çapa hastanesinde ikili test ücretsiz sadece 10 lira muayne ücreti alıyolar.soruma geleyim bana ilaç kullanıyomusuun dedi dr bende elevit kullandığımı söyleidm bana kan ilacı verdi gyno ferro sanol adı bu iki ilaçtada b 12 demir ve folik asit var ikisini bi alsam acaba ağır gelirmi yada fazla gelirmi fikri olan benle paylaşırmı acaba
ben transfer zamanı bu KK ile tanşmamaıştım,o yüzden meraktan çatlama,erken tahlil yapmaca modasını bilmiyordum hiç,doktor ne dediyse saati saatine gittim yaptım,
amaaaaaaa orda duryasakkelime,
biz tam iki kızız kimden duydun ik ioğlan olduğunu emşerim huuuuu:sm_confused:
ah canımm görücen kızlarını desenee,hadi hayırlı güzel haberlerle gel inşallahh,yarınkeyfin yerinde gelir en geç merak etme..
ara yavrum ne zaman istersen,yardımcı olabilirsem ne alaa..
ne ojesi kız,bişey mi kaçırdımkaydirigubbakcemile3
ben sana çıtır deyince kızıyon alınıyon ne hikmetse,başkasına sesin çıkmıyor egelii,hadi bana bunu açıkla bakiyim:mymeka:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?