Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah..dediğim gibi iş yerimizde ağırlamak isterim sizi hepimizin ii olduğu bir gün..ikinize de yakınmış çünkü.. Opuyorumnanaktan
bu arada geçmiş olsun tatlım..
Aşkolsun canım.. :uhm:
Hoşgelmişsin..
Canım çok büyük geçmiş olsun..allah'ım bir daha ağzınızın tadını bozmasın inşallah :saruboceq:
Ben de doktorun söylediğinden erken yaptım hem de baya erken ve çift çizgiydi hemen dr u aradım meğer çatlatma iğnesi zaten hcg hormonuymuş..dr daha çıkması imkansız dedi..nasıl bozulmuştum..sonra da doktorun dediği tarihe kadar belki 10 tane yaptım..şimdi çok komik geliyor ama o kadar stresliydi ki anlatamam..
Hoşgeldin canım..nasılsın?
11 haziranda çatlatma iğnesi oldum..dr 2 hafta sonra yaptır test dedi..tabi ben dayanamadım..
12. Gün 66,55
14. Gün 144,02
17. Gün 632,40
hoşçakal canım.. :gitme:
Güle güle.. :gitme:
hadi kızlar bende kaçtım... midem tuttu yine kıvranıyorum.... kim demişti kansızlık mide ağrısı yapar diye... yoksa uydurdummu ben şimdi.... amanınnnnnnnnnnn çok ağrıyo kaçtım bennnnnnnnn
burcinn sağol canım
merhaba canımmm benımde 8 gun deger 111 cıktı
bence çok büyük ihtimal ikizdir baksana benim 12. gün 66,55..
senin 8 gün 111..
bide benim başta 1 tane gözüktü..sonra kanamam oldu düştü diye korkarak doktora gittik..doktor ne düşüğü ikiz bunlar dedi..çok şaşırmıştım..ne çok ağladım anlatamam..
saol canım hakkımızda hayırlısı olsun
burcin sağol cnm ama resimleri sileceğim alıntıdan silermisin cnm
yok anam laf söyletırmıyız hiç birleselım bak üj bejler 3 tane olduk şimdilik canbebek sen ben ne güzel yaa