merkezde dayımla amcam oturuyor
babannem dedem olunce ıstanbula geldı marmara evlerı asıt lojmanlaruında evlerı var
kızlra bayağı kaynamış ortalıkk.. canan neredesin...................................dırımkızı hymarryy naz canbebek egeli kaswa wayv çekirgelerr.. daha sayamadığım arkadaşalrımm nasılsınızz.. öptüm hepinizii
kızlra bayağı kaynamış ortalıkk.. canan neredesin...................................dırımkızı hymarryy naz canbebek egeli kaswa wayv çekirgelerr.. daha sayamadığım arkadaşalrımm nasılsınızz.. öptüm hepinizii
ay penses pardon ya bana öyle geldi demek sık yaptığın......... ama inan çok sevinmiştim canım ya..
2günde bır değildi kız arkadas yanlış söylemıs 2 kere yaptım idrrar testını ben
e olcak tabi,olmasa kızardım,aaaa ölemii maryyy iide bende her renk var amaaa kaydirigubbakcemile3
güle güleee,yaa arkadaslar ben cıkıyorum benım kociş gelıyomuş yemek hazırlayım barı hadı öptüm muck
ah marry aahhhhh ömrümü yedin kız valllaaaa napıcam ben senleee yawwww kaydirigubbakcemile3
hem o dediklerini ben zaten yapiorummm kaydirigubbakcemile3
kıslar sıze bırsey sorucam sızın degerlerınız nasıldı ben 8.gun yaptırdım 111 cıktı ıkız olmaıhtımalı yuksek dimi bıde p.tesı test ıstedı doktor
biliyorum yaptığınııı dedim ya neyin eksik senin :dilcikar:
ama çok bozuluyorsan bikaç hafta daha burdayım,
sonra sana topiği törenle teslim edicem,sen de izmir marşıyla yollarsın beni gaaribenneyaptımki
kıslar sıze bırsey sorucam sızın degerlerınız nasıldı ben 8.gun yaptırdım 111 cıktı ıkız olmaıhtımalı yuksek dimi bıde p.tesı test ıstedı doktor
kızlaaarrr... ben geldim,, ohh ben yokken ne güzel kaynatmışsınız yahu... bursalı ikiz annleri çoğalıyormuzyuz ne :) burçin merhaba bu arada, hayırlı olsun ikizlerin inş. sağlıkla kucağımıza alırız.. en kısa süredeiyileşin de görüşelim lütfen, çekirgem maden akşamları gelion dibime kadar nie aramıon gel sende tatlı ye dieklava:
ben idrar yolları enfeksiyonundan ölüom sancım çoktu, meğer enfeksiyondanmış, neyseki şimdi daha iiyim...
hymarry sıkma canını yaaa gecen konu mu sıktı senı bosver canım yaa arkadasın alınganlıgı üzerındeydı sadece diyelim
geldim geldim geldimmmmmmmmmmmm
evet canım ben şu anda tekirdağda oturuyorum.......
aslında istanbulda oturuorduk ama aslen tekirdağlıyım... ama 7 yıl önce eşimin kanser hastası olsuğunu öğrendik... onun tedavisinden sonra dr un önerisi ile tekirdağa memleketimize yerleştik.... istanbuldada bakırköyde incirli sinemasının yanındaki apartmanda oturuyorduk.... ama şimdi eşim iyileşti burada yeni bir düzen kurduk... allaha şükür bebişlerde geliyor daha ne isteyelim....
bu arada benim bildiğim claır mıydı acaba oda tekirdağlıydı........ ama bu aralar pek uğramıyor buraya
ama tabı bıraz acele etmıstım doğru 7.gün dayanamayıp testı yaptım negatıf çıktı sonra 10.gün zaten pozitifi gördüm hymarry valla senın dilini düşmeye görelım hiiii hiiiiiii
muhabbetin en güsel yeri ama ben biraz kaçarr ok malum kociş geldii görüşürüzzzzzzzzz
bebekler konusunu zaman amı bıraktınız canım en son?
evet bazen muhabbet uçuveriyor,bazen de tık yok,
mesela haftasonları pek vasat geçiyor topiğimiz ,
kocişler evde,kızıyorlar haliyle vs..
ben de çok kaldım nette,biraz uzanayımm..
Herkesi yavrularıyla beraber çook öptüümma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?