- 15 Şubat 2009
- 7.046
- 40
- 158
ne gülüyon kız hymarry hanı hemserıydık hıı
delikafadulden doğru yani öyle mi,kız Allah iyiliğini versin,
ben güleyim de varsın yine hemşeri olalım kıızzzkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne gülüyon kız hymarry hanı hemserıydık hıı
ojenin rengini begenmedi bence hymary....zemuszemus
kıslar benım babannemle dedem bandırmalı annem gonenli:)
eeee gelmiomusun ozamn burayaaa
hymarry pensesin üstüne gitme ayol valla ben yanlış hatırladım... yalnız hergün onu takip ediyordum.. naaptı kızcaz diye.... kan çekmiş işte baksana.........
sureklı gelıyorummzemuszemus
ama bu sene gelemedık
ben transfer zamanı bu KK ile tanşmamaıştım,o yüzden meraktan çatlama,erken tahlil yapmaca modasını bilmiyordum hiç,doktor ne dediyse saati saatine gittim yaptım,hiiii hhiiiiiiii evet canbebek canım yaa napayım merak işte benımkısı .7.günü baslamıstım yamaya bıde 10.günü ve son oldu zaten 10.günü öğrenmıstım hamıle oldugumu toplamda 2 tane idrar testı yaptım ama ilki çıkmamıstı üzülmemiştim ben en azından pozitifide negatıfıde gördüm canım sende benım gibi 2 oğlanmış bakalım hayırlsı
ah canımm görücen kızlarını desenee,hadi hayırlı güzel haberlerle gel inşallahh,yarınkeyfin yerinde gelir en geç merak etme..kıslar öpüyorum hepinizi. bugün çok keyifsizdim pek katılamadım size. manevi kardeşim geliyor bana birazdan burda olur. bende evde berbat durumdayız ama napayım ayy gelen yabancı değil.. yarın ayrıntılıya gireceğiz canlar dua edin bize.. . hymarry yarın arayabilirim seni. bisikletçiler çarşısınada uğrayabiliriz.kendinize ve bebişlere çok cici bakın..opuyorumnanaktan
ne ojesi kız,bişey mi kaçırdımkaydirigubbakcemile3ojenin rengini begenmedi bence hymary....zemuszemus
ben sana çıtır deyince kızıyon alınıyon ne hikmetse,başkasına sesin çıkmıyor egelii,hadi bana bunu açıkla bakiyim:mymeka:kaydirigubbakcemile3hoşbulduk tatlımmm opuyorumnanaktan evet ben bandırmadayımmmmmm herkesin tam ortasındaaaaaa kaydirigubbakcemile2
inanmıyorumm yaaa ne güselll geldiğinde tanışmayı çok isterimmm nazz,,nereye geliosun merkezemi,,ben merkezde oturuorumm
yaa arkadaslar ben cıkıyorum benım kociş gelıyomuş yemek hazırlayım barı hadı öptüm muck