Egeli güzelim nerdesin iyimisin,tatlım benim?dün doktora gittik teyzesi çok şükür iyiyiz,tatlım seninkiler kaç gramdı?
kkıslar kinderden hiç haber yok uzun zamandır endişe ediyom yaaa:sinifsinif:
iyi bari,biz de dedik doktora giiti galiba,anca gider döner,dün kayınvaldemmm geldi çat kapı vee eşim gelince gitii o yüsden pc nin başına geçemedimmm vallaaa :CüvCüv:
gazdır canımilk zamanlar oluyor,geçiyr sonramerhaba kızlar....ben daha 2 aylık hamıleyım gobegım kocaman sızdede boyle olmusmuydu...
karnını üstü,ya kızlar yine bişi sorucam sizlere,,benim bu tam karnımın üst kısmı yani göğsümün hemen altıı,,orası varyaaa sanki bişi batiomuş gibi acaip acıyoooo nie bilmiom dr uma gidincede sorucam ama varmı aranızda böle bişi yaşayan... :uhm:
ikna etmiyceksin,noluyor size deyip elini masay vurucaksın:jeyyar:doğru sölüosun canımdaa ama artık geçtii çünkü izmir sayfası kapandııı artık ordaki dr uma gitmiycemmm,,sadece burdakiyle devam edicemm şimdi işim burdakini ikna etmekk... :umursamaz:
özel canım özel,karşıda medipol,burda nisa hastanesinin sahiplerinden de benim velim,ona dedim ne yapalım,önceden aldığın randevuyu iptal et,biz sana doktorunu arayıp söyleyelimiorda doğur dediler,sağolsunlar..devlet mi özel mi görüştüğün hastane canım. bu aada serdar bey size fiyat vermişti ve anahtar teslim d3emişti sanırım.kaydirigubbakcemile3 bu fiyatların yanında süper o fiyatlar. belki kendi indirimi falan vardır.
kızlar ayaklarımızı uzatıp yatmamalımıyız yaa,,,zararlımı yanı...
arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun... allahım isteyen tüm kader arkadaşlarımızada nasip etsin... allah hepimize hayırlı evlatlar versin... sağlıklı sıhhatli nice kandillere inşallah bebişlerimizle.... :Saruboceq:
arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun... allahım isteyen tüm kader arkadaşlarımızada nasip etsin... allah hepimize hayırlı evlatlar versin... sağlıklı sıhhatli nice kandillere inşallah bebişlerimizle.... :Saruboceq:
Ayaklarımızı uzatıp yatmamak da nesi kızlar?
kızlar ayaklarımızı uzatıp yatmamalımıyız yaa,,,zararlımı yanı...
arkadasla r sizlere bişey sorucam hamileyken ılk aylar annede sivilce cıkarsa bebek kız oluyormus dogru mu ? sizlerin varmı boyle taktıklerı ?
canım 180 derece,belini hiç kırmadan direk sırt üstü yatmak kordon dolanmasına sebep olabilir diye yazar bazı yerlerde,inan yatamıyorsun da rahatsız oluyorsun da zaten.aaaaaaaaaa nasıl yatcaz o zaman ... alllahım kızlar sizden örencek cok seyim var yaaaaaaaaaaaaaaazemuszemus
angelım nerde cidden yaaawbu arada angel baby de yok meydanlarda... ben bişeymi atladım...
hah aynen öyle,hymarry cimm herzamnki gibii süpersinnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
tabi ya elimi vurucammmm noluyoo dieeee kaydirigubbakcemile3
kaswacım nasılsın canım?Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?